Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Katarina Keček pred kamero ‘zmlela’ Romana Vodeba

Katarina Keček pred kamero ‘zmlela’ Romana Vodeba

In v Polju boste se srečali vsi trije, ti multinično blesavo, Vodeb in ta Katarina, boste lahko vrgli debato pod zdravniškim nadzorom.😂

Vodeb je zabaven, norčav burkež, ki pa sebe jemlje zelo resno in rad uporablja besedo “strokovnjak”, čeprav ga v intelektualnih krogih nihče ne upošteva, ker je bolj talentiran za stand-up komedije, kakor pa za kaj resnega, kot je psihoanaliza. Ko rigidno goni Freuda na vsakem koraku v povezavi s seksualnostjo, miselno izhajajoč iz 19. stoletja, deluje kot kak goreč, zelo omejen vernik, ki je spoznal “resnico” in z njo želi povoziti oz. vsiliti na vsak način še drugim.

Čestitke Katarini, je dobro opravila z obema, tudi z antipatičnim Pertinačem, ki ni najbolj bister, čeprav se dela pametnega.. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

In v Polju boste se srečali vsi trije, ti multinično blesavo, Vodeb in ta Katarina, boste lahko vrgli debato pod zdravniškim nadzorom.😂
[/quote]

Nimaš argumentov. Tako kot Vodeb proti Katarini ni imel argumentov, samo obsedel je tam kot kup nesreče.

Ti imaš čuden fetiš na psihopatske kokoši, ki niso podobne ženskam, to smo že opazili. Vodeb, koliko je sicer antipatičen in prsmodl, je tokrat presenetljivo ostal dostojanstven.

Nimaš argumentov. Tako kot Vodeb proti Katarini ni imel argumentov, samo obsedel je tam kot kup nesreče.
[/quote]

No, kar cvili okoli mene pezde malo mariborsko, da boš ja srečno vsaj pet minut.😂

No, kar cvili okoli mene pezde malo mariborsko, da boš ja srečno vsaj pet minut.😂
[/quote]

Saj ni tebe kastrirala, no. Ne vem, kaj tako jokaš.

V naši državi lahko človek doživi čisto vse.

Res je. Butalske zgodbe so v primerjavi s tem kar marsikdaj vidimo, resne.

PODPIS!

[/quote]

Kaj cviliš viharc? Nehaj že, ker se ti reži vse na tem forumu.
Ena ženska končno zaprla gofljo enemu filozofu….In zdej stari zapiti drekači u luft! Marš…..

Kaj cviliš viharc? Nehaj že, ker se ti reži vse na tem forumu.
Ena ženska končno zaprla gofljo enemu filozofu….In zdej stari zapiti drekači u luft! Marš…..
[/quote]
Si veselo, ko lahko skakljaš in cviliš koli mene, ne?😂

gospa ima prav, ne vem pa, zakaj neprestano skače v besedo in očala stalno daje gor in dol.

Prtegnjenka ni nič kastrirala…samo glasna je bila, lapala in lapala…obnašanje na pol otročje. To naj bi bila “novinarka”?
Če imaš dobre argumente za kastrirat Vodeba ni nobene potrebe za tako obnašanje. To lahko narediš čist skulirano, brez skakanja v besedo in monolog predstave. Zgledalo je kot da ni vzela predpisanih zdravil, vsa živčna že od začetka. Očitno je bil njen plan nastopanje in čim več besed na minuto.

korekcija.
zdaj šele poslušala do konca.
Pa kako ženska govori. Ne morem verjet. Že zato ji ne dam prav.

korekcija.
zdaj šele poslušala do konca.
Pa kako ženska govori. Ne morem verjet. Že zato ji ne dam prav.
[/quote]

Očala je živčno stalno gor in dol dajala, da je ustvarjala občutek videz pametne prtegnjenke.

MON Bitchez podpirajo Vodeba napran Kečkovi.

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

MON Bitchez podpirajo Vodeba napran Kečkovi.
[/quote]
Sploh veš pezdek, zakaj si še eno enako temo o isti blesavosti odprlo?😂

Je kje link od oddaje?

Hahahaha, kako je kokodajsa perje vrtinčila v besu in nemoči, ker je Vodeb ni šmirglal pet posto. Kot bi jo z mona pobrali.

naletel na mino!! ZANIMIVO!

Tip mrtev hladen, baba pa vsa histerična. Se ji pozna, da ga ni imela noter že celo večnost.

Povožen je bil, kaj hladen, notri je kričal in jokal, samo argumenta ni imel nobenega. Ni imel šans.

Kar je ona rekla, je bilo večinoma res, zato pa ni imel kaj dosti za ugovarjat.

Način novinarkine komunikacije je negledljiv, pretirano agresiven in nič boljši od skrajnih stališc Vodeba.
S popolno agresijo pač ni težko povoziti nekoga.

Ta oddaja od Pertinača je prozorna. On dela za Janšo. Janša mu naroči, sesuj Šiškota, pokliči Vodeba. Vodeb ga sesuje. Komunisti in Janša družno sesujejo Šiškota. Potem pa spet Šiško v nadaljevanju se ne ve s kom dela, kdo ga sploh financira. Cela ta medijska scena pri nas, estrada in mediji, nič ni naključno, vse je plačano, vse naročeno. V kakšni pokvarjeni državi živimo.

In tudi vse medije, vse časopise, vse forume obvladujejo desni in levi skupaj, samo navidezno skregani.

New Report

Close