KAter avto vozite?
folcvagn hrošč hehehe no ne vozim ga več…žal :(( a imam ga pa še! to je bil avto z dušo! Če bi imel dosti perja, bi si prvošu kakega Chamonixa, Morgana, Excaliburja, Eleganta…pa tudi Stutz mi je bil svoj čas simpratičen…..pa žal jaka nima perja (je zapufan hehehe)….je vložil premoženje v hišo hehehe(bolj pametna naložba kot avto..upam) LP!
Vozim Citroën ZX 2.0i 16v že 5 let. Podobno kot Mišek, so tudi meni pri srcu Citroëni, predvsem ta redki, exotični.
Za dušo in za hobi bi imel Citroën SM,
vozil pa bi, oz. se spogledujem s Peugeot 406 Coupe, Honda Prelude (od 97′ dalje) ali CRX (od 93′ dalje) in BMW Z3 Coupe.
Avto kupujem predvsem z očmi, izžarevati mi mora strast, športnost in eleganco obenem…
aja, vse navedene avte bi imel v pravi črni barvi.
Zaenkrat še pri svojih 23 letih nimam izpita za avto, sem pa kolikor se je dalo hitro, naredila A, tako da trenutno v moji garaži počiva Yamaha XV250 (Virago). Če to velja. Pride pa povsod, tud čez gozdno pot, vozen ob vsakem vremenu, preizkušen že ničkolikokrat tud ob najhujšem nalivu. Žal kot sem rekla, letos počiva zarad finančnih razlogov, pa ker sem lani precenjevale svoje in njegove zmožnosti.
Tako, da mi trenutno ostanejo rolerji in kolo (super).
Ko si bom kupovala avto, bom kupila fičota, če bom mela povprečno plačo, zraven more ostat denar še za motor Ducati Monster. Če bo plača mal večja, ali pa nekoliko kasneje, potem bo na štirih kolesih še kakšen Peugeut 206 CC. (A sem prav napisala, sej je to tist kabriolet, na avte se res ne spoznam)