Kaset ne bombe
Julij Cezar, 10.07.2023 ob 17:45
Ena južna neprijavljena, 10.07.2023 ob 12:47
-misst-, 10.07.2023 ob 07:54
Ena južna neprijavljena, 08.07.2023 ob 19:50
Julij Cezar, 08.07.2023 ob 18:01
Ena južna neprijavljena, 08.07.2023 ob 17:18
Bombe, ki se odprejo v zraku in se razpršijo na več manjših bomb na širšem območju.
Baje je njihova uporaba prepovedana.
Ampak Ameri si itak lahk dovoljo vse kar se jim sprdne, pa NIKOM NIŠTA.
NAJVEČJI ZLOČINCI
res je…in ne samo to to je genocidni narod….namen zda je uniciti rusijo in njene narode;razkosati drzavo in se polastiti neizmernega bogatstva ki ga zajema rusija….to je poiskusal napolen,nato hitler in zdaj biden…rusi nikoli v zgodovini niso napadli evrope
MA GNUSJO, GABJO se mi Ameri, pa hlapčevsaka EU, ki jim leze v tit tud.
Želim si sam čimprejšn propad Amerov.
SLAVA RUSIJI
Zakaj dvojna merila za isto početje. In to za mučenje ljudi? Se ti sploh zavedaš kaj sama o sebi pišeš s takimi izjavami?
ZA misst
Zakaj mislš da gre pr men za dvojna merila?
Bi prej rekla, da to velja za tiste, ki tko vneto podpirate Amere oz Z.
A ste kdaj taki kot ti, obsodil, ma kaj obsodil, sam rekl kakšno proti Amerom in vsem njihovim napadom na razne države po svetu, za vse civilne žrtve, ki so jih povročl, za kraje ozemlj zarad svojih interesov, zarad njihovih laži, da so lahk pršli do svoje “legitimne” operacije….NE
Jst sam pravm, če lahk eni, pa naj še drugi, jbg. ZAKAJ je VSAKA operacija AMEROV LEGITIMNA, se z njo strinjate, ker je ne obsojate, vse druge operacije pa ne, so agresorji, zločinci, pobijajo civilste….halooo, tolk civilistov kot so jih pobil Ameri, jih Rusi zihr niso
In ne, ne vrjamem NOBENMU politiku, tud Putin ima svoje mane, brez skrbi, ŠE NAJMANJ pa vrjamem Amerom in njihovim hlapcem v EU. Vse za svoje interese.
seveda ne bodo…ko jim das resnico na pladnju da je Slovenska vlada aktivno sodelivala pri kreiranju lazi za napad na irak leta 2003 z Ruplom in njegovo koalicijo voljnih se delaji neumne,enako v primeru sirije itd…tako je to….
a bejž no. A misliš da ni nihče vedel da se lažejo? Kdaj se pa ne. A misliš da ni nihče tu slišal kako angleži podjebavajo Baira… Pizda samo vi zarotniki ste posvečeni v resnico… idiot naduvan. Ok je še kakšna pička rusofilska tle da mu povem svoje… vam materno…
wd40a, 10.07.2023 ob 18:00
a bejž no. A misliš da ni nihče vedel da se lažejo? Kdaj se pa ne. A misliš da ni nihče tu slišal kako angleži podjebavajo Baira… Pizda samo vi zarotniki ste posvečeni v resnico… idiot naduvan. Ok je še kakšna pička rusofilska tle da mu povem svoje… vam materno…
Brezveze, ta model še po letu in pol fantazira, kaj je Nulan rekla. Fantazira seveda tisto, kar je zasledil pri ruskih trolih, ker tega kar je v resnici rekla ne razume. Teli Cezarji, Južne, Robiji in podobni še zmer živijo v svetu denacifikacije, demilitarizacije in podobnih sranj, čeprav so sami rusi na to že zdavnaj pozabili. Človek bi še razumel da jih nekdo za to trolanje plačuje, ampak ne, oni so sveto zavezani ruskemu miru 🙂
wd40a, 10.07.2023 ob 15:20
robi9, 10.07.2023 ob 14:54
wd40a, 10.07.2023 ob 13:51
Ena južna neprijavljena, 10.07.2023 ob 13:42
wd40a, 10.07.2023 ob 12:58
Ena južna neprijavljena, 10.07.2023 ob 12:34
wd40a, 09.07.2023 ob 18:53
Ena južna neprijavljena, 09.07.2023 ob 18:44
tole., 09.07.2023 ob 18:28
wd40a, 09.07.2023 ob 16:58
robi9, 09.07.2023 ob 16:49
Eno debilno je zapisalo, legitimno izvoljene ukrajinske vlade.
