Kataloška prodaja priznane kozmetike Avon
Iščem punce, ki bi se želele včlaniti v AVON in prejemati kataloge in same naročati izdelke. Kataloge lahko pokažete tudi svojim prijateljicam, sorodnikom, sodelavcem in tako dobivate popuste ter s tem tudi kaj zaslužite. Včlanitev je brezplačna, če pridno prodajaš, pa lahko prejemaš različne AVONOVE izdelke kot nagrado. Popusti se gibljejo med 15, 20 in 25%, odvisno koliko ti je uspelo prodati. Če imaš uspešno prodajo je tudi možnost napredovanja in stalen 35% popust. Če je katera zainteresirana in ima kakšno vprašanje, lahko vpraša. 🙂
Živjo Marija,
če se še nisi včlanila lahko pišeš na [email protected], kjer vedno sprejemamo nove člane!
Lp.
Tudi jaz učlanjujem nove članice na področju gorenjske, primorske, in Ljubljane. Če katero zanima me lahko kontaktira na [email protected]
Pozdravljene punce,
če katero zanima kataloška prodaja, naj mi piše na [email protected].
Gre za prodajo parfumov in druge kozmetike znamke Essens, ki ima vedno več zadovoljivih uporabnikov. Pri prodaji je direkten zaslužek glede na prodane artikle, prav tako imate kot prodajalec/ka pravico do nakupa izdelkov po članski cenah.
Možnost dobrega dodatnega zaslužka! Delo lahko opravljate od doma.
Lp, Tjaša
pozdravljene,
tudi jaz včlanjujem nove članice za kataloško prodajo Avon, zainteresirane pišite na [email protected]
Želite dodaten vir zaslužka?
Ste pripravljni delati?
Ste komunikativni?
Potem je Avon odlčna izbira! Brezplačno se nam pridružite in postanite Avonova članica/član.
Kontaktirajte me na: [email protected]