Kaset ne bombe
Že zdavnaj sem se naučil, da se z debili nima smisla ubadati.
Čas bo pokazal kaj je res. Kot je čas pokazal resnico o koronskem zločinu, tako bo čas pokazal resnico o ukrajinskem zločinu.
In s tem bo spet dokazano, da debili ostanete vedno samo debili.
Debil se spreobrne, ko se v jamo zvrne.
Takrat pa je prepozno.
Kokoši anonimno, 10.07.2023 ob 20:52
wd40a, 10.07.2023 ob 20:40
Kokoši anonimno, 10.07.2023 ob 20:31
“wd40a”,
evo ROBIJU se je malo zaprlo gobec za kratek čas. Ti pa zdele nekaj izdam o JULIJU CEZARJU, ker se tako duva tukaj. JULIJ CEZAR je zelo obseden glede teme biseksualnosti in je ure zapravil za debate z mano glede tega. Strastno trdi, da biseksualnost sploh ne obstaja.
Kmalu sem ugotovil zakaj ga tako matra.
Pisaril je kako je delal v Ljubljani, mislim da tudi kot varnostnik, in kako so se mu geji ponujali. Potem pa je enkrat napisal, da ni nič čudnega, da če ima moški rad stalno ferarije(ženske), da si občasno zaželi tudi tudi druge avte(moške). Napisal je še nekaj stavkov, ki so dokaj jasno nakazovali, da nima izkušenj le z ženskami.
In potem je sledilo to, da smo ga jaz in še par drugih v obdobju večih tednov tisočkrat vprašali, če je bil tudi z moškimi. JULIJEVA reakcija? Vsakič je bil tiho. Pa ni nehal pisati v temo, veš tudi ignoriral ni, le to je počel, da je vsakič probal debato obrniti drugam. Pa sem ga potem pohvalil, da ga spoštujem ker vsaj lažnivec ni.
Ko se ga pa je že tisočkrat(uporabljam superelativ) torej mnogokrat vprašalo to, je pa kar naenkrat začel zanikati, da je bil z moškimi. In zdaj se laže.
Tip ga je dajal fafati moškim, morda jih je tudi fukal, zato pa strastno zanika, da biseksualnost ne obstaja, ker če ne obstaja to pomeni, da je lahko on le heteroseksualec. 😀
Podobno se dogaja pri njegovih Rusih.
lej, nima veze, tole je itak vaja o zabijanju časa. Teh par oslov bo sralo še naprej s svojimi kompleksi. Mam na šihtu par takih ki prodajajo svoje pravljice, pa jih že zdavno nihče ne posluša več. Naj živijo v svojih blodnjah še naprej. Smešno je ko so tudi v teh zgodbicah tako omejeni da več ko par stavkov ne spravijo skupaj. Logika jim pa itak ne gre. Se beremo, ko se beremo.
Sej vse ti pove, že dejstvo, da si je izbral za vzdevek ime slavnega biseksualca JULIJA CEZARJA. Ko sem mu to vrgel naprej mi je samo odgovoril, da takrat so pač fukali vse in ženske in moške.
kaj tn naj recem…ko sem pred leti gledal boticcelijevo venero sem bil pa lezba ne…ce sledim tvoji logiki …..napisal sem tudi da si ti debil pa nikjer se nisem zasledil da bi se ti opredeljaval kot debil ne….da bos razumel tudi ti….na zadružnem plotu je nekic pisalo pizda….pa to ni pomenili da ga lahk nategnem hehe
Julij Cezar, 10.07.2023 ob 20:56
kaj tn naj recem…ko sem pred leti gledal boticcelijevo venero sem bil pa lezba ne…ce sledim tvoji logiki …..napisal sem tudi da si ti debil pa nikjer se nisem zasledil da bi se ti opredeljaval kot debil ne….da bos razumel tudi ti….na zadružnem plotu je nekic pisalo pizda….pa to ni pomenili da ga lahk nategnem hehe
Plota na katerem je pisalo pizda nisi nategnil, ker ni bil pizda. Peder je pa bil peder, pa si ga nategnil. To pomeni, da si bil takrat tisti trenutek peder, glede na to, da po tvoje biseksualci naj ne bi obstajali.
Kokoši anonimno, 10.07.2023 ob 19:31
RUSIJA ima na vesti vedno več vojnih zločinov. Upam da ni daleč čas, ko bo na sporedu bombandiranje Moskve.
