Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katarina Čas se vam zdi privlačna

Katarina Čas se vam zdi privlačna

Ženska sredi 40 men res huda na pogled. Sploh se ne stara naša lepa Katarinca. Kakšna se vam zdi? Ona z lahkoto dobi 15 let mlajšega tipa.

Ja, je všečna.

Jebeš privlačnost, če ženska ne more roditi.

Pa ni edina. Mavec, Irgl, pa tista skraužlana napovedovalka na poročilih ene 15 let nazaj…

Ženske z veliko kilometraže in zunanje lepote, ampak ne morejo roditi.

Nerodulje niso vredne piškavega oreha.

Zelo je lepa. Upam samo, da je ne bo kaj usekalo in si ne bo slučajno začela filat ustnic, pa ličnic in podobno. Ker je že v takih letih, ko estradnice rada malo panika zaradi staranja zagrabi….

Dobra mačka ampak zakaj ne zdrži dolgo v nobeni vezi??

Ona nima 40 let ampak 47 let. In izgleda res dobro, prijetna , simpatična

Da, zelo lepa in simpatična.

Lepota 5, kot igralka ocena 1-2.

Se je spomnim ko je vodila oddajo Atlantis z Oriano. Čeprav mi je Oriana bolj všeč. Je pa lušna za svoja leta.

Ok deklica 🥰

Mogoče je pa lezba k nikol nobenga frajerja nima.

Meni se zdi malce podobna Desi Muck. Obedve sta  lepi!

Meni je pa bolj podobna Svetlani Makarovič

Zelo, zelo lepa in to skozi vsa starostna obdobja.

Odgovor na objavo uporabnika
Je ok, 17.09.2023 ob 13:42

Se je spomnim ko je vodila oddajo Atlantis z Oriano. Čeprav mi je Oriana bolj všeč. Je pa lušna za svoja leta.

Katarina je neprimerno lepša od Oriane, ki tudi ni slaba.

Oboževalec, 17.09.2023 ob 12:16

Ženska sredi 40 men res huda na pogled. Sploh se ne stara naša lepa Katarinca. Kakšna se vam zdi? Ona z lahkoto dobi 15 let mlajšega tipa.

Se mi nikoli ni zdela. Zoprna v ksiht in nastop. V bistvu FUJ.

Res je lepa, še pri svojih letih je super mačka.

Slabo igra, 17.09.2023 ob 13:15

Lepota 5, kot igralka ocena 1-2.

Igrala je v znani angl. krimi seriji s samimi prvovrstnimi igralci. Kar ene za 1-2 igralke za kaj takega ne bi sprejeli.

Res je lepa. simpatična in pamet in dušo ima. Iz oči ji sevata.

Redko popolna punca!

Izjemna je!

Glede na to, da je igrala ob Leonardu di Capriu v filmu Volk iz Wall Streeta, so očitno nekateri, ki se na igranje spoznajo bolj kot ti, drugačnega mnenja. Sicer je bila manjša vloga, a v tak film z oceno 1-2 ne prideš niti za čistilko zakulisja, kaj šele pred kamero.

Za “slabo igra”.

No ja no, 17.09.2023 ob 15:28

Glede na to, da je igrala ob Leonardu di Capriu v filmu Volk iz Wall Streeta, so očitno nekateri, ki se na igranje spoznajo bolj kot ti, drugačnega mnenja. Sicer je bila manjša vloga, a v tak film z oceno 1-2 ne prideš niti za čistilko zakulisja, kaj šele pred kamero.

Ker je peezdo pokazala. Če bi bla tok ekstra bi ostala v ZDA.

Ni res, 17.09.2023 ob 15:32

Ker je peezdo pokazala. Če bi bla tok ekstra bi ostala v ZDA.

V zda je bila par let.

Ne. Hladna, preračunljiva ženska. Nobene elegance, miline in nežnosti ni v njej.

Nič posebnega, leta se ji pa tudi že poznajo tudi če se obnaša kot 25letnica. Rine proti 50.

New Report

Close