Kaset ne bombe
Julij Cezar, 08.07.2023 ob 18:46
Jaz vem☝️, 08.07.2023 ob 18:37
Julij Cezar, 08.07.2023 ob 18:33
Jaz vem☝️, 08.07.2023 ob 18:12
Takoj v Rusijo pijana Jula, da rešiš kar se se rešit da. Južno vzameš s sabo za nadzorno kamero.☝️
ni lepo da po svoji “zašpehani ĥčeri” objavljas sliko svoje matere hehe….ampak tak si…zabiti viharc in ne mores si pomagat
Pijana Jula, ti povem da si vsega ti kriva poscanjela. Ob Putinu bi ti morala zdaj bit, kot Brežnjev iz nekih cajtov. Dedc je več vodke požrl kot ga je ti neseš, pa je Rusija stala.☝️
viharni debil,a ves kako bi bilo tebi ime ce bi bil kasetna bomba?krmaća hehe…no saj to si ze zdaj…..krmaća sa zakašnjenjem
Zate so upali, da ti bo možgan zrasel z zakašnjenjem. Pa se to ni nikoli zgodilo…
wd40a, 08.07.2023 ob 18:36
Anonimen15748292, 08.07.2023 ob 18:31
wd40a, 08.07.2023 ob 17:26
Anonimen15748292, 08.07.2023 ob 17:18
wd40a, 08.07.2023 ob 15:50
kasetke, 08.07.2023 ob 15:46
Rusi jih uporabljajo v Ukrajini? Če bi jih, bi se o tem že na veliko pisalo.
Američani jih bodo prvi uporabili v tej vojni, njim ni škoda Ukrajincev.
Rusi uporabljajo vse razen atomskih in bio. Če ne šteješ njihove umazanije in arestantov z hepatitisom in aidsom. Vse. In o vsem se piše, niti rusi ne zanikajo.
Saj ukrajinci oziroma zahod tudi. 😉
zahod razen pičk kot so ZDA, GB in Francija s tem nima kaj dosti.
Južna smiri živce. Rusi uporabljajo tudi kemijo strupe in jih zažigajo. Žive.
Ne boš verjel, prav enake packarije delajo tudi zahodnjaki oziroma po tvoje ZDA, VB, Francija…
Le da te novice zaradi medijske blokade ne pridejo do nas.
in kaj sem jaz napisal? In nobene blokade ni. Vse je objavljeno, vse kar so počeli zadnjih 40 let imaš na dosegu tipkovnice.
Seveda je blokada in to že od samega začetka vojne. Če tega ne vidiš pa ne vem kaj naj ti rečem…
Anonimen15748292, 08.07.2023 ob 18:54
Seveda je blokada in to že od samega začetka vojne. Če tega ne vidiš pa ne vem kaj naj ti rečem…
mogoče pa ne veš da obstaja še kaj drugega kot TV Donji pičkovac. Al pa verjameš našim ki pravijo da imajo blokirane ruse. Ker jih nimajo same tega ne smejo priznat ker kaže slabo luč nanje. Rusi sproducirajo tone sranja na zahod, če se ti že ne da direkt na ruske kanale priklopit. Objavljajo tudi v nemščini, engleščini, kitajščini… Če pa misliš na sranja ki ga je naredila amerika, so pa z največjim ponosom sami kazali kako se vojskujejo. Ko enkrat pride na net, se težko izbriše.
Julij Cezar, 08.07.2023 ob 18:58
tako si po novem viharna krmaća…cudno da ti trotl ne ves da je bil Brežnjev generalni sekretar Sovjetske Zveze,kaki vezo ima breznjev z rusijo ves samo ti glupane hehe
Sovjetska zveza res nima nobe zveze z rusijo, gre za povsem drug kontinent, ne le državo. ☝️😁 Jaooooo Jula pijana.
Jaz vem☝️, 08.07.2023 ob 19:13
Sovjetska zveza res nima nobe zveze z rusijo, gre za povsem drug kontinent, ne le državo. ☝️😁 Jaooooo Jula pijana.
daj se ti povprasaj po mentalnem zdravju,ker jaz se po tvojem ze dolgo ne vec;si deklariran psihopat in debil…..a da je sovjetska zveza drug kontinent kot rusija,pa ne me jebat debil,se kintinente ne poznas nutu tega kje lezi rusija ?totalni kreten si ,kar je redko ampak ti si hehe
Julij Cezar, 08.07.2023 ob 18:01
Ena južna neprijavljena, 08.07.2023 ob 17:18
Bombe, ki se odprejo v zraku in se razpršijo na več manjših bomb na širšem območju.