Moraš res biti popoln debil, da zapišeš takšno bedarijo, kot da je nacist Zelenko legitimno izvoljen,
Debilno, ki je to zapisalo, je samo še en dokaz, da bolj je nekdo retardiran, bolj zagovarja fašizem in nacizem.
kdo pa je legitimno izvoljen? Putnin? Erdogan? Lukašenko? van leyen? Kje boš pa postavil mejo?
S človekom, katerega edini vir informacij je Insajder in ki ne razume pomena besede legitimnost, nima smisla razpravljat.
Ljudje ki ne vedo kaj Rusija počne že od razpada SZ dalje …. Gruzija, Moldavija, Čečenija …. vse vojne kjer je bila Rusija agresor do te zadnje, zagovarjajo neko svojo fantazijsko predstavo, ki jo imajo o Rusiji ali pa živijo v La La Landu 🙂 Ruski troli so zelo dobro opravljali svoje delo zadnjih 10 let in puhloglavi, nevedni oz. nerazgledani ljudje kot jih beremo tudi v tej temi, so dobro nasedli vsem tem pravljicam.
A da si pa ti puhoglav, nerazgledn, nevedn trol nasedu pravljicam, ki ti jih ponuja Z pa ni možn?
Si tko prepričano v svoj prav?
Pa naštej še vse vojne, kjer je bil agresor ZDA al pa EU? Aja, oni niso nikol agresorji, oni imajo zmer svoj prav za napafe, ane?
Dej sam pober se s takimi glupimi komentarji kot jih daješ.
a upaš it v trgovino krast in se zgovarjat da cigani delajo isto?
Joj Wd, sej vem kam ciljaš, ampak ti bom odgovorila direkt na tvoje vprašanje:
NE, to pa zato, ker nism za kraje, bi VSAKMU, ki kaj ukrade, prste posekala.
se pravi da veš da zločini amerikancev ne opravičujejo zločine rusov. No samo to me je zanimal.
REs je, ne opravičujejo jih. So pa Ameri po svetu povrožl OGROMN več zločinov kot Rusi, ja, tud posiljeval pa delal razne grozote, napadl SUVERENE države, za BREZVEZE, si ZMISLL vse sorte stvari, se marskera EU država ni strinjala s tem, pa so VSI hlapčevsk bli tih. Še huj, NOBENGA OBSOJANJA AMEROV NIKOL.
Tud zate se ne spomnm, da bi kadarkol prej lahk prebrala kakšno tvojo objavo o podpiranju napadenih držav s strani Amerov, NATA, kot podpiraš zdej UKRONACIJE.
Zdej mi pa sam še pisn, da v UA NACISTOV NI, da si jih je to Rusija zmisla.
Lej, strah me je vseh vojn, NOBENA VOJNA ni ok. Da pa si Ameri lahk dovoljo vse kar se jim sprdne, pa NOBEN OD NJIH NIČ KRIV, kaj šele da bi koga od njih kdorkol obsodu, ostali pa VSI OBSOJENI….e pa, ne ide to tako, pa naj gre potem cel svet v pm, čeprav me je tega strah.
V Ukrajini ni nacistov.
Ob debilni izjavi, da v Ukrajini ni nacistov, sem pa se fajn nasmejal. 🙂
In da Putinu ni mar za civile, je še ena tvoja debilna laž.
Ameriški fašisti brez sramu javno izjavijo, da so tisoči otrok za njih le kolateralna škoda.
Isto Ukrajinci, kjer se bodo fašisti borili do zadnjega Ukrajinca.
