Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katarina Žarki

Katarina Žarki

A mi lahko poveste, kje je? Je še vedno v svoji hišici? Objavlja kje?
Edino ona je imela prav glede mobitela in tv.

je kar dejavna v fb skupini Knjižni č(r)vek

Nora pa zagotovo nič manj? Mater, če bi si človek nekaj takega navlekel v bajto, kot je ta popolnoma nora baba, te pa tudi pobere v enem mesecu. 😅

Nora pa zagotovo nič manj? Mater, če bi si človek nekaj takega navlekel v bajto, kot je ta popolnoma nora baba, te pa tudi pobere v enem mesecu. 😅
[/quote]

Če pa bi si navlekel tebe, človeka pobere v enem tednu ali pa te po dveh dneh vrže iz hiše!

Če pa bi si navlekel tebe, človeka pobere v enem tednu ali pa te po dveh dneh vrže iz hiše!
[/quote]
Itak, pa nič bolje po tem, ko si to znorelo iz betice na mon, ne? 😅

Škoda, da ne piše več bloga.
Ona mi je bila zelo všeč s svojimi zapisi.
Pa tako … v simbiozi z naravo je … simpatična oseba.

Mislim, da je v zadnjih zapisih pisala tudi o tem, da bo hišo prodala – zaradi trase daljnovodov. Kam bo šla (če ni že šla) pa ne vem. Mogoče v Maribor k svojemu tipu.

Ziher je samska, brez otrok in s psom

Ni čisto tako!

prosim?

Ima otroke. Dve hčerki. O njih smo zvedeli vse in še več. O njuni intimi, spolnosti, izgubi nedolžnosti, in še huje o splavu. Če ne bi bili polnoletni, bi ji bilo treba hčerki vzeti.

Kje je o tem pisala? Na FB, tuki?

Ena hči je diplomirala, druga je domov prišla. S svojim je še vedno skupaj,.
Lansko leto se je lotila enega velikega podviga, mogoče kdaj napiše knjigo o tem. Trenutno ima službo. Tako da se ji dogaja na polno, samo ker več ne piše, nič od tega ne veste. Zdaj sem, upam da, potešila vašo radovednost. Jo pa najdete na fbju in res ne vem zakaj je direktno ne vprašate kako se ima in kaj počbne.

Kar je meni zanimivo je, da je v Sloveniji v povprečju pri ljudeh več obsojanja, obiranja, gledanja v krožnik … posledično pa navadne žlehnobe.
Da je Katarina nora ali čudna?! Ne, res ni po JUSU, je pač drugačna. Tudi najrazličnejši umetniki, izumitelji, ostali veliki ljudje so bili drugačni. Zaradi takšnih ljudi je življenje zanimivo, ker živijo, delajo in ustvarjajo drugače.
Če bi vsak izmed vas moral razkriti razmere v svoji družini se mi zdi, da se v povprečni družini ne bi dogajalo nič kaj dosti manj travmatičnega, samo na drugih poljih bi bili bitke.
Pometajte raje pred svojim pragom.
Če boš Katarina brala, le pogumno naprej!

Pa še to bi napisala. Ko mi je bilo najhujše po ločitvi, sem jo slučajno konktaktirala. Takoj je bila pripravljena, da se sreča z mano, da mi stoji ob strani ipd. Sicer se nikoli nisva dobili, ampak mi je njena pripravljenost na pomoč, veliko pomenila.

A elektriko že ima ali še vedno polni računalnik in telefon v knjižnici?

samopromocija

Kje je o tem pisala? Na FB, tuki?
[/quote]

Pisala je blog, ki ga je zbrisala. Pisala je o toliko stvareh, intimnih, in drugih, da ni dobila dela niti kot prostovoljka. Nihče je ni vzel v službo. Potem je blog zbrisala, ljudje so pozabili, in očitno je nekje vseeno bila vzeta. Grozna ženska, grozna mama.

Cisto vredu oseba je,postena..skratka cudovita oseba,ki ima glavo dobro urejeno.Skoda,ker ne pise vec,z veseljem sem jo brala.

Tudi meni je bila zelo ok pogumno naprej katarina.

Draga Katarina,
če tole bereš, naj ti povem, da zelo pogrešam tvoje pisanje, razmišljanje, kreativnost in ideje.
Upam, da začneš še kdaj pisati blog.
Želim ti vse dobro.
Srečno.
🙏❄️❤️🕯📜🖌🖋🔏📝🍀🌲🌞

Katarina, tudi jaz pogrešam Pehto.
Meni je bila super, njen stil pisanja, odkritost, prikaz njene neskončne ustvarjalnosti, splošna razgledanost, stkratka vedno sem se čudila, kako punca ne uspe s pisanjem zaslužiti bogastvo. In zelo rada sem jo prebirala, edino njena obsedenost s tistimi elektro drogovi mi ne gre v glavo 🙁

Zgleda, da nismo brali istega bloga.

Ženska je konfliktna, pisala je zelo delikatne stvari o drugih ljudeh (verjetno brez njihovega dovoljenja), o svojih hčerah, o svojem takratnem tipu. Vse v detajle npr. da z njim ne bo več seksala. Pa seveda tudi bolj zanimive stvari, kako je živeti brez elektrike, kje si polniti zastonj telefon, kdo ji pere deke, kako je biti brez hladilnika. Vendar zelo konfliktna. Če je kdo njeno hišo hotel pogledati, ga je z vilami lovila okoli hiše.

No ja, jaz sem si jo ogledala in poklepetali sva, pa me ni prav nič z vilami lovila. Sva se pa že prej poznali, to je pa res. Pogrešam njen blog, čeprav se z vsem nisem strinjala, a sem to napisala tam.

Tudi jaz pogresam njeno domiselno in duhovito pisanje.

New Report

Close