Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute katera banka pri kreditu upošteva tudi dodatke?

katera banka pri kreditu upošteva tudi dodatke?

Vprašanje gor….hvala!

sparkasse upošteva celoten priliv na račun, ne samo neto plačo

Unicredit tudi.

unikredit ….men so rekli da se prilivi ne upoštevajo

skb….upoštevajo vse

Neverjetno, ampak meni so pri NLB upoštevali celoten mesečni priliv, ne le OD….je pa od tega dve leti, danes ne vem.

danes je zgodba čist drugačna

NLB ne upošteva. A za SKB in Unicredit je informacija bolj sveža?

za skb DA…..kolegica si je tko zrihtala….vprašaj

Pri meni je tudi SKb upoštevala celoten priliv, vendar pa so mi izračunali slabši kredit in obresti kot pa pri NLB samo s plačo brez dodatkov. Tako sem kredit vzela rajš pri NLB.

Unicredit preverjeno upošteva samo neto plačo, sparkasse pa vse prilive, tudi honorarje, otroške dodatke

…in na koncu lahko da sploh ne odloča banka, ampak zavarovalnica. Tko da ne vem zakaj sploh imamo banke…

Še pred par meseci so upoštevali vse prilive.

NKBM upošteva tudi prevoz in malico. Vzela kredit pred kratkim.

Katera banka pri kreditu še upošteva prehrano in prevoz brez poroka.Bi zelo nujno potrebovala kredit.Za sparkasse vem da upoštevajo vse,vendar potrebuješ poroka.Sem že ponujala nagrado za poroka,vendar mislim da je ljudi strah,čeprav sem že 32 let redno zaposlena. Če kdo kaj ve,prosim naj mi odgovori.Najlepša hvala..

Ta je pa dobra.

Nihče ti ne bo šel za poroka, sploh pa ne v teh časih.

Če greš za poroka je isto kot če sam vzameš kredit in ga daš tistemu kateremu si šel za poroka!

Pozdravljeni,

tudi mene zanima, če še obstaja kakšna banka, ki upošteva vse prilive na račun.
Jaz bi nujno potrebovala gotovinski kredit, pa sedaj, ko so vse banke poslabšale pogoje kreditiranje, nisem več kreditno sposobna, razen z upoštevanjem vseh nadomestil(malica, prevoz, preživnina).

Hvala vsem za informacije.

lp.

Preživnina se mi zdi prav da se upošteva in večina bank ti jo bo, saj je sodno določena, medtem ko je glede malice in prevoza logično, da tega ne delajo, kajne?

New Report

Close