Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaštel Štafilić – poznate?

Kaštel Štafilić – poznate?

Gledam kataloge za morje in obstala sem na tem kraju in sicer gledam paviljone in bungalove Resnik. Poznate? Kaj lahko pričakujemo? Plaža, kraj, hrana…?

Karkoli mi bo pri odločanju – KAM? – prav prišlo!

V paviljonih Resnik sem bila tri leta nazaj.

Najprej kar se tiče hrane: obup!!!!!!!

Večerjo ti oni naložijo na izbiro pa imaš, makarone, makarone pa mogoče še kakšen golaž.

Zelenjava ki je bila zraven je bila vsa napol kuhana, solate na izbiro skoraj nič.

Jaz sem bila prvi večer resnično razočarana nad vsem, skoraj sem jokala od mize pa sem šla lačna. Pa nisem izbirčna, ker jem resnično vse ( edino kokosa in ananasa ne maram, kar ti pa verjetno potem vse pove)
Za sladico je bil vedno kompot ali sladoled, in ko sem šla enkrat ( prvič) iskat kompot , sem prosila če mi lahko da malo več soka in manj sadja, pa mi je rekla da imam tam čez bar če sem žejna in da si lahko kupim sok.

Nevem kaj je imela od tega, ker se tričetrt tistega kompota pustila na mizi.

Ko prideš na zajtrk ali večerjo moraš če imaš kakno torbico, ruzak pustiti na vhodu, zato da potem ne vzameš kaj sabo.
Tako da če imaš male otroke je to kar zoprno, ker ne smeš vzeti niti kosa kruha.

Sobe sva vzela prenovljene, ker niso bile dosti dražje od neprenovljenih, in se je splačalo, ker v starih sobah so imeli probleme z vodo ( ni bilo tople, banje niso požirale….)

Tako da pri nama so bile sobe vredu.

Plaža; vsako jutro navsezgodaj pobirajo s traktorjem morsko solato z obale, ker jo je na tone.
Vendar potem še vedno ostane tam ko greš v vodo, tako da se majni otroci težko igrajo, potem v globoki je pa vredu.

Drugače na plaži so kamenčki in potem za v vodo tudi.

Nevem, jaz ti ne bi priporočala, čeprav je cena ugodna.

Recimo na Ugljanu- Kukljica so paviljoni še cenejši, res da je oprema in hiške zeloooo v slabem stanju, ampak je hrana odlična plaže pa če se malo odplelješ stran tudi super, ker tam pred paviljoni je bolj skalnato.

Nevem, malo še poglej, da se ne boš prehitro za kaj odloččila pa ti bo potem žal.

LP

Katika,
mi smo bili v Kaštel Stari. Teh Kaštelov je 7 in so razvršeni od Splita do Trogirja. Mi se v Kaštelih nismo kopali, smo hodili na Čiovo (polotok pri Trogirju ali pa v Medeno – malce naprej od Kaštel Stari. Narava je lepa, imaš veliko za videti (split, trogir) – samo plaže so obup (moraš malce poiskati kotičke).
lp, petra

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

New Report

Close