Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katera avtošola v Mariboru

Katera avtošola v Mariboru

Pozdravljeni,

zanima me katero avtošolo mi priporočate v Mariboru in katerega inštrukturja.
Nočem inštrukturja, ki bi samo nabiral ure in nebi naučil ničesar ampak inštrukturja, ki bi me na smešen oz. na prijazen način naučil.

Marvo na Teznem.super so

AMD TAM,na teznu,ter inštruktor Ivo Srnec.
Meni je bil super,tud vsem mojim ki sem ga priporočila enako….

Ti povem, Srnec..no go, zenskar totalni, Marvo tak tak, meni so vredu instruktorji Jani, avtosola ki spada drugace pod Prometno solo Maribor, Fortuna vredu instruktor je Darko, izogibaj se avtosole Formula 3000 ceprav je najugodnejsi. Vredu so se Relax instruktor Igor. Najbolj pa priporocam Janija.

Kaj pa avtošola oman in lešnik&zemljič ima mogoče kdo z njima izkušnje?

Fortuna 🙂

avtošola Prometna šola Maribor. Res priporočam ker se zelo potrudijo in so cenovno ugodni. Izpit sem naredila z malo ur

V prvi avtošoli sem opazila, da moje znanje stagnira, nelagodnega občutka se nisem mogla rešit. Ob tem so se ure nabirale, inštruktor je imel precej zgrešen odnos (pritisk brez lepe prijazne besede) in tako je kar nekaj denarja odteklo.

Odločila sem se, da grem k drugi avtošoli – Fortuna, že ime mi je bilo všeč. Inštruktor D. Š. je praktično takoj pokazal, da ima izkušnje in znanje s katerim mi bo omogočil, da se bom na cesti počutila dobro. Samo z mirno glavo lahko rešuješ situacije, v kolikor te je strah vsake napake se ob tremi, ki nastopi te potrojijo.

Kakorkoli, jaz mislim, da mojstra kot je on – je treba izpostavit in mu dat priložnost. To pravim zato, ker sm uspela primerjat dva različna pristopa.

Izogibajte se avtosole formula 3000, saj vas veckrat pusti same na poligonu in med tem casom vozi z drugimi.

Izogibaj se avtošole Študentnega servisa. Tam samo denar cuzajo.
In tudi nekaj teh intštuktorjev iz omenjenega servisa sedaj uči na Prometni šoli.

Kakorkoli, mislim, da ga v vsem gladko prekaša inštruktor Gal M.

Sam se opravljal izpit a kategorije pri formuli 3000. Instruktor je za hece, vendar veliko ur me je pustil samega na poligonu, z razlogom, da se naj privajam na motor. Ceprav sem delal izpit za a neomejeno sem veliko ur zvozil na 125cmm, kar me je tudi zmotilo. Ure so sicer ugodne, vendar beseda profesonalnost tam ne obstaja.

Priporočam, da se izogibate avtošoli Anlara, inštruktor samo nabija ure!!!

Daj ne govori neumnosti. Če si nesposoben normalno voziti, še ne pomeni, da inštruktor nabija ure. Poznam jih kar nekaj, ki so pri Anlari opravljali vozniški izpit in so opravili izpit v normalnem številu ur. Tudi inštruktor je profesionalen, prijazen in prilagodljiv.

Nikar si ne zatiskajte oči pred resnico. Tudi jaz poznam ogromno ljudi, ki so vozili pri njem, a so prav zaradi njegove NEPROFESIONALNOSTI odšli drugam. Poskusite sami, pa boste videli, kdo ima prav.

Lp

Pozdravljeni, to kar pravita vidva (g. gorazd_25 in g. Kodrcek), ne vem če tako drži, saj od omenjene avto šole še nikoli nisem slišal nič druga kot same pohvale. Sam sem imel vedno dobre izkušnje z omejeno avto šolo in vse katere poznam vam lahko zatrdijo enako. Če sta morda bila razočarana se obrnite direktno na pristojno osebo in “ne perita umazanega perila” na tak način.Toje klevetanje in se lahko sodno preganja. Jaz sem svoje ime javno napisal, kdo pa sta vidva? Lep večer še naprej 😉

Jaz sem pri šoli vožnje Anlara opravljal izpit za A kategorijo in si boljšega učitelja vožnje ne bi mogel izbrati. Vedno prijazen, vedno se je prilagajal mojim željam, tega da je nasploh odličen učitelj pa verjetno sploh ne potrebujem izpostavljati. Ne vem od kod vama slabe izkušnje. Lep pozdrav.

Sama trenutno delam izpit pri šoli vožnje Anlara. Kar se učitelja vožnje tiče, lahko rečem samo odlično. Potrpežljiv, prilagodljiv, razumen, ni mu težko 100x ponoviti eno in isto stvar, predvem pa prijazen. Od kod vam slabe izkušnje mi res ni jasno.
Res je da z drugimi avto šolami nimam izkušenj, ampak kar se zgoraj omenjene tiče, mislim da profesionalnosti in prijaznosti ne more nobena prekositi.
L.p.

Jaz pri tej šoli vozim že drugo leto in sem z njo zelo zadovoljen 😊.
Če pa drugi nimate pojma o vožnji je pa vaš problem.
Lep pozdrav

A se še spomnite kako se piše?

Gospod Žuraj tudi mene je nekdo spraševal po priimku pa mu nisem znal povedati..
Morda pa nama kdo osveži spomin.
Lp

Kdo kako se piše?

10 let nisem vozila avta, pa bi ga sedaj rada kupila in začela voziti nazaj. Ker nisem sigurna v svoje sposobnosti več, bi pred tem spet rada kupila nekaj ur v avtošoli. Katero trenutno najbolj priporočate in katerega inštruktorja?

Marprom (g. Kosta)

Meni osebno najboljši inštruktor ever!

New Report

Close