Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kataloška prodaja

Kataloška prodaja

Kaj menite o kataloški prodaji oblačil-modaplus, neckermann, quelle, …Meni osebno se modaplus zdi še najbolj ugodna-sem si kupila že par stvari pa sem z njimi ful zadovoljna.
Kaj pa menite vi?

Jst si kdaj kak periu al pa kopalke kupm pri Neckermannu al pa Quellu, drugač pa niti ne kupujem tolk…Moda Plus mi je pa zanič, nism zadovoljna z njo.

Quelle se mi zdi najboljši, glih zdaj sem naročila postelnino ker se mi zdi zelo lepa in kvalitetna. Sem pa pri nekermanu tudi naročila sedežno garnituro (imam jo že tri leta) in sem zelo zadovolna.

Tu pa tam kaj naročim, ampak od mene ne bi obogateli. Me pa motijo dolgi dobavni roki, ob tem pa nikoli ne veš, če ne bojo nazadnje samo obvestili, da izdelka ni več na zalogi. Pa vsi se nekaj izgovarjajo na Nemčijo… kot da je to na koncu sveta… in tudi, kaj me briga Nemčija; če v Sloveniji služijo, naj pa še prodajo organizirajo tako, da bo tudi v Sloveniji normalno tekla. Z izdelki sem pa v glavnem zadovoljna, se mi zdi spodobna kvaliteta za znosno ceno.

Večkrat sem že naročila stvari pri Otto-res so vse stvari kvalitetne, predvsem pa popolnoma take, kakršne si predstavljaš po sliki.
So pa višje cene, kakor drugi kataloški ponudniki.

LP
Hana

Ja katakoška prodaja je v večini zelo slabe kvalitete.

Jaz sem na primer kupil srajco pri Neckermannu in sem že po prvem pranju imel “obšlesan” in natrgan rokav (pri zapestju).

Po tretjem pranju pa je bila srajca tako sprana, da je nisem mogel vec nositi. Pa srajca sploh ni bila poceni…

Pa kaj ni boljše iti v trgovino, oblačilo ali stvar pretipati, pregledati, poskusiti ?

Otto je čist too much drag se men zdi. Neckreman je sicer kakor katera stvar, živcira pa več mesečno čakanje in zgovarjanje na Nemčijo. Sicer pa je tako, da tam se dobijo tudi večje številke, česar v naših trgovinah primanjkuje, drugače bi raje šla v trgovino da vidiš.

Meni je najbolj všeč OTTO. Res je malo dražji ampak kvaliteta je v redu. Imam že veliko njihovih stvari in sem zadovoljna. Pa tudi, ko vrneš stvar ti pošljejo izpisek in nakazilo na tvoj račun. Manja

Imam samo občasne izkušnje z Neckermannom in sem bila zadovoljna, vendar ponavadi ne kupujem oblačil, kakšne malenkosti za gospodinjstvo, ker se mi ne da po vseh teh trgovinah hoditi. Tudi dostavili so mi v sedmih dneh po naročilu res pa je, da dostikrat nekatere stvari manjkajo, ker so razprodane, očitno si to še lahko privoščijo.

Enkrat sem kupila majico pri Neckermannu. Barva se sploh ni ujemala s tisto, ki je bila v katalogu. Sprva sem mislila, da so se zmotili, ko sem jih poklicala, pa so mi povedali, da je to to. Nikoli vec ne kupim nic preko kataloga.

Raje grem lepo v trgovino, vidim na lastne oci, pomerim (ker vcasih moras ravno probati, da vidis, kako ti dolocena stvar stoji) in kupim. In ne boste verjele, sploh ni nabavnih rokov!

Lahko bi vrnila! 😉

Z Neckermann in Quelle sem zelo zadovoljna. Če kaj ni bilo takšno, kot sem si zamišljala, sem pač vrnila. Kupujem tako oblačila kot druge stvari in večkrat se je zgodilo, da sem zaman iskala po trgovinah in sem končno našla v katalogu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close