In potem bi zločin nad prebivalci Moskve opravičevali z zločini rusov nad ukrajinci? Nismo ravno daleč prišli v razmišljanju v par tisoč letih civilizacije. 😒
“Zločin” povprečnega Moskovčana je le to, da ga “bombardirajo” s propagando 24 ur na dan… na eni bi mu pa še kot da ni že dovolj jeban še prave bombe na glavo vsipali.
Bombardiranje civilistov še nikoli ni prineslo željenega učinka. Niti “Bomber Haris” ni dosegel zloma morale pri nemcih z bombardiranjem nemških mest… temveč prav nasprotno… še večjo odločnost za obrambo, ko se je naci režim našel v poziciji obrambne vojne.
Niti tega niso dosegli Jenkiji z bombardiranjem Hirošime in Nagasakija in to z A bombo. Japanezi so ugotovili, da je vojna za njih izgubljena, ko jih je napadla SSSSR v Mandžuriji.
Niti tega ne bodo dosegli rusi z bombardiranjem civilistov v UA… temveč ravno nasprotno. Še večjo voljo za obrambo in osvoboditev.
In tako kot niso vsi rusi nori… o tem sem vam govoril kakšno leto nazaj, ko ste nekateri imeli polne gate zaradi ruskih groženj z atomskimi bombami… tako niso niti nori vsi jenkiji… in ravno zato ZDA ne dajo UA orožja dolgega dosega, da se ravno ne bi zgodilo to, o čemer sanjaš. Namreč preveč hitro se lahko zgodi, da kakšen “trigger happy idiot” iz maščevanja to pošlje nad Moskvo. In namesto kakšnega strateškega ali taktičnega preboja doseže moralni preboj… za kremeljski režim.
robi9, 10.07.2023 ob 14:54
wd40a, 10.07.2023 ob 13:51
Ena južna neprijavljena, 10.07.2023 ob 13:42
wd40a, 10.07.2023 ob 12:58
Ena južna neprijavljena, 10.07.2023 ob 12:34
wd40a, 09.07.2023 ob 18:53
Ena južna neprijavljena, 09.07.2023 ob 18:44
tole., 09.07.2023 ob 18:28
wd40a, 09.07.2023 ob 16:58
robi9, 09.07.2023 ob 16:49
Eno debilno je zapisalo, legitimno izvoljene ukrajinske vlade.
Moraš res biti popoln debil, da zapišeš takšno bedarijo, kot da je nacist Zelenko legitimno izvoljen,
Debilno, ki je to zapisalo, je samo še en dokaz, da bolj je nekdo retardiran, bolj zagovarja fašizem in nacizem.
kdo pa je legitimno izvoljen? Putnin? Erdogan? Lukašenko? van leyen? Kje boš pa postavil mejo?
S človekom, katerega edini vir informacij je Insajder in ki ne razume pomena besede legitimnost, nima smisla razpravljat.
Ljudje ki ne vedo kaj Rusija počne že od razpada SZ dalje …. Gruzija, Moldavija, Čečenija …. vse vojne kjer je bila Rusija agresor do te zadnje, zagovarjajo neko svojo fantazijsko predstavo, ki jo imajo o Rusiji ali pa živijo v La La Landu 🙂 Ruski troli so zelo dobro opravljali svoje delo zadnjih 10 let in puhloglavi, nevedni oz. nerazgledani ljudje kot jih beremo tudi v tej temi, so dobro nasedli vsem tem pravljicam.
A da si pa ti puhoglav, nerazgledn, nevedn trol nasedu pravljicam, ki ti jih ponuja Z pa ni možn?
Si tko prepričano v svoj prav?
Pa naštej še vse vojne, kjer je bil agresor ZDA al pa EU? Aja, oni niso nikol agresorji, oni imajo zmer svoj prav za napafe, ane?
Dej sam pober se s takimi glupimi komentarji kot jih daješ.
a upaš it v trgovino krast in se zgovarjat da cigani delajo isto?
Joj Wd, sej vem kam ciljaš, ampak ti bom odgovorila direkt na tvoje vprašanje:
NE, to pa zato, ker nism za kraje, bi VSAKMU, ki kaj ukrade, prste posekala.
se pravi da veš da zločini amerikancev ne opravičujejo zločine rusov. No samo to me je zanimal.
