Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek katastrofalen začetek

katastrofalen začetek

ojla!

danes sem prvi dan v službi po porodniški (sem v novi službi) in da je stvar pro zanimiva, me je v nedeljo neki zamedlo in sem cel dan prespala, v nedeljo je poleg mene zamedlo še moža. Pršla sta tast in tašča merkat otroke, midva vsa boga v postlah..zjutri sva se odmajala še k dežurnemu, pol pa je bil tast tok dober, da je šel v dežurno po arcnije…in dons naju kličejo z vrtca, da je en od otrok tud neki zbolel….jaz pa pojma nimam, kaj sem komu nardila, da je tega treba glih ta teden :-((( matr, k bi blo vsaj 14 dni kasnej al pa k vsaj ne bi bli vsi hkrat bolni….kr neki!

mamo pa vsi eno virozo, k je vsakmu mal drugač zdravje načela. upam, da bo kmalu bolje.

Služba…naporen prvi dan, ker se ne počutim najbolje, ampak gre za prvi dan v novi službi in mi je blo tkoooo zoprno, da že prvi dan kapituliram….sej bo….še nos in kašl zrihtam, pa bom mal boljš!

Ah….mal sem mogla pojamrat!

LP

Želim, da se čimprej pozdraviš tako ti kot tvoja družina.
Želim pa ti tudi čim več uspehov v novi službi.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

a z virozo si šla v službo

hvala

Polovico ne razumem kaj si napisala… nekakšni k-ji zmes in besede na pol napisane…

********************************************* We all know that cats rule the world!

grozn! Tole bo treba še enkrat napisat :))))!

Veliko zdravja! 🙂

Uf, dobra si. Prvi dan v novi službi imaš cajt in jajca za MON.
Sicer pa vam želim zdravja!

ja, jaz sem se tudi komaj skozi prebila… :))

Saj veš kaj pravijo, slab začetek, dober konec.:)

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

What?? A je to slovensk?

to nea bit slovensk jezk

mater ste pedantne, jaz zastopim čisto vse

Potem nam pa pomagaj in prevedi :)))!

Jaz tudi vse zastopim. Maja_ kar se pa tebe tiče in tvoje slovnice pa bodi raje tiho.

New Report

Close