Katera barva za lase, da ne bodo rumeni?
No, to da si bo lase total uničila ni res. Oz, tudi frizer ti lahko lase total uniči. Mene je en frizer pobarval na svetlo in je prišla ven nikakva barva, lasje so bili obupni, mrtvi, brez leska, skrepani. Naslednjič sem šla k drugemu frizerju, barva je bila veliko boljša in lasje so bili lepi, še vedno suhi, ampak opazno boljši kot prej. Potem sem se pobarvala sama in efekt je bil isti kot pri frizerju, ki me je barval drugi. Barva ista, lasje pa nič uničeni. Meni je tudi muka biti 4 ure pri frizerju. Ko enkrat odkriješ barvo ki ti ustreza, ni panike.
Meni je pomagalo, da sem vzela tone, ki imajo rahlo sivo-belkast-blond odtenek vendar nikakor ne clair, ker boš imela sive, nikakor nič kar diši po gold, ker boš rumena, neko vmesno barvo vzameš i- n kar pride taka tudi ven-dostikrat boljše kot pri frizerju-kjer ni take izbire barv.
Bistveno je, da preizkusiš razne kombinacije, si jih zapomniš-kateri odtenek ti pride ok-eni bolj, drugi manj-in kmalu najdeš pravega-potem pa le gledaš barve na ovitkih-je kar to to.
Uničiš si težko lase-obvezno pa si dajaj enkrat tedensko masko za barvane in lasje bodo super.
Dober frizer ni še nikoli nobeni uničil las!!!!!!
vsak las ima svoj pigment, las je živa stvar, zato reakcija kot je in kaj zdaj, vzemi barvo, pusti jo gor toliko kot piše in nato boš videla kaj si postala, druge režitve ni, ali pa frizer, ki ti bo takoj dal barvo, ki jo boš želela, ker ponavadi to ni ena barva, temveč meša barve skupaj, glede na tvoj pigment, barvo las…
Izberi pa si dobrega frizerja, res stane ampak bos vsaj zadovoljna!
Drage moje,
to kar pišete ni nič res. Sama si barvam lase na blond že vsaj 5 let, in hodim k frizerju samo postriči konice.
Moji lasje so lepi in lesketajoči, in nič se jim ne vidi, da si jih barvam doma. Ko si grem postriči konice, dobim celo kompliment od frizerke, da imam res lepo barvo.
In zakaj ne grem k frizerju in si tam ne pobarvam las? Ker imam zelo veliko las, dolge, goste in naravno skodrane, kar pomeni, da dam pri frizerju od 55 do 60 eur, če bi si jih hodila barvat. Barvam si jih na 3 mesece, sedaj pa izračunajte strošek. Sama si ga ne morem privoščiti. Poleg tega, mi je dvakrat popolnoma zgrešila barvo, ( enkrat sem bila siva, drugic rumena ko kura , tako da….pa je zenska zelo kvalitetna frizerka, vsaj tako slovi v nasem mestu )
No, pa barva me stane 8 eur, pa še lepa je.
Uporabljam pa L.orelaove barve, imajo dodano super subrinico zraven, in naredijo lase res mehke in voljne. Subrinico uporabljam enkrat tedensko, in je res super. Včasih si naredim tudi samo pramena, in pobarvam narastek, pa pride super ven, spet drugic si pobarvam vse lase, itd. Pa vedno dobro izpade. tako da…kar pogumno. Mogoce prvic in drugic ne bo ravno ok, ampak v tretjo bi pa ze moralo biti.
Bodi dobro,
Katrine
potrebuješ belilo z plavimi zrnci, smao ga ne dobiš v običajnih prodajalnah. včasih si pomagajo tudi da spirajo z črno bravo, smao ne spraševat kako, to gre, ker ne vem. vem samo kako je delala meni.
pa sja ni treba k firzerju, veš koliko dijakov frizerske šole težko dobi modele. povprašaj na šoli, in greš tja. naredijo strogo po šolsko in plačaš manj.
Katrine to da te barva stane 8 eurov, pa ne bo držalo. Sploh pa Lorealova, ker jo sama uporabljam že dosti let, ker se sama barvam. Sploh pa če imaš res toliko las, ti ena tuba nikakor ni dovolj. Sama imam krajše, pa glih skozi pridem. Je pa res, da je Lorealova najbolj vsaj zame kvalitetna. Tako jo kupujem že kar dosti let, pa tudi sive pokrije če jih imaš. Sem pa tudi sama morala poiskati kombinacijo, ker imam dosti pigmenta, pa mi je tolkla tudi oranža, pa smo probal drugo številko, pa je v redu.No samo to sem hotela povedat, da si tudi blond barvo lahko sam barvaš, cene pa niso tako nizke kot praviš. lp
Črni metulj, bi te prosila, če mi poveš katere odtenke izbiraš in kateri so ti potegnili na rumeno. Se bom lažje odločila za nov poiskus,kar nekaj sem jih že sama poskusila, ampak z nobeno nisem zadovoljna. Nisem pa še obupala. Ne gre se mi za porabljen denar pri frizerju, ampak za čas, ki ga tam porabim.
Hvala
Torej,za sedaj bolj na splošno. Kasneje bolj točno,ker ne vem cifre na pamet, moram pogledat. Od začetka je imel Loreal samo tri možnosti;št.1,2,3. 1 mi je potegnila kar precej na oranž, 2 pa je bila super.Zazdaj še tole: ne jemlji pepelnatosive, kot je bilo svetovano, ker je res pepelnato siva.Glej, poglej Lorealove, pa izberi kakšna barva ti je všeč. Malo je tudi važno kakšne imaš ti lase.Če je že blond podlaga, boš siguren dobila to barvo ki je gor.Če hočeš svetlejšo, vzemi scandinavian blond, ker itak ne bo tolk blond kot je na sliki.Naravno blond ni vsaj na mojih laseh takšna. Naravno blond je ponavadi temnejša,vsaj na mojih je bila. Torej kar tako iz roke: če želiš svetlo, vzemi najbolj svetle odtenke. Po moje skor ziher ne moreš ratat oranž, ker so jih izboljšali. Tista subrinca je pa itak zakon za lase.Kasneje ti pa še moje cifre povem, čeprav ne vem če ti bodo odgovarjale. Kot je rekla ena, sprobaš in po tretji boš točno vedela kaj želiš. Las pa barve že dolgo ne uničujejo več.In niti flekasta ne boš, ne bat. Ker barva vse prekrije . Se pišemo,lp