Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Katera gospa 60+ za seks

Katera gospa 60+ za seks

Sem urejen Abraham za danes dopoldan Ljubljana

….pri 35-ih sem enkrat enkrat na morju v kampu fukal eno 68-letnico, medtem ko je njen mož moral za štiri dni domov. Bila je prava prasica. Je rekla, da celo življenje ni bila toliko fukana kot v teh parih dneh….Po 5x dnevno sem se gonil na njej in še ponoči vsaj 2x. V pičko, ritko, usta, globoko grlo, goltanje sperme, tudi poscati se je pustila, tako da sem jo tako poscano fukal….. Tega poletja na Korčuli ne bom nikoli pozabil…….

Odgovor na objavo uporabnika
antonio876, 29.08.2024 ob 09:50

….pri 35-ih sem enkrat enkrat na morju v kampu fukal eno 68-letnico, medtem ko je njen mož moral za štiri dni domov. Bila je prava prasica. Je rekla, da celo življenje ni bila toliko fukana kot v teh parih dneh….Po 5x dnevno sem se gonil na njej in še ponoči vsaj 2x. V pičko, ritko, usta, globoko grlo, goltanje sperme, tudi poscati se je pustila, tako da sem jo tako poscano fukal….. Tega poletja na Korčuli ne bom nikoli pozabil…….

In koliko casa je od tega?

5 let je bilo letos. Da ni mila tvoja žena slučajno ?

antonio876, 29.08.2024 ob 10:01

5 let je bilo letos. Da ni mila tvoja žena slučajno ?

Hahaha.. Ni bla 🤣 a pol se pa nista vec dobla?

Nič več….iz drugega konca države je doma….edino, mi je še parkrat napisala potem, da se mi res zahvaljuje za nepozabne perverzne igrice in orgazme….

A Ti si bil takrat vezan?

Edn674, 29.08.2024 ob 10:25

A Ti si bil takrat vezan?

Ne več….ravno sem se razšel s partnerko in sem sam šel na na morje za tri mesece (potovanje po celi dolžini Jadrana) in na Korčuli sem naletel na to prasico nenasitno….

antonio876, 29.08.2024 ob 10:33

Ne več….ravno sem se razšel s partnerko in sem sam šel na na morje za tri mesece (potovanje po celi dolžini Jadrana) in na Korčuli sem naletel na to prasico nenasitno….

in kako sta prišla v kontakt da bi…

Bila je v sosednjem apartmaju in me je prosila, če ji pridem zamenjat plinsko jeklenko….Prišel sem samo v kopalkah in majci in ko sem zadevo uredil, je prišla k meni in mi enostavno potegnila kopalke dol, me prijela za kurca, šla dol na kolena in rekla : To je pa moja zahvala za pomoč in ga začela fafat….potem je sledilo vse ostalo…….

Velik sem jih že fukal, ampak takšne prasice še nikoli…..

Višek je bilo, ko je rekla…..Hočem, da me poščiješ in me tako poscano nategneš k prasico…..

Res težko najdeš kako tako prasico,ki je še perverzna po vrhu. Bravo za tebe. Iz kerga konca pa je?

Je iz Bele krajine. Je rekla, da je z mano izživela dolgoletne fantazije…..

Ja, res redko naletiš tako perverzno prasico. Pa še zelo ohranjena za svoja leta, lepo urejena….nohti, frizura, zapestnice…..pička nepobrita, prav tako ritka lepo kosmata…… Sicer jih je verjetno kar nekaj, samo žal jim ne piše na čelu…..

Ta je bila zadetek v polno….

očitno je bila zelo zadovoljna s teboj in tvojim

antonio876, 29.08.2024 ob 12:30

Je iz Bele krajine. Je rekla, da je z mano izživela dolgoletne fantazije…..

Ja, res redko naletiš tako perverzno prasico. Pa še zelo ohranjena za svoja leta, lepo urejena….nohti, frizura, zapestnice…..pička nepobrita, prav tako ritka lepo kosmata…… Sicer jih je verjetno kar nekaj, samo žal jim ne piše na čelu…..

Ta je bila zadetek v polno….

KOlk pa  je imela joške  velike

Ni imela velikih jošk, takšne srednje, pa za njena leta še zelo malo povešene. Pička in ritka pa tudi presenetljivo zelo ozka…..V pičko sem ji celo flaško od coca cole not porinil, medtem ko sem jo v ritko žgal….

New Report

Close