Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katastrofa na Irskem!

Katastrofa na Irskem!

Sem ravno prala avto pri gospodu župniku in mi je povedal, da na referendumu na Irskem kaže na katastrofo. Kaj se je zgodilo s tem nekoč Božjim narodom, da želijo ubijati nerojene otroke? Nerojeni otroci so največje bogastvo, najbolj nedolžna bitja, kar jih je, nimajo še niti izvirnega greha, ki ga imajo rojeni in ki ga je treba očistiti. Danes molim, da bo Bog nekaj ukrenil glede tega in ustavil to norijo na Irskem. Bog, odpusti jim, Ircem, saj ne vedo, kaj delajo! To bi morali razveljaviti zaradi neprištevnosti!

majda dej me pomolz dones zvečerr

Hoces rect da gredo direkt v nebesa, brez da bi prej trpeli na zemlji?

Ne, to pa ne. V nebesa pa pridejo samo krščeni, ker morajo biti v evidenci, da vsi postopki stečejo. Do nerojenih pa gospod župnik ne more.

Po krščanski dogmi gre v nebesa lahko samo tisti, ki je krščen. Ostali ne morejo zaradi izvirnega greha. Če prav vem, naj bi bilo tako (vsaj v preteklosti). Popravite me, če se motim.

Ne, to pa ne. V nebesa pa pridejo samo krščeni, ker morajo biti v evidenci, da vsi postopki stečejo. Do nerojenih pa gospod župnik ne more.
[/quote]

Prav lahko bi požegnal tudi nerojene če bi hotel ;-D

Daj nerojeni nimajo izvirnega greha? Ta se pridobi sele z tojstvom

A ni spočetje izvirni greh?

Prav lahko bi požegnal tudi nerojene če bi hotel ;-D
[/quote]

Ne gre. Gospod župnik ne more politi glavice nerojenega z blagoslovljeno vodo, ker mu klinike nočejo omogočit dostopa do nerojenih in ginekologi ne dovolijo, da bi gospod župnik vsaj vbrizgal blagoslovjeno vodo v maternico, da bi prišla do nerojenega otroka. To je tipična diskriminacija katoličanov.

Ti norček, saj pa sploh nimaš vimena in mleka. Molzti pa znam zelo dobro, ker grem trikrat na teden h kmetovalcu Nacetu in pomolzem najbolj kvalitetno kravo, da ima gospod župnik vedno sveže mleko.

…zahojeni verniki pa v jok in na drevo… zadnji čas, da je nekdo začel radirat te cerkvene slepce in prevarante !!!

…pa pokažite mi no, že enkrat tega vašega boga… aja, seveda ne, ker ga ni in ga nikoli ni bilo !!!

Ne gre. Gospod župnik ne more politi glavice nerojenega z blagoslovljeno vodo, ker mu klinike nočejo omogočit dostopa do nerojenih in ginekologi ne dovolijo, da bi gospod župnik vsaj vbrizgal blagoslovjeno vodo v maternico, da bi prišla do nerojenega otroka. To je tipična diskriminacija katoličanov.
[/quote]

Blagoslovljena voda v maternico… Majda, hvala za smeh.

ja madona no, sem mislila, da je vsaj Guinness Storehouse podru….

Majda vaš ”Bog” se je sam zahaklal, ko je človeka ustvaril po svoji podobi. če medtem skuša kaj popravit mu gredo popravki slabo od rok.

Delnice irskih proizvajalcev obešalnikov za obleke so strmoglavile…..

Samo predlog, glede na to da imate gospa tako radi otroke. Kaj ko bi svoj prosti čas, ki ga imate očitno veliko, posvetili že živečim otrokom ki so bili zlorabljeni, so v stiski, nimajo nikogar ki bi jih imel rad….ali pa mogoče pomagate otrokom, ki so bili zlorabljeni s strani gospodovih pastirjev…..bodo zagotovo cenili vaše malikovanje njihovih “čistilcev otroških duš”.

Najprej je nujno, da ukrenemo nekaj glede nerojenih otrok, rojeni se že pridejo k nam krstit in k verouku, tudi darujejo pri svetih mašah, njihove duše so rešene. Gospodovi poslanci pa ne zlorabljajo nikogar, to je vse kristjanofobna propaganda.

Torej je papež lagal ko se je opravičil v imenu cerkve?
Zanimivo.

Psihiatri so na napotnico v sloveniji drugače.
Samo namig od ene katoliške ženske, ki ji je bog poleg sposobnosti govora in pisanja podaril tudi delujoče možgane in dušo.

Danes ni problem zaščita. Problem je promiskuiteta, dol dajanje za eno noč in dostopnost splava, ki se izvaja po tekočem traku.
Pa ne vlečite vedno zlorabljene otroke kot protiutež. Gre za to, da je postal splav najbolj razširjena oblika kontracepcije. Ljudje za nič več ne prevzemajo odgovornosti, zato jim tudi življenje ni več sveto.
Kar poglejte in berite, sodobne mame bolj skrbi, kje kupiti čevlje za valeto, kot to ali je ta ista hči zaščitena in poučena o posledicah.

Aha… in da je splav najbolj razsirjena oblika kontracepcije, je pa izjava, podana na podlagi katere raziskave/ številk?

Po krščanski dogmi gre v nebesa lahko samo tisti, ki je krščen. Ostali ne morejo zaradi izvirnega greha. Če prav vem, naj bi bilo tako (vsaj v preteklosti). Popravite me, če se motim.
[/quote]
Tisti, ki nimajo šanse bit kristjani, gredo direkt v nebesa:-)

Najbolj razširjena oblika kontracepcije je glavobol. Tudi ena najstarejših.

Tisti, ki nimajo šanse bit kristjani, gredo direkt v nebesa:-)
[/quote]
Uf. To pomeni, da šele odkar je krščanstvo ne morejo vsi v nebesa. Potem je krščanstvo krivo, da nekateri ne gredo v nebesa ali kako? 😀 Zanimivo.

Če vaju natančno zanima, kdo gre v nebesa, pojdita h gospodu župniku in darujta kak evro, pa bo vse povedal, saj vsak Božji poslanec ve iz prve roke. Jaz to povem samo okvirno. To niso takšne stvari, o katerih se javno govori, ampak zahtevajo intimni odnos s predstavnikom Cerkve.

New Report

Close