Tudi zabito čredo so fašisti pocepili z zvarki in očitno še premalo.
ja mal za južno razpizdit. Ampak resno- če je to razlog za napad na ukrajino, kje so generali ki so si jih obetali v azovstalu, niso našli niti trupel. Vse tiste silne nacije ki so jih zajeli, zakaj so jih spustili na letovanje v turčijo, ta teden se vračajo na fronto. Poleg tistih ki so jih spustili pol leta nazaj. Niti rusi sami ne pišejo o tem več že nekaj časa. O nacijih se pogovarjajo samo še babuške in zakompleksanci, ki so ostali za časom.
Mimogrede velja tudi zate, ne samo za južno- ko opravičuješ ruske svinjarije z ameriškimi, se točno vidi da nimaš za burek. Tvoje napihovanje je samo megla.
Isto kot od tistega mrhovinarja, ki je upal da mu bom poslal drk material, da si ga bo metal na roke.
Gnusobe ste.
Wd si res pravi debil in zato pristaš fašizma.
Jaz nikogar ne opravičujem. Debili opravičujete ameriški fašizem in terorizem. Oni lahko že od druge svetovne vojne izvajajo terorizem in genocid, pa debili ne skačete v luft, kot zdaj, ko so se Rusi odločili upreti ameriškim fašistom.
Če bi se Evropejci uprli in pregnali ameriške fašiste, bi nas tudi označili za gnusobe.
Pa dejansko večjih gnusob ni od vas debilov in vaših fašistov.
wd prav nobenega fašizma ne opravičuje niti ni pristaš fašizma, kje vi živite.. on vam kaže vašo hinavščino ko skušate ruske zločine minimalizirat z ameriškimi.. agresor je agresor, pa nima veze s kje prihaja, podpira nasilje in ne mir..pa če je janša putin al pa merikanc.. al pa mon hijena.. men je to vse isto sranje, samo glede na obseg posameznikovega vpliva se to širi v svet..
robi9, 10.07.2023 ob 19:28
Wd si res pravi debil in zato pristaš fašizma.
Jaz nikogar ne opravičujem. Debili opravičujete ameriški fašizem in terorizem. Oni lahko že od druge svetovne vojne izvajajo terorizem in genocid, pa debili ne skačete v luft, kot zdaj, ko so se Rusi odločili upreti ameriškim fašistom.
Če bi se Evropejci uprli in pregnali ameriške fašiste, bi nas tudi označili za gnusobe.
Pa dejansko večjih gnusob ni od vas debilov in vaših fašistov.
“robi9”,
Kaj pa od tebe debilčič? Ker ne ignoriraš me zato, ker sem nekulturen do tebe, saj si ti enako nekulturen do drugih.
Ignoriraš me ker si REVA!!!
Ker veš, da te z dejstvi v trenutku sesujem. Še bolj pa te je strah, da bi začel dvomiti vase.
Še enkrat: PRED VOJNO JE V UKRAJINI MANJ KOT 5% LJUDI PODPIRALO SKRAJNO DESNE STRANKE!
Bo šlo?
Torej tvoj očitek, da so FAŠISTI ne drži!
FAŠIST si zgolj ti!!!
a se je tebi jermen snel?se ne spomnim da bi ti kdajkoli pisal o ameriskih ahlgresijah in jih obtozevak zato ne lazi debil zabiti….edini zdaj zadnje leto in pol se vzigas in bentis cez ruse,da si teslo si dokazal s cepljenje da sj idiot dokazujes vsak dan…in odjebi ti s temi teorijami zarote….to amerisko sranje z ukrajini spremljam ze od lrta 2007 in od takrat so stvari samo ekskalirale in edina krivda lezi v politiki zda ,zato fuck off kreten
Julij Cezar, 10.07.2023 ob 19:49
a se je tebi jermen snel?se ne spomnim da bi ti kdajkoli pisal o ameriskih ahlgresijah in jih obtozevak zato ne lazi debil zabiti….edini zdaj zadnje leto in pol se vzigas in bentis cez ruse,da si teslo si dokazal s cepljenje da sj idiot dokazujes vsak dan…in odjebi ti s temi teorijami zarote….to amerisko sranje z ukrajini spremljam ze od lrta 2007 in od takrat so stvari samo ekskalirale in edina krivda lezi v politiki zda ,zato fuck off kreten
nimam ti kaj dokazovat ti bumbar trimotorni. Idiot si bil idiot ostajaš. Blejaj komu drugmu pezde .
