Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KARTUŠE ZA EPSON STYLUS – ORIGINAL ALI PONAREDEK?

KARTUŠE ZA EPSON STYLUS – ORIGINAL ALI PONAREDEK?

Razlika v ceni je najmanj 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Ali je kvaliteta printa enaka? Ali so ponaredki slabše kvalitete kot originali, ali gre pri originalih samo za plačevanje blagovne znamke?

Hvala za odgovore in lep dan,
Misxy

Mi uporabljamo ponaredke in do sedaj je vedno tiskalo kot da bi bila kartuša original.

tud mi smo na ponaredkih, pa čist zadovoljni…

Na ponaredku, dokler pa sem imela tiskalnik še v garanciji, pa na originalu (darancija se ne prizna, če ugotovijo, da so se uporabljali ponaredki!).

LP!

Najboljše, da kupiš eno kartušo za probo, pa boš videla, ali ti odgovarja (za domačo uporabo po mojem ni problema). Jaz imam sicer Canonov printer, pa tudi uporabljam ponaredke in je čist OK. Sem si tudi diplomsko sprintala, ki je imela veliko barvnih grafov in slikic.

Samo vprašanje, kje pa kupite ponaredke, ker tele cene so res ubitačne? Lp L

v Bigbangu. Črna kartuša stane 2490 sit, za barvno pa nevem.

Tudi jaz na ponaredkih! Opažam pa slabšo kvaliteto pri barvnem fotokopiranju.

Lira, jaz jih kupim v Comtronu.

Ko je bil tiskalnik nov, sem uporabljala originale, a ko sem ugotovila, da tako zapravim celo premoženje, sem prešaltala na ponaredke. V bistvu sem staro kartušo sama napolnila, kar pride 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ceneje. Vse pripomočke za polnjenje pa kupiš v kompletu ali posebej v eni kopirnici ob Ljubljanici zadaj za glasbeno akademijo (imenuje se Libro).
Tako sem delala nekaj časa, dokler nisem dobila občutka, da se je kvaliteta printanja poslabšala. Takrat sem kupila novo original kartušo, ki jo bom, ko bo prazna, spet polnila.

Jaz sem v soboto gledala kartuše, ker jih bo počasi spet treba nabaviti. ob cenah me je vrglo na rit.

Moj tiskalnik ima ločene katruše in če kupim vse štiri kartuše, stanejo … ne boste verjele skoraj 1000 tolarjev več kot nov tiskalnik (ki pa tudi vsebuje kartuše).

Gledala sem za Epsona C 84.

New Report

Close