Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem KAter avto vozite?

KAter avto vozite?

khm imam dva omenim samo priljubljenega, dobra stara petka turbo:) sej res, da moram skos kaj sraufat (in bi mi po 2 letih lahko priznali 3 letno solo za avtomehanike) ampak je avto s srcem. turbinca se tako z veseljem vrti, da mi srcek vedno poskoci:))

-------------------------------------------------------------- Beauty is in the eye of the beer holder

Jaz nisem popolnoma potešen:) Imam Civica (zadovoljuje potrebe). Želja Accord (bolj želja kot potreba)

Vozim Peugeot 206 xs 1,6, občasno Peugeot 807 (pa res občasno, ker mi je prevelik in ga drugače vozi mož), imela bi pa 307 sw hdi z stekleno streho.

Želim vam veliko varnih kilometrov!

Hehe, tud jaz sem po 5 letih že rahli VK-mehanik 😉

Ti avti so pa bili izredne strupčine. Samo kaj, ko folk ni mel pojma kako je treba ravnat s turbino…
Tvoj je pol ziher en izmed zelo ohranjenih. Fajn, da tako skrbiš zanj.

___________________________________________________ http://www.mobisux.com/tabla/download.php?Number=2170983

Vozim Golfa III, v paci pa imamo Sharana (trenutno štirje, konec leta pet družinskih članov).. trenutno seveda najbolj pogrešam klimo….. (oz. pogrešava z tamaučkom v trebuhu)

H.

BMW – 530d karavan, letnik 1999 z vso opremo
super avto, močen kot bik, žejen kot kamela

Hja “že” dva tedna vozimo Citroen Xara, karavan, diesel, 2,0. Le glej , da mi pomahaš, če me boš videl kje pr” Veletu”.

Lep vikend

Mercedes 250 TD-karavan.En najbolj poceni avtomobilov za vzdrževanje(če ne verjamete,vprašajte recimo za ceno zavornih oblog) ,vzdržljiv ,udoben ,varen,ima dušo ,na njem pa zgubljam povprečno 130.000 SIT letno.Čeprav je star 16 let gre čez tehnični pregled vedno brez problemov,ima solidno opremo(ABS,airbag,hidravnično obešenje,klima,avtomatik……..),skratka; še danes ne vem ,kaj vse ima.Če ima kdo boljše argumente naj se mi javi.Res pa je ,da mi sosedi niso nič fouš,he,he.

hehe imam z avtomobili boljse izkusnje kot z zenskami. bolj kot skrbis za bolid bolj ti je hvalezen in vec ti vraca, pri zenskah pa ravno obratno;-)

sicer pa si vozil kaksno taksno zverco? skoda, ker dandanasnji ne izdelujejo vec taksnih malckov. nic elektronike, porazna lega na slabih cestah in dezju, izredna zivcnost med pospesevanjem v ovinek hkrati pa lahkotnost drsenja cez ovinke…ah kaksni obcutki. se lepse pa je videti izraze na obrazih presenecih lastnikov raznih toyot celic, oplov calibra, VR6, bmwjev325. tja do 140kmh te gledajo samo v avspuh.

-------------------------------------------------------------- Beauty is in the eye of the beer holder

Avto sem prodal, imam pa motor 🙂 Prodajam in kupujem…Ducati naj bo;)

206xs, 2002….baje dobim 307break…ampak bomo videli…bi bila zeloooooo vesela.
moj sanjski avto je pa bmw 760 v12…tega lahko dobim izkljucno samo v sanjah.

