Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija kašen je študij računalništva (mb)?

kašen je študij računalništva (mb)?

do 9. aprila se moram vpisat na univerzo in res ne vem kam se vpisat. računalništvo me je od nekdaj zanimalo ampak nimam nobenih konkretnih izkušenj s tem. poznam 2 osebi ki sta študirali računalništvo in se pol prepisali na drugo fakulteto (fant je bil v italiji in njegova izkušnja mi nič ne pomaga ker je program drugačen, punca je hodila v lj ampak ni obiskovala lekcij dovolj da bi mi lahko povedala kaj koristnega). malo me skrbi, da ne bom zmogla/razumela vsega ko bom tam. na srednji sem mela 5 jezikov in zelo malo matematike/znanstvenih predmetov. bo pretežko? bi morala obiskovati kašen tečaj prej da dobim osnove ali se lahko dovolj naučim en mesec prej preko interneta?
gledala sem program informatika in tehnologija komuniciranja in program računalništvo in informacijske tehnologije, v mariboru. bi sicer lahko tudi v lj študirala, če mislite da je kvaliteta univerze tam boljša, ampak bi raje šla v maribor (imam že urejeno stanovanje tam).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close