Kokoši anonimno, 10.07.2023 ob 19:35
“robi9”,
Kaj pa od tebe debilčič? Ker ne ignoriraš me zato, ker sem nekulturen do tebe, saj si ti enako nekulturen do drugih.
Ignoriraš me ker si REVA!!!
Ker veš, da te z dejstvi v trenutku sesujem. Še bolj pa te je strah, da bi začel dvomiti vase.
Še enkrat: PRED VOJNO JE V UKRAJINI MANJ KOT 5% LJUDI PODPIRALO SKRAJNO DESNE STRANKE!
Bo šlo?
Torej tvoj očitek, da so FAŠISTI ne drži!
FAŠIST si zgolj ti!!!
kura ti si debil ku nima pojma o statistiki…kje si ti dobil 5% ves samo ti idiot…..v nemciji podpira desnico preko 20 % ljudi, v ukfajini je ta st blizu 40 ; tako da idjebi s to svojo pedrovsko propagando cepec….si jih dibil po picki o bsx zdaj pa bluzis o desnici idiot
wd40a, 10.07.2023 ob 19:53
nimam ti kaj dokazovat ti bumbar trimotorni. Idiot si bil idiot ostajaš. Blejaj komu drugmu pezde .
ti bom odgovoril v stilu reporterja milana….resnica ni plenica pa ti vseeno smrdi….tocni se vidi tvoj modus operandi in ni na meni da ti ga predstavjam….imam nos za debile in prevarante tvojega kova…tako sem ze leta 88 govoril o tem da jansa sodi v zapor ko ste mu kreteni ploskali na roski….enako velja za zda vb in druge ktetensks rezime ki jih bedaki podpirate…rusi bodo zmagali in ukrajinci ščijejo kri….in prav je tako….živela Rusija hehe
Julij Cezar, 10.07.2023 ob 20:12
ko bos wd nasel en prispevek v zahodnih medijih ki bo vseboval naslovnico v stilu…..zda izvedll nezakonito agresijo na irak….zda umorile civiliste,zda umorile v raketnem napadu civiliste, rezim ameriskega predsednika brez povoda napadel suvereni sirijo itd pa steguj svoj dolgi gobec …..
sem ti ga prilimal že parkrat pa si preveli butelj da bi ga znal odpret.
“wd40a”,
evo ROBIJU se je malo zaprlo gobec za kratek čas. Ti pa zdele nekaj izdam o JULIJU CEZARJU, ker se tako duva tukaj. JULIJ CEZAR je zelo obseden glede teme biseksualnosti in je ure zapravil za debate z mano glede tega. Strastno trdi, da biseksualnost sploh ne obstaja.
Kmalu sem ugotovil zakaj ga tako matra.
Pisaril je kako je delal v Ljubljani, mislim da tudi kot varnostnik, in kako so se mu geji ponujali. Potem pa je enkrat napisal, da ni nič čudnega, da če ima moški rad stalno ferarije(ženske), da si občasno zaželi tudi tudi druge avte(moške). Napisal je še nekaj stavkov, ki so dokaj jasno nakazovali, da nima izkušenj le z ženskami.
In potem je sledilo to, da smo ga jaz in še par drugih v obdobju večih tednov tisočkrat vprašali, če je bil tudi z moškimi. JULIJEVA reakcija? Vsakič je bil tiho. Pa ni nehal pisati v temo, veš tudi ignoriral ni, le to je počel, da je vsakič probal debato obrniti drugam. Pa sem ga potem pohvalil, da ga spoštujem ker vsaj lažnivec ni.
Ko se ga pa je že tisočkrat(uporabljam superelativ) torej mnogokrat vprašalo to, je pa kar naenkrat začel zanikati, da je bil z moškimi. In zdaj se laže.
