Kater vzglavnik kupiti?
Ma ne vem no… vedno bolj čudni so ti vzglavniki. Ali pa smo mi razvajeni. nekoč si nekaj kupil, in je bilo ustrezno in si ga imel, dokler se ni povsem polegel. Zdaj pa izbiraš in izbiraš in kupiš nekaj, kar bi s eti zdelo primerno oblikovano, primerno veliko, primerno visoko, primerno trdo/mehko…In ko dvakrat spiš, hočeš zadevo kar stran fuknt. Jaz zadnje čase kupujem Vitapurjeve… Material v redu, višine pa ni (pa čeprav v trgovini še kar izgleda nekako). Dam dva na kup.
Ja vcasih tudi ni bilo toliko izbire kot je sedaj. Ma ne vem jaz sem ga ubistvu dobila nisem ga kupila pa spim na njemu ze kaksna 2 meseca sem mislila, da se je treba samo privadit pa nekak ne gre.
[/quote]
Super, da si odprla tako temo. In vidimo, da nas je več, ki obupujemo nad povštri. Zaradi slabih izkušenj si ne upam kupiti kakšnega ful dragega, ker se bojim, da mi itak ne bo ustrezal… Saj morda bi mi, ampak kaj pa če ne? Naj ga rentam za en teden in če mi ne ustreza, ga vrnem??? :-S
Poglej v trgovinah DOLLAR, tudi v BTC-ju je ena. Imajo ortopedska in zdrava ležišča, pa tudi vzglavnike. Ta mora biti tak, da se prilega tvojemu telesu oz. s primernim prostorom med vratom in ramo, kadar spiš na boku. So vzglavniki za take, ki večinoma spijo na boku in take, ki najraje spijo na hrbtu, ti so nižji. Skratka, poglej na spletu ali pa pojdi osebno pogledat, lahko tudi preizkusiš vzglavnik, kako se ti prilega. So iz različnih materialov, ja imam enega ortopedskega it lateksa, že pred leti me je stal skoraj 100 €, ampak za odličen in udoben vzglavnik se splača skeširati, saj gre navsezadnje za tvoje zdravje in dobro počutje.
Super, da si odprla tako temo. In vidimo, da nas je več, ki obupujemo nad povštri. Zaradi slabih izkušenj si ne upam kupiti kakšnega ful dragega, ker se bojim, da mi itak ne bo ustrezal… Saj morda bi mi, ampak kaj pa če ne? Naj ga rentam za en teden in če mi ne ustreza, ga vrnem??? :-S
[/quote]
Ja tukaj se strinjam s tabo. Imamo doma tudi par povstrov, ki stojijo. Tako kot pravis clovek bi se reskiral vec denarja, da ve da mu bo odgovarjalo tako si pa skepticen metat denar v prazno. Mislim sej je pri dostih stvareh tako ne samo pri povstrih, da damo vec denarja nakoncu pa ni vredno ampak kaj ces tako je.
Super, da ti ta valovit odgovarja mi ga imamo doma js nikakor nemorem na njemu spat drugim je pa vsec. Meni so najboljsi klasicni brez spominske pene z tistim belim futrom znotraj.
[/quote]
Sklepal sem da mi bo – in poskusil. Je pa tako, da ga potrebujem samo za takrat, ko spim na boku.
Ure ko spim na hrbtu ali trebuhu prespim brez njega – in dokler ga nisem imel, sem večinoma spal brez vzglavnika. Vendar mi ni bilo fino, ko sem se prevalil na bok.
dobri vzglavniki.
eni redkih še narejenih v Evropi.
https://www.pletenje.eu/trgovina-old/razno/posteljne-garniture/odeje,vzglavniki
Izbira vzglavnika je odvisna tudi od vašega spalnega položaja.
Vzglavnik FlexiDrop, pri katerem lahko glede na širino ramen izberete ustrezno višino, glede na spalni položaj pa trdoto (plastičnih) vzmeti v vzglavniku.
Povezava do vzglavnika: FlexiDrop vzglavnik
Če se med spanjem veliko znojite, si oglejte vzglavnike VISCO, ki prepuščajo več zraka:
- VISCO Ortopedico vzglavnik (ortopedska oblika)
VISCO vzglavnik (klasična oblika)