Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Kate Middleton spet noseča?

Kate Middleton spet noseča?

Zakaj me to zanima?
Ker je nesramna. Ona je (mogoče) spet noseča, da se prikupi kraljici in da bo ta glavna. Saj vemo, da več otrok pomeni zapuščina gre njim. Do Meghan je nesramna, je ne mara, se krega z njo in tekmuje.
Ker ima preprosto rada otroke. Haha. A ni Kate neka manekenka? Otroke štepa, ker nima drugega dela. Kaj pa ima za delat? Fina damica, samo da je v središču pozornosti. Poglejte Meghan, a se hvali z otrokom kot da ga ima iz koristoljubja? Ne.

Kraljica ima 4 otroke: sina, hči, sina, sina. Kate jo je ujela 75%. Manjka ji še zadnjih 25%.
In koristoljubni sta obe, Katra in Meta.

Ima tri otroke (kasnejše dediče). Meghan enega, mooodoče bo imela še enaga. Ona dva s Harijem sta itak daleč za prestol. Katri res ni treba bit še enkrat noseča.

Meghan je črnka.

Meghan je baje nemogoča. Marsikaj se da prebrat, koliko služabnikov je zaradi nje pustilo službo in kako se obnaša do njih. Se bo morala sprijaznit, da ni več center vsega. Z bivšim je imela v predporočni pogodbi, kaj vse ji dolguje, če mu rodi otroka. Vključno z vsemi lepotnimi operacijami. Bruh.

O Megan je precej pisalo, nič kaj prijetnega. Koliko je res, se ne ve. Tam kjer je dim, je tudi ogenj. Nekaj že mora biti. Meni je vedno delovala tako neiskreno, narejeno.

Ona ne rabi nič več, je že taglavna. No, glavnejša od Meghan. Samo poglej razporeditev, ko stojijo na balkonu 🙂

O Megan je precej pisalo, nič kaj prijetnega. Koliko je res, se ne ve. Tam kjer je dim, je tudi ogenj. Nekaj že mora biti. Meni je vedno delovala tako neiskreno, narejeno.
[/quote]

Ja petelini se na veliko. Enkrat bo pa navadna revica med temi ljudmi. Jo bodo že naučili kulture.

Avtorica osebno poznaš Kate? Pišeš tako:):):)

Sem Team Kate in mi je družinica zelo všeč:)

Očitno nimaš svojega življenja…In zdaj boš urejalo tuje?

Kate je ta glavna z otroki ali brez, ker je poročena s prestolonaslednikom. Meghan ima samo rezervo.

Zaradi mene jih lahko ima 10. Si lahko privoščijo. Se mi zdi, da ji je vloga mame pisana na kožo.

Je ta Kate. Sploh pa grdo, škisasto babše. Navijam za Meghan!

Meghan ima lahko 10 otrok, pa noben ne bo prestolonaslednik. Kaj ti ni jasno?
Najprej William, potem njegovi 3 otroci (ki bodo imeli svoje otroke in bojo pred Harry-jem), šele potem je na vrsti Harry-jev klan.

Sicer pa Meghan ne po videzu, ne po uglajenosti ni niti približno blizu Kate.
Le zakaj tako skriva svojega otroka? Ja da ostane v središču pozornosti. Manj se ve, bolj zanimivo je.

Kate je pojem lepote, pameti in uglajenosti. To je to.

S tem zgoraj bi se kar strinjala.

Katra pa Meta….hahaha……:)))))

Zanimivo bi bilo videt ali te v kraljevski družini kaj drugače stokaja, ko se jih pumpa ali enako kot vsaka baba?😅

Daj, pejt pometat, pa mal cune oprat. Daj kej koristnega postori no babše glupo!!!

Hahaha, zakaj sploh team Katka in team Metka?
Mislim, kaj vam to pomeni?

Meni je gladko vseeno za eno in drugo, nobene ne poznam osebno, njun life, naj delata, kar hoceta.

Katra pa Meta….hahaha……:)))))
[/quote]

To naj bi bila Megi;). Kot pravi ena spodaj, v bistvu je res čisto vseeno, katera , kako kaj,…

Jaz pa imam občutek, da bo Megi odpeketala s Harijem v Ameriko. Mogoče še ne tako kmalu,
a bo odšla. Saj mi je všeč, a je razvajena Američanka in s Kato ne bo laufalo. Njena dejanja namigujejo, da tega tempa ne bo prenesla.

Harryjev ded, princ Philip, je že izjavil: “ One should be seen with an actress but not marry one.” Zgleda, da se stvari resno zapletajo. To bo še napeto.

Dokaz, da je Kate željna medijske pozornosti, je izjemno tekmovalna. Na poroko Meghan in Harryja je prišla skoraj v belem, kar se ne spodobi.

Kot se ne spodobi (če smo že pri spodobnosti), da se dvakrat ločena nevesta z dvomljivo preteklostjo t.i. jahtinga poroči v pol milijona vredni deviško beli obleki s pajčolanom, ki se vleče po celem mestu, in da zapravi za poroko več kot 30 milijonov davkoplačevalskega denarja.

Kate je prevarana soproga, o aferah njenega moža, se je že pisalo. Ni več tako rosno mlada, tako da bo imela kvečjemu še enega dva otroka. Nima nobenega zagotovila, da bo mož ostal z njo, mogoče uradno, dejansko pa se bo še vedno “gonil” okrog. Otroci ji bodo uteha, ko jo mož niti povohal ne bo več.

New Report

Close