Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kater tip hiše bi vi izbrali?

Kater tip hiše bi vi izbrali?

1

2

2
3

3
4

Za Slovenijo varianto 1. z ogromnim vrtom, da ne bom pozimi lačen kot velika večina prebivalcev prestolnice!

sam ne 2. te nemške pasivke so se razpasle po sloveniji zadnja leta in so kot lego kocke

Od teh prav nobene, zame mora biti les in kamen.

pri 1 mi niso všeč majhna okna, hiša je čumnata, zgleda bolj vikendica, kot pa družinska hiša. terasa je nepokrita in bolj živa žalost, kot ne, leseni del mi tudi ni najbolj všeč.

dvojka je skandinavski stil, mi je že bolj všeč, ni pa mi všeč da je vse zabetonirano okoli in okoli

trojka je mediteranski stil, če bi živela v toskani ali obali, bi imela tako hišo

tako, da bi vzela dvojko z dovolj zemljišča okoli, da bi bila zasebnost garantirana

Od teh nobene. Če bi bila sila 1.

moderatorji (komentatorji) sprašujejo. Mi cepci pa odgovarjamo. V kateri od njih živi pederčina?

Nobeni, v hišah živite vukojebci. Daj mi blok.

Trojka 🙂

enka je najbol podobna naših bajtam, torej cegu na cegu

dvojka je montažna plastik fantastik, ne sovpada z okoljem

tretja se najbolje zlije z okoljem

Nobene. Prvi dve sta brez duše, tretja pa ok, če recimo živiš v Kaliforniji, za k nam pa ni.

jaz bi nekaj takega

Hiša Pintar: sodobna interpretacija kmečke hiše

Nobene od teh, trenutno in glede na splošno situacijo samo kaj takega:

This Couple Built Their Own Off-Grid Solar Powered Tiny Home

tretja bi pasala na kras/obalo/goriško

drugače bi izbral drugo

samo še takole, ša ne pri nas – jasno,na original lokaciji 🙂

Private Santana to Funchal Madeira Airport Transfer - Better then a taxi -  MrShuttle

Traditional House in the Village of Santana, Madeira Island, Portugal Stock  Photo - Image of cottage, park: 234664066

Traditional rural house, Santana Municipal Council, Madeira island,  Portugal Stock Photo - Alamy

Ja lej no… če bi mi jo podarili, je vseeno katero in so vse OK. Če bi jo moral plačati s svojim denarjem… pa nobeno od ponujenih. 🤣

Odgovor na objavo uporabnika
Replika325, 06.07.2022 ob 10:41

Nobene. Prvi dve sta brez duše, tretja pa ok, če recimo živiš v Kaliforniji, za k nam pa ni.

To je italijanski slog… 3/4 Kalifornije je zgrajene v tem slogu…

dogaja, 06.07.2022 ob 10:45

Nobene od teh, trenutno in glede na splošno situacijo samo kaj takega:

This Couple Built Their Own Off-Grid Solar Powered Tiny Home

kako pa pokosiš tisto travo pod podestno teraso, če nimaš robotske kosilnice, bajdevej? Pa če je hiša takole na “klocnih”, se spodaj glodalci zelo radi zaredijo.

Ma to so hacienda stil, Mehičani imajo take, ja – uni tapriseljeni v Ameriko, ki obvladujejo nasade pistacij in ranče divjih konj.

Meni pa sede kaj takega, čedalje bolj –  na kakšni palma de Mallorca ni švoh:

Modern Rustic Design – Aesthetics of Design

The Rustic Lake House Meets Ultra-Modern Design - Decoholic

1,699 Beach House Mallorca Photos - Free & Royalty-Free Stock Photos from  Dreamstime

4D animacija versus reala, 06.07.2022 ob 10:53

kako pa pokosiš tisto travo pod podestno teraso, če nimaš robotske kosilnice, bajdevej? Pa če je hiša takole na “klocnih”, se spodaj glodalci zelo radi zaredijo.

spominja na naselje strojanovih!

pod podestom pod hišo ni trave, ker ni ne vode, ne svetlobe. mogoče zraste malo plevela, drugače pa tam kosit glih nimaš kaj.

pod podestom pod teraso pa komot pride robotska kosilnica

čekdisout, 06.07.2022 ob 11:26

pod podestom pod hišo ni trave, ker ni ne vode, ne svetlobe. mogoče zraste malo plevela, drugače pa tam kosit glih nimaš kaj.

pod podestom pod teraso pa komot pride robotska kosilnica

100% si doma v bloku sredi mesta.

Ne sicer lepa, ne sicer gosta, ampak tudi pod hišo na klocnih ti zraste šavje.

Tretja!

Prva mi izgleda kot vikend, pa mini okna mi niti približno ne gredo, nisem vampir.

Druga izgleda ceneno. Ampak bi še najmanj izstopala pri nas.

Tretja je čudovita, če živiš v toscani 🙂

če bi morala kupovat- nobene ker so vse prevelike.. če bi jo dobila zastonj bi jo itak prodala.. prve dve sta tako neosebni.. tretja je simpatična ampak kaj ko je to vse preveliko..

New Report

Close