Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Katarina Keček pred kamero ‘zmlela’ Romana Vodeba

Katarina Keček pred kamero ‘zmlela’ Romana Vodeba

In vsi tako delajo pa naj bo Crnkovič, Pertinač, jančič, Požar ali kakšen lev novinar. Vsi služijo politikom, delajo po navodilih, veliko od njih. Žalostno v kakšni pritegnjeni državi živimo.

To je slaba analiza. Ona si je izbirala tako trdne trditve, da ji Vodeb sploh ugovarjat ni mogel. Agresiven način je samo dodatek, ampak v glavnem je bila pa substanca neprebojna.

Ona se je lotila le Vodeba. Nihče pa Pertinača. Kdo ga je postavil, kdo mu daje navodila, za koga dela, kdo so ti na desni in njihovo omrežje. Gledati treba celotno sliko te oddaje. In da se enkrat že preneha z novinarstvom, ki je v službi politike in katero je ta politika ustvarila.

Dobro sramoto si je naredila, primitivka. Vodeb se ji je samo smejal. Elegantno jo je prepustil, da se je potopila pod težo lastne neumnosti.

Ona je izpostavila vse Vodebove neumnosti, Vodeb pa niti ni mogel nič na to reči, ker je očitno glede večine imela prav.

To je program narejen ekstra za vas nočne monovske zavoženke in alkoholičarke. Tako da imaš vsaj nekaj. 😂

No tale forum ima v lasti Styria, njihov svetovalec je Steinbuch, zato pa tudi ne smeš nič pisat proti desnim, takoj pošljejo tukajšne ovaduhe nadte. Tako da adijo forum z najbolj brezveznimi temami v celotni Sloveniji. Ta forum je dejansko za neumne in bo kmalu propadel.

Pišejo pa sem same plačane budale ki so sposobne pisati neumnosti 24 ur na dan.

Ej Čičulina, nekaj ni jasno. Te je SDS do konca v rit nasuval, ker jih sramotiš? To, da te niso marali za člana vem, ampak vseeno si ves čas in še celo nekaj dni nazaj kljub temu zvesto bevskalo za njih? Včeraj pa kar naenkrat preibrat?

Roman Vodeb me je precej razočaral. Pred trenutnim režimom se je upal marsikaj povedat, ko je zabil kalimerotu Aljušu, da je konvertit, je bilo neprecenljivo. Zdaj pa po menjavi oblasti, pa pravi da je Janša top shit. Navaden koristoljub, ki se obrača po vetru, kdo je trenutno na oblasti :/

Njega je od nekdaj samo ogromen ego, substance pa nula.
Samopromocija, šokantne in bedaste izjave, delanje se pametnega, predstavlja se kot “strokovnjak” – samo monovski mizogenčki lahko njegove nebuloze imenujejo “teze”.
To je odraz slovenske scene, ko je treba biti samo dovolj glasen, pa si “osebnost”. Moški ekvivalent Denise Dame.

Negledljivo. Sem poskušala pogledat že, ko je bila tema objavljena, pa mi ni šlo. Tako da kar se mene tiče, je čist vseeno kdo je koga.

Kdo? Katarina Kečap?

Tako je Vodeb bil cel čas:

[img]https://blog.yellowoctopus.com.au/wp-content/uploads/2018/03/yellow-octopus-funny-memes-35.jpg[/img]

New Report

Close