Vozim Peugeota 405. Ne vem zakaj ampak mi je avto bil že od nekdaj všeč. :)) Hja, vem- skromen sem:)) Všeč mi je na njem to, da me NIKOLI (trk, trk po lesu) ni pustil na cedilu, vedno mi vžge v prvič (tudi v hudem mrazu pa ni garažiran), ima nekaj elektrike servo, spoiler… zame dovolj. Šraufam ga pa čisto nič. Zaenkrat kljub 11 letom se ne kvari. Pa še tehničnega sva nardila v prvo :)))). Rad bi pa mel peugeot 306 največ 1.6 motor. Sanje so pa sanje….. MOje sanje.. novi 406 Coupe. Yummi…

Jeep Cherokee CRD 2,5 sport za daljše vožnje in mali Puntič za v službo.
Zaenkrat zadovoljni.

Trije otroci in pes =
Toyota Previa 4 WD

Malce starejsa ampak varna in zanesljiva in predvsem ogromna in udobna, prostora pa še pa še. Tudi parkirati se jo da prav presenetljivo lahko, čeprav zgledamo kot manjši avtobus. Toda ta velikost in to, da se nekoliko višje vozimo, daje tudi dober občutek varnosti. Ne zamenjam.

N.

nama je bil obema všeč, še posebej moji ženi, ker je ‘ta prava Citroenarka’ ;), aja, najin novi C3 je SX 1.6i je kovinsko sinje biserne barve z vso opremo, zdaj pa prodajava njenega prejšnjega ljubega Citroena (AX 1.0 audace, letnik 97, narejenih ima 70.000 km, je temne rdeče kovinske barve, žena je previdna-skrbna voznica in zato ni bil nikoli poškodovan, le na parkirišču so ji barvo na levih vratih popraskali, ki pa jih je prebarval redni serviser Metro Avto Servis, ulica jožeta jame 12, Ljubljana, lahko preverite pri tem serviserju na telefonu (01) 5140-676, ki bi ga tudi vzel, vendar zakaj ne bi raje žena dobila tistih dodatnih 100 jurjev ali pa končni kupec plačal toliko manj, ki bi si jih sicer vzel kakšen posrednik, mar ne?, njeno izhodišče za pogajanje o ceni je 600.000,00 SIT, ženin mobilni telefon: 040 828 315, pa če lahko pokličete po osmi zvečer, ker prej dajemo dojenčka spat…

Lep dan
Samo

vozim škodo favorit, kerga bi najraje pa ne vem. men niso nikoli avtomobili pomenili nekaj posebnega, pač pa le prevozno sredstvo

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Vozim golfa II, najrajš bi pa Mercedesa E250 CDI.

uiiiiiiii, jaz se lahko pohvalim…zdaj sem lastnica 307sw..uiii

Elle, a ti to kar dobiš, al kaj? :))

Meni je tudi všeč, ampak je predraaaaag!

mam doma enga druzinskega clana, k mu ni problem dajat dnar za pleh….
hehe o cunjcah je cist druga stvar..hehe

Vozim Brava 1.6 s klimo, želje so BMW 330i z smg menjalnikom

No…nobenega alfista ni tukaj….
Jaz imam alfo 145 1.6, z vso opremo, staro 3 leta.
Prej sem imela tudi alfe – alfa sud,75,33,155.Poleg moje je doma še ena 155 Q4 z 200KM.
Za naprej pa samo in še vedno ALFA !!!!

Renault Laguna Grandtour, letnik 2002. Trenutno ne smem razmisljati o drugem, mi bo moz vrat zavil, bi pa mela tale novi BMW 5-tico (reklame se vrtni na neki nemski TV), mmmmmmmmm………….. (pa strica bi tud vzela zraven :))

evo, se ena alfistka tukaj…
vozim alfo 147, 1.6, 120 KM. Sprva navdusena, potem razocarana, saj se je pokvaril ABS, pa menjalnik… stroski gromozanski! Verjetno bom kmalu prodala, ker se ne pocutim vec dobro v njej. Ima pa druga polovica 156, Diesel, ta pa laufa kot je treba.

Honda Civic HB (s klimo seveda), ki jo bo te dni zamenjala Honda Accord-družina se veča in z njo potreba po večjem avtu…Bi pa imela Alfo 156 ali147.

polona

New Report

Close