Baje je njihova uporaba prepovedana.
Ampak Ameri si itak lahk dovoljo vse kar se jim sprdne, pa NIKOM NIŠTA.
NAJVEČJI ZLOČINCI
res je…in ne samo to to je genocidni narod….namen zda je uniciti rusijo in njene narode;razkosati drzavo in se polastiti neizmernega bogatstva ki ga zajema rusija….to je poiskusal napolen,nato hitler in zdaj biden…rusi nikoli v zgodovini niso napadli evrope
MA GNUSJO, GABJO se mi Ameri, pa hlapčevsaka EU, ki jim leze v tit tud.
Želim si sam čimprejšn propad Amerov.
SLAVA RUSIJI
Ena južna neprijavljena, 08.07.2023 ob 19:50
MA GNUSJO, GABJO se mi Ameri, pa hlapčevsaka EU, ki jim leze v tit tud.
Želim si sam čimprejšn propad Amerov.
SLAVA RUSIJI
sami lahko ti pritrdim….slava Rusiji….te grozne vojne je lahko konec v 1 uri,samo zlicinske zda ki so preko victori nulland sproducirale to vojno odpoklicejo svoje pse vojne
Julij Cezar, 08.07.2023 ob 19:52
sami lahko ti pritrdim….slava Rusiji….te grozne vojne je lahko konec v 1 uri,samo zlicinske zda ki so preko victori nulland sproducirale to vojno odpoklicejo svoje pse vojne
ITak.
Pa sej tisti, ki znamo uporabljat tud svojo glavo, vemo za kaj se gre.
wd40a, 08.07.2023 ob 19:03
mogoče pa ne veš da obstaja še kaj drugega kot TV Donji pičkovac. Al pa verjameš našim ki pravijo da imajo blokirane ruse. Ker jih nimajo same tega ne smejo priznat ker kaže slabo luč nanje. Rusi sproducirajo tone sranja na zahod, če se ti že ne da direkt na ruske kanale priklopit. Objavljajo tudi v nemščini, engleščini, kitajščini… Če pa misliš na sranja ki ga je naredila amerika, so pa z največjim ponosom sami kazali kako se vojskujejo. Ko enkrat pride na net, se težko izbriše.
Halo, tudi jaz sem se že zadnjič s tabo zapela…. Blokada medijev je popolna, ne ti zdaj tukaj prodajat zgornje ali spodnje pičkovce, govora je o medijih, katere spremljajo ljudje, ti pa nabijaš o tem, da se da vse izbrskat… Ravno v tem je problem, ljudje morajo brskati – tisti ki so vešči tega – namesto da bi bili v celoti seznanjeni z dogodki namesto z lažmi…. razumeš ali ti je potrebno narisati?
pa daj no, 08.07.2023 ob 20:06
Halo, tudi jaz sem se že zadnjič s tabo zapela…. Blokada medijev je popolna, ne ti zdaj tukaj prodajat zgornje ali spodnje pičkovce, govora je o medijih, katere spremljajo ljudje, ti pa nabijaš o tem, da se da vse izbrskat… Ravno v tem je problem, ljudje morajo brskati – tisti ki so vešči tega – namesto da bi bili v celoti seznanjeni z dogodki namesto z lažmi…. razumeš ali ti je potrebno narisati?
SMo imel prilko glih tuki na Hr, 2x že, z različnimi Ukrajinci se pogovarjat, tuki so se nastanl in nimajo namena NIKOL več tja.
Oboji za to sranje krivijo 1.ZDA pa hlapčevsko EU, na 2.mestu njihovga Zelenca, Rusija je komi na 3.mestu.
Pravjo: ne boste vrjel, po eni strani podpiramo Putina, po drugi pač ne, ker je po njihovo imel drugačno možnost se odzvat na vsa ta prcanja ZDA in EU, kao lahk bi sam takoj pipco zaprl in to bi blo to.
Ena južna neprijavljena, 08.07.2023 ob 20:14
SMo imel prilko glih tuki na Hr, 2x že, z različnimi Ukrajinci se pogovarjat, tuki so se nastanl in nimajo namena NIKOL več tja.
Oboji za to sranje krivijo 1.ZDA pa hlapčevsko EU, na 2.mestu njihovga Zelenca, Rusija je komi na 3.mestu.
