Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kater tip hiše bi vi izbrali?

Kater tip hiše bi vi izbrali?

Ja itak, da TROJKO. Edina estetska in z dušo.

O DVOJKI pa ne bom zgubljal besed. OSTUDNO. Je arhitekturni in urbanistični zločin, ki uničuje Slovenijo in bi se jih moglo prepovedati.

Odgovor na objavo uporabnika
Replika325, 06.07.2022 ob 10:41

Nobene. Prvi dve sta brez duše, tretja pa ok, če recimo živiš v Kaliforniji, za k nam pa ni.

Kalifornija? Ali nimamo sličnih pri nas na krasu in v primorju? In v Italiji.

Dvojka.

Pa tista kamnita ob obali mi je tudi všeč. Ampak je samo za lepo vreme oziroma neviharno morje.

druga je kot nemški avtomobili, brez duše in minimalistično dolgočasni

Prvo. Druga ni primerna za podnebje z veliko dezja, ker ni napuscevm zato bodo slej ko prej zacele stene zamakati.  Tudi stil mi ni vsec, je prevec brezdusen. Tretja bi bila za na Primorsko, ampak je dovolj velika za 3 druzine.

jaz bi, 06.07.2022 ob 10:43

jaz bi nekaj takega

Hiša Pintar: sodobna interpretacija kmečke hiše

za jaz bi

Slab tloris. Kuhinjski elementi sredi sobe, ko je v tisti dolgi nisi zanje dovolj prostora, in zato preozka dnevna soba, razen ce je za vas edini namen dnevne sobe gledanje televizije. Stopnice so neprijetne, ker so le ozek tunel in nevarne za padce. Zunanje police okoli hise bodo v enem letu sive, zahtevajo veliko vzdrzevanja in jih bo treba zamenjati vsakih nekaj let. Les je sprejemljiv za vertikalne povrsine, za horizontalne ne.

druga, 06.07.2022 ob 13:51

druga je kot nemški avtomobili, brez duše in minimalistično dolgočasni

Točno tako. Hiše in avtomobili za prazne in brezdušne ljudi, da jih ničesar “preveč” ne moti. Ker so tako prazni, da le prazen in minimalističen dolgčas izraža njihovo nič posebno osebnost.

čekdisout, 06.07.2022 ob 11:26

4D animacija versus reala, 06.07.2022 ob 10:53

dogaja, 06.07.2022 ob 10:45

Nobene od teh, trenutno in glede na splošno situacijo samo kaj takega:

This Couple Built Their Own Off-Grid Solar Powered Tiny Home

kako pa pokosiš tisto travo pod podestno teraso, če nimaš robotske kosilnice, bajdevej? Pa če je hiša takole na “klocnih”, se spodaj glodalci zelo radi zaredijo.

pod podestom pod hišo ni trave, ker ni ne vode, ne svetlobe. mogoče zraste malo plevela, drugače pa tam kosit glih nimaš kaj.

pod podestom pod teraso pa komot pride robotska kosilnica

naučite se brati neselektivnon – piše: če ni robotske kosilnice na voljo….

Pod takole nasajeno bajto na klocne ki ima luft spodaj, se zaredijo podganem rovke, podlasice in miši pozimi v takim kotičkih, brez skrbi 🙂

mestar, 06.07.2022 ob 10:21

Nobeni, v hišah živite vukojebci. Daj mi blok.

Baterijsko rejo?

Kokoši, 06.07.2022 ob 14:35

Točno tako. Hiše in avtomobili za prazne in brezdušne ljudi, da jih ničesar “preveč” ne moti. Ker so tako prazni, da le prazen in minimalističen dolgčas izraža njihovo nič posebno osebnost.

Mogoče imajo pa dovolj zanimivo osebnost da ne rabijo šare in kiča okoli sebe da bi jo pridobili 🙂

Po vaši logiki ima tist z petko/golfom polepljeno z nalepkami, z medvedki na zadnji polici in unim psom k kima na armaturi ful osebnost in karakter, tisti v čistem in nenašarjenem marcedezu pa seveda ne. Itak 🙂

prva647, 06.07.2022 ob 14:12

Prvo. Druga ni primerna za podnebje z veliko dezja, ker ni napuscevm zato bodo slej ko prej zacele stene zamakati.  Tudi stil mi ni vsec, je prevec brezdusen. Tretja bi bila za na Primorsko, ampak je dovolj velika za 3 druzine.

Jaz se tudi sprasujem, kako to, da ljudje v Slo delajo al kupujejo hise brez napusca …

Drugac sem pa za tretjo varjanto … Lepo se zlije z naravo. Je pa absolutno prevelika

New Report

Close