Tip ga je dajal fafati moškim, morda jih je tudi fukal, zato pa strastno zanika, da biseksualnost ne obstaja, ker če ne obstaja to pomeni, da je lahko on le heteroseksualec. 😀
Podobno se dogaja pri njegovih Rusih.
wd40a, 10.07.2023 ob 20:14
sem ti ga prilimal že parkrat pa si preveli butelj da bi ga znal odpret.
bumbar ne bluzi in ne lazi,kot drugo nikoli ne odpiram linkov od kogarkoli,sem ti zapisal navedi verodostojni zahodni medij ki je eksplucitni napisal to kar piseji zdaj o rusiji….pa ne rabis se trudit ker ga ni debil zabiti
Kokoši anonimno, 10.07.2023 ob 20:31
“wd40a”,
evo ROBIJU se je malo zaprlo gobec za kratek čas. Ti pa zdele nekaj izdam o JULIJU CEZARJU, ker se tako duva tukaj. JULIJ CEZAR je zelo obseden glede teme biseksualnosti in je ure zapravil za debate z mano glede tega. Strastno trdi, da biseksualnost sploh ne obstaja.
Kmalu sem ugotovil zakaj ga tako matra.
Pisaril je kako je delal v Ljubljani, mislim da tudi kot varnostnik, in kako so se mu geji ponujali. Potem pa je enkrat napisal, da ni nič čudnega, da če ima moški rad stalno ferarije(ženske), da si občasno zaželi tudi tudi druge avte(moške). Napisal je še nekaj stavkov, ki so dokaj jasno nakazovali, da nima izkušenj le z ženskami.
In potem je sledilo to, da smo ga jaz in še par drugih v obdobju večih tednov tisočkrat vprašali, če je bil tudi z moškimi. JULIJEVA reakcija? Vsakič je bil tiho. Pa ni nehal pisati v temo, veš tudi ignoriral ni, le to je počel, da je vsakič probal debato obrniti drugam. Pa sem ga potem pohvalil, da ga spoštujem ker vsaj lažnivec ni.
Ko se ga pa je že tisočkrat(uporabljam superelativ) torej mnogokrat vprašalo to, je pa kar naenkrat začel zanikati, da je bil z moškimi. In zdaj se laže.
Tip ga je dajal fafati moškim, morda jih je tudi fukal, zato pa strastno zanika, da biseksualnost ne obstaja, ker če ne obstaja to pomeni, da je lahko on le heteroseksualec. 😀
Podobno se dogaja pri njegovih Rusih.
lej, nima veze, tole je itak vaja o zabijanju časa. Teh par oslov bo sralo še naprej s svojimi kompleksi. Mam na šihtu par takih ki prodajajo svoje pravljice, pa jih že zdavno nihče ne posluša več. Naj živijo v svojih blodnjah še naprej. Smešno je ko so tudi v teh zgodbicah tako omejeni da več ko par stavkov ne spravijo skupaj. Logika jim pa itak ne gre. Se beremo, ko se beremo.
bumbar…a ti mislis da si viharni idiot?on misli da ce bi 1000x napisal da pijem da bo to resnica hehe….v tvoji zblojeni glavi zdaj napletas da sem bil varnostnik itd hehe…. po vsej sili bi rad da ti izdam kje sem delal….en namig…zivel sem na einspilerjevi…ti je poznano? pa na Topniski….potem sem verjetno topnicar hehe ..pa v rozni….pa blizu grubarjevega nabrezja…..se kaj debilko? hehe…lahko ti bluzis kar hoces…bsx ne obstajo…kof tudi da je pedrstvo in lezbistvo zgolj suha veja na drevedu zivljenja in predstavljy zgolh standardni odklon v populaciji to je vse
wd40a, 10.07.2023 ob 20:40
lej, nima veze, tole je itak vaja o zabijanju časa. Teh par oslov bo sralo še naprej s svojimi kompleksi. Mam na šihtu par takih ki prodajajo svoje pravljice, pa jih že zdavno nihče ne posluša več. Naj živijo v svojih blodnjah še naprej. Smešno je ko so tudi v teh zgodbicah tako omejeni da več ko par stavkov ne spravijo skupaj. Logika jim pa itak ne gre. Se beremo, ko se beremo.
Sej vse ti pove, že dejstvo, da si je izbral za vzdevek ime slavnega biseksualca JULIJA CEZARJA. Ko sem mu to vrgel naprej mi je samo odgovoril, da takrat so pač fukali vse in ženske in moške.