Katarina Keček pred kamero ‘zmlela’ Romana Vodeba
Ok, meni ona ni ravno…ampak v dvoboju z Vodebom je pa slednji orenk potegnil kratko. Ubožica je baje kar 20 let čakala na ta obračun. 😀
Imaš prav, Milana je tako presunilo, da je takoj šel klorirat vodo v svoji (ok, bratovi) banji…
[/quote]
Katerega Milana? Tu si videt samo ti s svojim pijanim norenjem. Pa mislim, da nisi milan. Daj mi nekaj povej, na tej sliki, kateri na sliki je bolj nažren in kateri drži katerega v stoječem položaju, ta čez 60 let stara prepita baba ali ti?.😂😂😂
[img]http://shrani.si/f/1K/gd/2Za7StU2/2301024-ydbfh.png[/img]
Sem mislila, da sam jaz kontra dojemam… karkoli drugega, kot bit tiho, ob tem nastopaštvu, bi žalilo inteligenco, vsakega ne samo Vodeba. Na eni strani, nekdo, ki ima nekaj povedat in je miren, na drugi strani nekdo , ki sploh ne posluša in na napačnih zaključkih rohni in žali…ma sej ne moreš , da ne rečeš kura blesava
Meni pa Vodeb ni izgledal modro tiho ampak kot polit cucek. Mi ni bilo jasno kaj ima ta tip za razlagat o ”pravih moških”.
Kar se pa ženske tiče, če se je že spustila v to bi ga morala porazit z argumenti in se ne spuščat na osebni nivo. Ampak to je nasplošno problem današnjih progresivcev, ne znajo debatirat ampak samo diskreditirat.
Prtegnjenka je sodelovala v oddaji z namenom, da pove čim več besed na sekundo in izvede osebni napad. Skače v besedo in se obnaša kot zmešana…in to je kao kul. To da ima drugačno mnenje se da tudi na primeren način izrazit. Kaj pa če bi se še Vodeb tako obnašal kot ta prtegnjenka, kako bi to potem zgledala oddaja in kaj bi imeli gledalci od tega?
Od teh oddaj itak nikoli nihče nima nič. Ker so časovno omejene, pa cajt za reklame mora bit, tako da noben ne more povedat do konca, ne razvit misli, nič se nikoli ne predebatira, vsi vsem skačejo v besedo da sploh lahko kaj povejo… Sem že davno nehalo gledat oddaje tega tipa, ker so me vedno neizmerno zafrustrirale, prav organsko v želodcu. Kaj mi je torej treba to gledat.
Viharni val ima fiksno idejo, da sem jaz neki Voje. Obupan je, ker se je z imenom in priinkom butasto samorazkril na MON, sedaj pa mu zaradi hude motenosti grozi razpad osebnosti, če drugim monovcem ne pripiše identitet, pa magari fiktivnih.
Da bi bila zadrega še večja, se je za povrh pojavil še v časopisu Slovenske novice in se ob tem totalno osmešil, zraven pa je bila še njegova slika. Žal.