Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KATASTROFA

KATASTROFA

Sedaj sem si nekoliko opomogla, vendar sem mislila, da si nikoli ne bom. Zdravljenje in tablete so pomagale.

Moj sin se je poročil in ima dva otroka. Žena ima iz prejšnje zveze hčerko staro šestnajst let.

Živimo skupaj, moj mož jim je zelo naklonjen, vnukom, zelo rad ima tudi starejšo hčerko.

Odnosi med nami so bili prijetni, lahkotnost bivanja v razširjeni družini je bila skoraj idealna.

Nekega dne sem brez trkanja vstopila v sobo, kjer biva nevestina hčerka, ker sem ji hotela povedati nekaj manj pomembnega, zaklenjeno ni bilo, toda kar obstala sem na vratih. Moj mož je bil z njo v postelji, dobesedno z njo, oba brez spodnjega perila.

Nehote sem kriknila in začela vpiti. Mož se je dvignil, me prijel in rekel, da ni bilo tako kot mislim, toda bilo je.

Nisem mogla pristati na izgovore. Nisem si opomogla. Sinova družina se je odselila, jaz sem šla v psihiatrično bolnišnico.

Sedaj je prvi šok mimo, moža še videti nočem in ne maram poslušati njegovih izgovorov, sina ne morem niti pogledati, kaj šele njegovo partnerico ali njeno hčerko.

Vse se je v trenutku razsulo.

In sedaj, ko sem se nekoliko pozdravila, ne vem ne kako ne kaj.

Strašno me je sram.

Lušna zgodbica 😉

Adijo…to pa je bil pravi šok za vas, da se to tudi dogaja, svašta…vsi povprek…sori na smeh mi gre, ampak vas popolnoma razumem…

Podobno doživetje pri moji znanki…..

Mlada dekleta se pustijo tolažiti, crkljati, božati, ne vedo, kje je meja med naklonjenostjo in prestopkom.

Če stari dedec popusti in mu klikerji v glavi ne delujejo pravočasno, se zgodi.

če bi bil ciničen, bi te vprašal, če si dons pozabil/a vzeti tableto ampak, jebi ga.., obstaja možnost, da je zgodba resnična…

pa kako ti ni jasno, da ni bilo tako mišljeno kot si videl/a avtor/ica.., ti pa takoj na tablete.., ehh..

V kolikor ni izmišljena tema, te ne sme biti nič sram, saj ti nisi nič storila. Kriv je tvoj mož in upam, da je že bivši.

Zakaj si pa tako firbcna?

Ce ne ves, ne boli. 🤭

Odgovor na objavo uporabnika
mi je znano, 30.08.2023 ob 10:25

Podobno doživetje pri moji znanki…..

Pa so prikrili, dekle se je pritožilo, da jo oče od materinega partnerja nadleguje, povedala je prijateljici, prijateljica mami, mama dekletovi materi in izvedela je tudi žena od tega moža.

Ženska pa je zatajila, češ, da se dekle izmišljuje, da ima bujno domišljijo, da je izzivalna, da ima dolg jezik. Pa se je le vedelo, da je res in dekle so poslali na drugo šolo, v drugi kraj.

Tokrat je nastradalo dekle, ker ji niso verjeli. Travma za vse življenje, vest pa peče tudi žensko, če le ima kaj vesti.

Občasno sem pomagala v sodobni družini počistiti stanovanje, likati, zaliti in presaditi rože. Takrat, ko so bili vsi v službah in šolah.

Videla sem, da se gospodar vedno obrača za menoj.

Nekega dne je v prazno hišo vstopil gospodar, ravno sem čistila kopalnico. Prijel me je od zadaj, me prijel za usta in me zvlekel v sobo za goste, kjer me je dobesedno posilil. Potem pa zahteval molk, molk, molk.

Povedala sem njegovi ženi, kaj mi je storil, ona pa mi ni verjela. Nikoli več se nisem vrnila v tisto hišo. Še sedaj me je groza, ko grem mimo te hiše. Bogata, razkošna, opremljena, le kako živijo ljudje v taki lažni idili.

Tvoja zena je tvoj moz ali je tvoj moz tvoja zena? Drugic najprej napisi seznam karakterjev, da jih ne bos spet pobrkljala.

ne znaš brati?

Moj sin se je poročil in ima dva otroka. Žena ima iz prejšnje zveze hčerko staro šestnajst let.  SINOVA ŽENA

Anonimno 4864, 30.08.2023 ob 10:33

Mlada dekleta se pustijo tolažiti, crkljati, božati, ne vedo, kje je meja med naklonjenostjo in prestopkom.

Če stari dedec popusti in mu klikerji v glavi ne delujejo pravočasno, se zgodi.

@ Anonimno 4864 30.08.2023 ob 10:33

“Mlada dekleta se pustijo tolažiti, crkljati, božati, ne vedo, kje je meja med naklonjenostjo in prestopkom.”

