Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem KAter avto vozite?

KAter avto vozite?

Katerga pa bi najraje in zakaj?

Primož

Vozim Ford Mondeo.
Bi pa imela BMW 745. Zakaj? Ker so mi že od nekdaj všeč BMW-ji – “otroške sanje”.

lp Vesna

Fiat Brava 1.6 16V letnik 2000 z vso opremo

folcvagn hrošč hehehe no ne vozim ga več…žal :(( a imam ga pa še! to je bil avto z dušo! Če bi imel dosti perja, bi si prvošu kakega Chamonixa, Morgana, Excaliburja, Eleganta…pa tudi Stutz mi je bil svoj čas simpratičen…..pa žal jaka nima perja (je zapufan hehehe)….je vložil premoženje v hišo hehehe(bolj pametna naložba kot avto..upam) LP!

Renault MEGANE BREAK 1,9 DCI
dizel, mala poraba pa huuud stroj :))

jaz sem CIST NAVDUSENA in zaenkrat v zvezi z avti tud cist potesena 🙂

Golfa III, takega s šibedahom :)). Če bi pa imela kdaj par milijončkov odveč, pa sigurno pasata td(rdeč)i in polno opremo (no, razen kakšnega usnja, ker mi preveč smrdi) ali pa santa fee (tako za dolge vožnje na morje in v daljne dežele)… Nič, grem loto vplačat :).

Vozim R Clio, 1.6, 16V, Sport.

Zaenkrat nimam nobene želje po drugem avtu in tudi denarja ne.

lp

berlingo Hdi sun- zakon pravi space shutle
z full keša bi imela alfo 156 gta, volvo c70
za šminko citroenov ds

Renault megane 1,6 Alize
Šparamo za novga.Sicer še ne veva za kateri tip ampak jaz navijam bolj za terensko vozilo. hehe….. Mogoče pa se mi želja izpolni!

REnault 19 RT Limited

super, samo leta so tu

Najraje: REnault Espace – zaradi cene bomo počakali na novi Megane Scenic

Nataša

Vozim Clio 1,4 16V čist fajn stvarca, samo sem falil, ker sem vzel 3 vrata in brez klime.
Drugače mi je pa trenutno všeč 307 HDI ali navaden ali karavan.

Vozim Sharana, VR 6, Carat. Avtomobili so moja strast od otroških let, zato, če se le da, hodim na testne vožnje različnih novih modelov.
Če bi sedajle kupovala nov avto, bi se odločala med Toyoto Avensis Verso, 2,0 ali Renault Espace-om.
Nina

Ker sem absolutni Citroenar imam Xantio Hdi in bom na njej ostal še par let, ker je praktično nova. Drugače pa čakam na C6, samo kje bom zbral od 10 do 15 milijonov SIT (minimalno), tega pa še ne vemo … Za dušo pa bi imel enega XMa, ker je alfa in omega udobja v svetu avtomobilizma.

Vozim Peugeot 206 xs. Najraje pa bi imela BMW-ja, coupeja – moj sanjski avto. Model, ki mi je všeč, je že kar star.

Glede na to, da se je pred kratkim povečala naša družina, pa nas čez kakšno leto ali dve čaka enoprostorec. Da bomo bolj “komot”.

Jaz pa vozim Hyunday GETZ 1.3, taki luškan avtek. Hehehe

Bi pa imela VW BEETLA ali pa AUDI TT. To bi blo lepo.

Jest bi mela pa Volvo XC 90 pa nimam 14 mio sit, da bi si ga kupla!!!

Ford Mondeo karavan ’98, žena Twingo. Imel bi…Renault Espace, žena Forda Mustanga..;)

LP

Vozim Citroën ZX 2.0i 16v že 5 let. Podobno kot Mišek, so tudi meni pri srcu Citroëni, predvsem ta redki, exotični.
Za dušo in za hobi bi imel Citroën SM,
vozil pa bi, oz. se spogledujem s Peugeot 406 Coupe, Honda Prelude (od 97′ dalje) ali CRX (od 93′ dalje) in BMW Z3 Coupe.

Avto kupujem predvsem z očmi, izžarevati mi mora strast, športnost in eleganco obenem…
aja, vse navedene avte bi imel v pravi črni barvi.

zaenkrat še clia…ampak ko bo spet prišla pomlad v našo deželo bom pa vozila novega megana…tko 🙂

Vozimo Peugeot 306 1.6, Opel Vectra caravan 1.6.
Rada bi Ford Galaxy, mož pa “kapelco” a la Berlingo, Partner,…

**************************************************************** The old dreams were good dreams; they didn't work out, but glad I had them. (Robert Kincaid v Najinih mostovih)

Mercedes Benz C 270 SportCoupe

če bi lahko, bi vozil E ali CL (MB valjda).

LP

Zaenkrat še pri svojih 23 letih nimam izpita za avto, sem pa kolikor se je dalo hitro, naredila A, tako da trenutno v moji garaži počiva Yamaha XV250 (Virago). Če to velja. Pride pa povsod, tud čez gozdno pot, vozen ob vsakem vremenu, preizkušen že ničkolikokrat tud ob najhujšem nalivu. Žal kot sem rekla, letos počiva zarad finančnih razlogov, pa ker sem lani precenjevale svoje in njegove zmožnosti.
Tako, da mi trenutno ostanejo rolerji in kolo (super).
Ko si bom kupovala avto, bom kupila fičota, če bom mela povprečno plačo, zraven more ostat denar še za motor Ducati Monster. Če bo plača mal večja, ali pa nekoliko kasneje, potem bo na štirih kolesih še kakšen Peugeut 206 CC. (A sem prav napisala, sej je to tist kabriolet, na avte se res ne spoznam)

Jst imam pa Renault Megane 1,4 (letnik 1999) in s tem ko sva ga s fantom kupila, sva si izpolnila največjo željo.

Imam C3 in sem z njim zeloooo zadovoljna.

VW Polo Classic, letnik 97, nadvse zadovoljna! Menjala pa bi ga edino za isti model s klimo.

New Report

Close