Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek katera detangler krtača

katera detangler krtača

Gledam različne, tiste klasične manjše do tistih z ročajem. A so ščetine pri vseh iste ne glede na obliko in vrsto detangler krtače, ki jo vzameš? Rabim za lažje razčesavanje, drugače imam tanke dolge lase.

Katero imate ve, ali ste zadovoljne?

Imam tako z rocajem, sem kupila pred leti, ko se mi je zlomila rocka na stari navadni.
Imam dolge, goste, na pol skodrane lase, mocan las, se lazje razcesem s to krtaco kot z navadno, ni pa to nobena cudezna krtaca.

Ce se ti lasje vozlajo, postrizi konice!

Do kolen dolge lase razčešem z navadnim glavnikom.
[img]https://i.ebayimg.com/00/s/OTAwWDkwMA==/z/t-MAAOSwealacakq/$_57.JPG[/img]
Tole pošpricam gor in potem gre bolj gladko razčesat. Vseeno je katerega vzameš, ker so itak vsi isti, ta silikon ki je not pa pomaga pri razvozlavanju las. Zdaj tukaj ti zna kdo pametovati, da je to umetno in kupi XYZ naravno bio eko olje in nevem kaj še vse, a ta sprej itak izpereš, ne gre na lasišče, moji lasje pa ne izgledajo uničeni zaradi tega. Sicer pa to stane cca 5€, ne bankrotiraš, če poskusiš in ti ni všeč. Potem pa razčešem z navadnim glavnikom. Razdelim na levo in desno stran glave. Potem pa najprej eno polovico, nato drugo stran glave. Najprej konice, nato 10cm višje, še 10cm višje. Rabim nekje 15-20 minut

Jaz imam original tangle teezer že vrsto let in je ne zamenjam za nobeno drugo. Imam dolge tanke lase in edino s to se razčešem brez da bi me cukalo.

Jaz sem eliminirala, oziroma uporabljam samo še za psa, ko sem nabavila WetBrush krtače. Ni primerjave. Imam dolge, tanjše in še naravno valovite lase – najbolj občutljiva kombinacija.

New Report

Close