Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kartonske škatle od jajc

kartonske škatle od jajc

Doma se mi je nabralo več kot 50 kartonskih škatel od jajc. Po navadi sem jih metala stran, me pa tako informativno zanima, če lahko komu pridejo prav, da bi jih podarila. Kaka ideja? 🙂

Jaz jih sproti, ko se jih nabere 5 ali več, oddam sosedi,prav tako suh kruh in v zameno dobim jajca.
Škatel pa ne kopičim kot ti. Morda bodo zdaj pred veliko nočjo v šolah in vrtcih kaj ustvarjali, pa njim ponudi.

Na trznici jih lahko posenkas une gospe so teh stvari zmeraj vesele -)

Jaz škatle od jajc spravljam in jih dam moji sosedi, ki prodaja kmečke izdelke na tržnici. Zelo je vesela. Me je pa pred časom videla, kako to spravljam, da bom nesla v kontejner in me je prosila, če to lahko prihranim zanjo, ker ji pride zelo prav.

Tudi jaz imam takega soseda, ki vzame škatle.

Lahko pa vprašaš tudi v bližnji šoli ali vrtcu, bodo gotovo znali ponucati, če le nimajo kakega ultra alergika na jajca, ki ne sme priti blizu niti kartonu za jajca.

Dobre za zvočno izolacijo. Oblepiš steno z njimi, pa so kot akustična piramidna pena

Ker teh škatel ne smejo uporabljat!

jajca noter so neoprana in kot taka so lahko leglo bogvečesa.Zato jih v vrtcih in šolah ne smejo več uporabljati.

Na društvu http://www.smetumet.com/ jih reciklirajo, vem, da so imeli zbiralno akcijo za zelene jajčne škatle prav pred kratkim, morda še traja. Pokliči, če si iz Lj.

Hvala za vse ideje. Žal nimam zelenih, tako da v omenjeni zbiralni akciji ne morem sodelovati. Sem jih razdelila znancem, ki prodajajo domača jajca, so jih bili veseli. Jaz pa tudi, ker niso romale v koš 🙂

New Report

Close