Pravjo: ne boste vrjel, po eni strani podpiramo Putina, po drugi pač ne, ker je po njihovo imel drugačno možnost se odzvat na vsa ta prcanja ZDA in EU, kao lahk bi sam takoj pipco zaprl in to bi blo to.
če podpirajo putina, pa naj gredo nazaj domov, pa naj ga podpirajo tam.
Južna … kolk ti enga sranja prodajaš…
Klasično fantaziranje hardcore rusofoba.
Rusi ne uporabljajo kasetnih bomb. Ukronaciji jih uporabljajo še tiste iz sovjetske zaloge. Njihovo cilji so urbani konglomerati rusko govorečih (Doneck…).
Rusi ne uporabljajo kemičnega orožja. V nasprotnem bi se zahodna medijska mašinerija vžgala od histerije. Ukronaciji ga uporabljajo na veliko. Celo snemajo z droni zastrupljene ruske vojake in objavljajo na spletu.
Manjka ti realni pogled na krizo. Zaradi predsodkov nisi sposoben delati logičih zaključkov.
rusi objavljajo vsako dnevno koliko ton in kaj so poslali v ukraino, če ti programi nesejo samo do beograda ti nisem kriv. Rusi sami objavljajo slike poškodb ki jih naredijo strupi, kemija, termobarično orožje itd. Objavljene so poškodbe ko jih naredi gorivo za rakete… Kar se tiče ostalega, samo nesnaga časti politike, tisti ki krulite slava agresorju ste govno na stopnji posiljevalcev, pedofilov in morilcev. Rusi so prestopili mejo, če so šli na roko zelenskemu, so pač butasti…Tako pač je. Jaz vam ne morem pomagat.
nic novega, 08.07.2023 ob 17:31
tole., 08.07.2023 ob 15:43
Se vtaknem zraven, 08.07.2023 ob 15:40
In prepovedane so od 2008!
Ukrajinski narod se mi smili, ker so jih voditelji, predvsem tuji, zvlekli v vojno, tudi za to, da se rešijo starih zalog orožja, tudi takega, ki bi ga že pred leti morali uničiti sami.
kako je pa parim tujim voditeljem uspelo cel 50mio narod zvlečt v vojno?
Enako kot je trem Jugo voditeljem uspelo speljat 15 milijinov ljudi v vojno.
Kaj zdej tujim al ne tujim, se bo treba odločit. Vam mal mede v glavah? Eni ste “pozabil” da gre tu za napad ene suverene države na drugo. In kaj sploh pomeni konec vojne za Rusijo? Naj že enkrat en pove kaj sploh je konec vojne.
Samo še čakam da začnete s tem, kako je Putin po sobotni blamaži s kriminalcem Prigožnim zdaj še Xx močnejši kot je bil …..
Zelenski je Žid-hazar. Vlada v Kijevu enako. Njihov cilj je demografski pomor slovanskega prebivalstva in ustvarjanje prostora za Drugi Izrael na področju uničene Hazarije ali Hazarskega kaganata. Ruski vladar Svjatoslav Kijevski jim je v 10. st. uničil državo, Hazarji-židje pa jim vračajo z oktobrso “revolucijo” 1917 in umetno tvorbo imenovano Ukrajina, ki je v funkciji proxi vojne zopre Rusijo.
Na Telegram kanalu Američana Russel Rexas Bentley-ja imate fotografije posledice današnjega obstreljevanja Donecka s kasetn-nimi bom-bami, ki so jih odvrgli bivši Rusi imenovani Ukrajinci.
tole., 08.07.2023 ob 21:18
Kaj zdej tujim al ne tujim, se bo treba odločit. Vam mal mede v glavah? Eni ste “pozabil” da gre tu za napad ene suverene države na drugo. In kaj sploh pomeni konec vojne za Rusijo? Naj že enkrat en pove kaj sploh je konec vojne.
Samo še čakam da začnete s tem, kako je Putin po sobotni blamaži s kriminalcem Prigožnim zdaj še Xx močnejši kot je bil …..
ma dej no mir ene par zakompleksanih bebčkov leze putinu v rit. prava reč, sekira se on…
kaset-na bom-ba, 08.07.2023 ob 21:20
Zelenski je Žid-hazar. Vlada v Kijevu enako. Njihov cilj je demografski pomor slovanskega prebivalstva in ustvarjanje prostora za Drugi Izrael na področju uničene Hazarije ali Hazarskega kaganata. Ruski vladar Svjatoslav Kijevski jim je v 10. st. uničil državo, Hazarji-židje pa jim vračajo z oktobrso “revolucijo” 1917 in umetno tvorbo imenovano Ukrajina, ki je v funkciji proxi vojne zopre Rusijo.