16 letno dekle ne ve kje je meja?
Aha, malo morgen.

Če je moški dobro ohranjen, se zna zgoditi obojestransko zadovoljstvo.

Najbrž se te zadeve kar precej dogajajo, vendar se vedno najde -močna ali boječa ženska-, ki to zanika in prepreči objavo dogajanja.

Anonimno 3316, 30.08.2023 ob 11:56

Pa so prikrili, dekle se je pritožilo, da jo oče od materinega partnerja nadleguje, povedala je prijateljici, prijateljica mami, mama dekletovi materi in izvedela je tudi žena od tega moža.

Ženska pa je zatajila, češ, da se dekle izmišljuje, da ima bujno domišljijo, da je izzivalna, da ima dolg jezik. Pa se je le vedelo, da je res in dekle so poslali na drugo šolo, v drugi kraj.

Tokrat je nastradalo dekle, ker ji niso verjeli. Travma za vse življenje, vest pa peče tudi žensko, če le ima kaj vesti.

Izmisljeno, kako te ni sram. Enako pisavo ima avtorica ali stil.

Zaposlena si na monu kot novinarka kjer si izmisljujes poleg bednih clamkov se zgodbice. Izda  te pisava in nerealna vsebinska povezanost.

Pojma nimas o lifu.

Yep, lahkotnost bivanja v razširjeni družini je bila skoraj idealna…to življenje skupaj stari in mladi…kot v pravljici, kajne…

Mlada družina, tvoj sin z ženo in njeno hčerjo bi moral vztrajati, da zaživijo po svoje , tako daleč, da ti ne prideš v copatih, da imajo svojo družinsko dinamiko , brez tvojega vpletanja , ti pa prideš samo na obisk.

Vidva z možem pa živita po svoje, s svojo zakonsko dinamiko, k vama se prihaja samo na obiske …

Ampak tega ne zmorete, ker vas morajo lastni otroci , seveda pod pretvezo…lahkotnosti bivanja v razširjeni družini…zabavat, …vam dajati smisel obstoja…ker ste sami prazni, z možem ni več nič, slepila na slepila…o neki idiliki odnosov…( ker je hitro skočil, kajne…),…da imate toliko dela z familijami otrok in vnuki, da lastnega dreka ne opazite…

No, ti si dobila lekcijo odnosov ….ker očitno nisi bila pripravljena sina izpustit v samostojno življenje z ženo…zdaj si izgubila pa še moža…

Tako patetično žalostno.

Sem pa tja se šušlja, včasih pa se jasno sliši o takih dogodkih.

V DRUŽINI, 30.08.2023 ob 10:11

Sedaj sem si nekoliko opomogla, vendar sem mislila, da si nikoli ne bom. Zdravljenje in tablete so pomagale.

Moj sin se je poročil in ima dva otroka. Žena ima iz prejšnje zveze hčerko staro šestnajst let.

Živimo skupaj, moj mož jim je zelo naklonjen, vnukom, zelo rad ima tudi starejšo hčerko.

Odnosi med nami so bili prijetni, lahkotnost bivanja v razširjeni družini je bila skoraj idealna.

Nekega dne sem brez trkanja vstopila v sobo, kjer biva nevestina hčerka, ker sem ji hotela povedati nekaj manj pomembnega, zaklenjeno ni bilo, toda kar obstala sem na vratih. Moj mož je bil z njo v postelji, dobesedno z njo, oba brez spodnjega perila.

Nehote sem kriknila in začela vpiti. Mož se je dvignil, me prijel in rekel, da ni bilo tako kot mislim, toda bilo je.

Nisem mogla pristati na izgovore. Nisem si opomogla. Sinova družina se je odselila, jaz sem šla v psihiatrično bolnišnico.

Sedaj je prvi šok mimo, moža še videti nočem in ne maram poslušati njegovih izgovorov, sina ne morem niti pogledati, kaj šele njegovo partnerico ali njeno hčerko.

Vse se je v trenutku razsulo.

In sedaj, ko sem se nekoliko pozdravila, ne vem ne kako ne kaj.

Strašno me je sram.

To je nekaj nedopustnega, prešuštvo in nekaj, čemur ni opravičila. Greh, ki bo zapisan v duši moškega, ki je to storil.

Vendar, najverjetneje, da ni storil prvič, ko si ga našla, verjetno je to delal že pre.

Kaj pa sosedje, niso nič opazili, ali ste bolj na samem.

Saj dekle je še otrok in gotovo se kaj druži s prijateljicami.

Očitno je kupil dve za ceno ene.

sqsq, 30.08.2023 ob 10:13

Lušna zgodbica 😉

Mogoče zate, retard!

Upam, da se boš svojega bizarnega moža znebila in ga poslala v zapor.

Čudno, da tega nisi sprevidela že prej.

Hm, to se dogaja, ko moški pride v drugo puberteto. Z ženo ni več nič, mlado meso p mu požene kri po žilah.

New Report

Close