Katera avtošola v Mariboru
V prvi avtošoli sem opazila, da moje znanje stagnira, nelagodnega občutka se nisem mogla rešit. Ob tem so se ure nabirale, inštruktor je imel precej zgrešen odnos (pritisk brez lepe prijazne besede) in tako je kar nekaj denarja odteklo.
Odločila sem se, da grem k drugi avtošoli – Fortuna, že ime mi je bilo všeč. Inštruktor D. Š. je praktično takoj pokazal, da ima izkušnje in znanje s katerim mi bo omogočil, da se bom na cesti počutila dobro. Samo z mirno glavo lahko rešuješ situacije, v kolikor te je strah vsake napake se ob tremi, ki nastopi te potrojijo.
Kakorkoli, jaz mislim, da mojstra kot je on – je treba izpostavit in mu dat priložnost. To pravim zato, ker sm uspela primerjat dva različna pristopa.
Sam se opravljal izpit a kategorije pri formuli 3000. Instruktor je za hece, vendar veliko ur me je pustil samega na poligonu, z razlogom, da se naj privajam na motor. Ceprav sem delal izpit za a neomejeno sem veliko ur zvozil na 125cmm, kar me je tudi zmotilo. Ure so sicer ugodne, vendar beseda profesonalnost tam ne obstaja.
Pozdravljeni, to kar pravita vidva (g. gorazd_25 in g. Kodrcek), ne vem če tako drži, saj od omenjene avto šole še nikoli nisem slišal nič druga kot same pohvale. Sam sem imel vedno dobre izkušnje z omejeno avto šolo in vse katere poznam vam lahko zatrdijo enako. Če sta morda bila razočarana se obrnite direktno na pristojno osebo in “ne perita umazanega perila” na tak način.Toje klevetanje in se lahko sodno preganja. Jaz sem svoje ime javno napisal, kdo pa sta vidva? Lep večer še naprej
Sama trenutno delam izpit pri šoli vožnje Anlara. Kar se učitelja vožnje tiče, lahko rečem samo odlično. Potrpežljiv, prilagodljiv, razumen, ni mu težko 100x ponoviti eno in isto stvar, predvem pa prijazen. Od kod vam slabe izkušnje mi res ni jasno.
Res je da z drugimi avto šolami nimam izkušenj, ampak kar se zgoraj omenjene tiče, mislim da profesionalnosti in prijaznosti ne more nobena prekositi.
L.p.