Na Telegram kanalu Američana Russel Rexas Bentley-ja imate fotografije posledice današnjega obstreljevanja Donecka s kasetn-nimi bom-bami, ki so jih odvrgli bivši Rusi imenovani Ukrajinci.
S čim? Recimo ena od številnih oblik kasetnih bomb: metuljčki ali listi. Oblika je privlačna otrokom, ki ga primejo in sledi eksplozija. Cel Donbass jih je poln. Listi ostanejo na tleh dokler jih oseba ne pohodi. Posledica je odtrgano stopalo do goleni. Telegram kanali so polni grozljivih slik, tako civilistov kot vojakov. Žrtve so rusko govoreči civilisti. Tudi vojaki. Novinar Semjon Pegov je uspel rešiti stopalo. V bolnici mu je družbo delal čečenski borec, ki ni imel take sreče. Amputacija noge.
Kasetne bombe so prepovedane. Ruska vojska jih ne uporablja. Če bo kijevski naci režim dobil kasetne bombe bo to pomenilo kršitev mednarodnih pogodb s strani ZDA. Moskva je opozorila, da bo ustrezno reagirala. Židovsko – naci režimu v Kijevu pa se kar smeji, saj bodo stresli vse kasetne bombe na rusko govorečo stran. Rusi ne bodo ostali pasivni.
Verjetno spet po kritični infrastrukturi s hipersoničnimi raketami in malo bolj grobo na fronti. Win-win situacija za židovsko-hatarsko Chabad Lubavič sekto, ki od 91 upravlja z Ukrajino.
State of the nation:
The Well-Hidden Truths About The Khazarian-Engineered Ukraine War
kaset-na bom-ba, 08.07.2023 ob 21:40
S čim? Recimo ena od številnih oblik kasetnih bomb: metuljčki ali listi. Oblika je privlačna otrokom, ki ga primejo in sledi eksplozija. Cel Donbass jih je poln. Listi ostanejo na tleh dokler jih oseba ne pohodi. Posledica je odtrgano stopalo do goleni. Telegram kanali so polni grozljivih slik, tako civilistov kot vojakov. Žrtve so rusko govoreči civilisti. Tudi vojaki. Novinar Semjon Pegov je uspel rešiti stopalo. V bolnici mu je družbo delal čečenski borec, ki ni imel take sreče. Amputacija noge.
Kasetne bombe so prepovedane. Ruska vojska jih ne uporablja. Če bo kijevski naci režim dobil kasetne bombe bo to pomenilo kršitev mednarodnih pogodb s strani ZDA. Moskva je opozorila, da bo ustrezno reagirala. Židovsko – naci režimu v Kijevu pa se kar smeji, saj bodo stresli vse kasetne bombe na rusko govorečo stran. Rusi ne bodo ostali pasivni.
Verjetno spet po kritični infrastrukturi s hipersoničnimi raketami in malo bolj grobo na fronti. Win-win situacija za židovsko-hatarsko Chabad Lubavič sekto, ki od 91 upravlja z Ukrajino.
State of the nation:
The Well-Hidden Truths About The Khazarian-Engineered Ukraine War
prav rusi so jih začeli prvi uporabljat teslo zmešano in jih mečejo kamor jim paše. Dejansko nimaš blage veze kaj pišeš.
Kakšna budala….
wd40a, 08.07.2023 ob 21:26
s čim? julka pravi da nimajo ničesar, da samo rusi pokajo. Dajte se mal zmenit med seboj tesla zmešana.
Pihana Jula tudi pravi, da Rusi nimajo nič skupnega z nekdanjo Sovjetsko zvezo.☝️😁 To so povsem drugi Rusi, le Putin je bil ze takrat v nedganji KGB in od tam lezel navzgor.☝️
Jaz vem☝️, 08.07.2023 ob 21:57
Pihana Jula tudi pravi, da Rusi nimajo nič skupnega z nekdanjo Sovjetsko zvezo.☝️😁 To so povsem drugi Rusi, le Putin je bil ze takrat v nedganji KGB in od tam lezel navzgor.☝️
jaz teh cepcev nič ne razumem, po eni strani krulijo kaj vse delajo rusom, po drugi strani pa vriskajo kako so že vse ukrajince poklali… vse sorte sem že slišal, ampak takih oslarij pa še ne.