REs je, ne opravičujejo jih. So pa Ameri po svetu povrožl OGROMN več zločinov kot Rusi, ja, tud posiljeval pa delal razne grozote, napadl SUVERENE države, za BREZVEZE, si ZMISLL vse sorte stvari, se marskera EU država ni strinjala s tem, pa so VSI hlapčevsk bli tih. Še huj, NOBENGA OBSOJANJA AMEROV NIKOL.
Tud zate se ne spomnm, da bi kadarkol prej lahk prebrala kakšno tvojo objavo o podpiranju napadenih držav s strani Amerov, NATA, kot podpiraš zdej UKRONACIJE.
Zdej mi pa sam še pisn, da v UA NACISTOV NI, da si jih je to Rusija zmisla.
Lej, strah me je vseh vojn, NOBENA VOJNA ni ok. Da pa si Ameri lahk dovoljo vse kar se jim sprdne, pa NOBEN OD NJIH NIČ KRIV, kaj šele da bi koga od njih kdorkol obsodu, ostali pa VSI OBSOJENI….e pa, ne ide to tako, pa naj gre potem cel svet v pm, čeprav me je tega strah.
V Ukrajini ni nacistov.
Ob debilni izjavi, da v Ukrajini ni nacistov, sem pa se fajn nasmejal. 🙂
In da Putinu ni mar za civile, je še ena tvoja debilna laž.
Ameriški fašisti brez sramu javno izjavijo, da so tisoči otrok za njih le kolateralna škoda.
Isto Ukrajinci, kjer se bodo fašisti borili do zadnjega Ukrajinca.
Tudi zabito čredo so fašisti pocepili z zvarki in očitno še premalo.
Za Robija, 👏👍
Epic Fail, 10.07.2023 ob 21:05
In potem bi zločin nad prebivalci Moskve opravičevali z zločini rusov nad ukrajinci? Nismo ravno daleč prišli v razmišljanju v par tisoč letih civilizacije. 😒
“Zločin” povprečnega Moskovčana je le to, da ga “bombardirajo” s propagando 24 ur na dan… na eni bi mu pa še kot da ni že dovolj jeban še prave bombe na glavo vsipali.
Bombardiranje civilistov še nikoli ni prineslo željenega učinka. Niti “Bomber Haris” ni dosegel zloma morale pri nemcih z bombardiranjem nemških mest… temveč prav nasprotno… še večjo odločnost za obrambo, ko se je naci režim našel v poziciji obrambne vojne.
Niti tega niso dosegli Jenkiji z bombardiranjem Hirošime in Nagasakija in to z A bombo. Japanezi so ugotovili, da je vojna za njih izgubljena, ko jih je napadla SSSSR v Mandžuriji.
Niti tega ne bodo dosegli rusi z bombardiranjem civilistov v UA… temveč ravno nasprotno. Še večjo voljo za obrambo in osvoboditev.
In tako kot niso vsi rusi nori… o tem sem vam govoril kakšno leto nazaj, ko ste nekateri imeli polne gate zaradi ruskih groženj z atomskimi bombami… tako niso niti nori vsi jenkiji… in ravno zato ZDA ne dajo UA orožja dolgega dosega, da se ravno ne bi zgodilo to, o čemer sanjaš. Namreč preveč hitro se lahko zgodi, da kakšen “trigger happy idiot” iz maščevanja to pošlje nad Moskvo. In namesto kakšnega strateškega ali taktičnega preboja doseže moralni preboj… za kremeljski režim.
“Epic Fail”,
prej sem glede Rusov napisal:
…………………………………………
Njihovo svetohlinstvo bi ti to zlahka razkrilo kakšen gnoj so Rusi. Pa njihov odnos do nekaterih manjšin. Saj Rusija je začela že s svojim odnosom do homoseksualnosti kazati svojo fašistoidnost. Ja tudi ta njihov odnos je začel kazati kakšna SVINJARIJA je Rusija. In zdaj lahko jaz maltretiram nekatere ljudi, da zdaj lahko vidijo kaj je njihova Rusija in mentaliteta, ki so se jo delili z njo.
Nekateri pa še vedno ne razumejo. In kmalu bo Rusija zagrešila genocide in hude vojne zločine. In dobro bi bilo poiskati po forumih, facebookih in podobnih straneh kdo so ljudje, ki so RUSIJO podpirali in jih zapreti, kjer bi morali zastonj delati in tako koristiti državi.
…………………………………………..
Če se rabiš prepričati kakšen gnoj so Rusi poglej statistike, raziskave koliko Rusov podpira istospolno usmerjene.
To pove vse o njih.
Ali pa ti misliš, da se da Švedski narod z neko propagando prepričati v klavsko vojno?
Tudi nemci so se lahko zgovarjali na nevednost. Česar pa ti ne razumeš ko omenjaš propagando nad rusi je to, da neumnost ni opravičilo, ampak zlo. Ki je krivo za vojne. Torej ruski narod, ki ljubi Putina in sovraži manjšine JE KRIV!
Moskva ima za par miljard nebotičnikov zgrajenih, vse to se lahko zravna z zemljo, pa Kremej, pomembne kraje, infrastrukturo itd. Rusijo pa se naj naredi popolnoma odvisno od drugih, za dolge, dolge čase. Tudi prebivalstvo ji bo upadlo, ko se bojo izseljevali.
Če ne dojameš, da je nevarno, da ima ta gnil narod kakršnokoli moč.
Nekaterim tukaj logika očitno deluje na način, da so v sosednji državi videli 3 modele z naci tetovažami in zdej bomo poslali komplet vso vojsko tja, da uniči vse, kar se uničit tam da, ker nam tako paše. Ker uradna vojske tega ni sposobna, bomo poslali tja privat naci formacijo, jo fino plačali in naj ta domača naci formacija popuca 3 naci modele sosednje države. Ker Naci formacija ugotovi, da vse skupaj nima smisla in je komplet zadeva izmišljena, se naveliča in iz samega dolgčasa in frustracij ker ne more prepričat uradnega vodstva države, da je vse skupaj popoln idiotizem, zaigra svoj zadnji labodni spev ….
S tem domača naci formacija še poskrbi za blamažo vodstva lastne države in komplet njene vojske, sestreli par aeroplančkov in grozi vsem po spisku. Čez en teden pa ga vodja naci formacije in šerif uradne države že veselo cukata skupaj, kot da se ni nič zgodilo. Pa če to ni komedija res!
Bolniki. no, vam zgleda ni jasno da je država tvorba, ki naj se ukrarja sama s sabo, ne pa s sosedi.
tole., 11.07.2023 ob 11:11
Nekaterim tukaj logika očitno deluje na način, da so v sosednji državi videli 3 modele z naci tetovažami in zdej bomo poslali komplet vso vojsko tja, da uniči vse, kar se uničit tam da, ker nam tako paše. Ker uradna vojske tega ni sposobna, bomo poslali tja privat naci formacijo, jo fino plačali in naj ta domača naci formacija popuca 3 naci modele sosednje države. Ker Naci formacija ugotovi, da vse skupaj nima smisla in je komplet zadeva izmišljena, se naveliča in iz samega dolgčasa in frustracij ker ne more prepričat uradnega vodstva države, da je vse skupaj popoln idiotizem, zaigra svoj zadnji labodni spev ….
S tem domača naci formacija še poskrbi za blamažo vodstva lastne države in komplet njene vojske, sestreli par aeroplančkov in grozi vsem po spisku. Čez en teden pa ga vodja naci formacije in šerif uradne države že veselo cukata skupaj, kot da se ni nič zgodilo. Pa če to ni komedija res!
Bolniki. no, vam zgleda ni jasno da je država tvorba, ki naj se ukrarja sama s sabo, ne pa s sosedi.
Kaj bluziš nekaj kar nihče ni rekel?
Dokazov, da ste debilni pristaši fašizma in ameriški fašisti podpihovalci vojne, je za pametnega že zdavnaj dovolj.
Za psihopate in debile, pa dokazov nikoli dovolj, ker debili ne bodo priznali, da so sami vir zla in vojne.
Viktorija Nuland huška na Treći svjetski rat s Rusijom
robi9, 11.07.2023 ob 16:24
Dokazov, da ste debilni pristaši fašizma in ameriški fašisti podpihovalci vojne, je za pametnega že zdavnaj dovolj.
Za psihopate in debile, pa dokazov nikoli dovolj, ker debili ne bodo priznali, da so sami vir zla in vojne.
Viktorija Nuland huška na Treći svjetski rat s Rusijom
vse to drzi robi,samo debili so slepi….victoria nulland je po zlobi v rangi madeline not so bright….vojni hujskaci in profiterji ki jim ni mar za nikogar razen za lastni zep