Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek katera je …..

katera je …..

drzna in se upa prijaviti za :

IZBOR

M I S S “NAŠEGA” FORUMA

jebi ga ..ne bo enostavno brez slikc toda nima veze.

člani žirije: javite se!!!

leta letijo - iščem stevardeso.....

Jaz bi bil žirant degustator…..
🙂

hihihii…a vidiš pupe….so se polulale…ko bi morale svoje čare pokazat….hihiihihihih……..

so korajšne pupe, dokler jih ne ……

kak si?

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ja to je očitno moško-šovinistična tema, zato sam mi gobcamo kle :)))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

ker mislite, da nismo dovolj korajžne, prijavljam sebe in moj klonček… vem, da ne bo huda…

Torej?!

ko pa še ne veste, da bomo zahtevale revanžo…..:-)))

Npr. – kateri ima daljšega?! Pa tudi s slikcami in v naturi boste morali dokazati….:-))

zaenkrat samo žirant. Daljava ne omogoča degustacije….:-)))

… se pa prijavi še moja malenkost … Če že nisem za noben drug izbor miss … se pa poskusim vsaj mal na forumu izprsit … ;))))) :)))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

pa nobene foušije, prav?!
:-)))))

Ma kaka foušija, neki … :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) He he …

Jst sem bla že tako ali tako proglašena iz strani SP-jkota za najboljšo fukačico, tko da … :))))))))))))))))) … dam prednost ostalim … ;)))) :))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

po razmisleku je pa tako – sto ljudi, sto čudi in se grem staviti, da ima vsak izmed vas svojo “favoritko”…. če bi morda omogočil več kategorij, bi še šlo, tako pa….. hihihihihi…. ni šans, vem pa tudi, da ne bi imeli toliko jaj, da bi izbrali eno samo, ker se ne bi upali zameriti ostalim….:-)))))
Sicer pa – vsaj pri višini ne boste imeli problema – šlo bo za MISS MINI….:-))) Drugače pa bo ostala samo ena ali dve kandidatki v igri….:-))))

Ni tako, ženskice?! Bugi, Niki, morda celo zvezdi, Helči?! :-))))))

jaz za miss kljuna….:-))))))))))
Tudi jaz dajem prednost drugim….:-)))

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Evo … pol nej se pa zdej ostale kregajo katera je boljša … ;)))) :)))) … midve svoje kategorije imava … :)))))))))

Lp, Bgv

potem pa naredimo še kategorijo nosečnic, pa športnic, pa najbolj kratko pošiškanih itd….:-)))

Potem smo vse zmagovalke! Fantje, same dragulje imate med sabo!!!

:-)))

Ja ja … sami draguljčki … :))))))))))))))))))))))))))))))) …

Lp, Bgv

imam občutek, da sva ostali sami.
Fantje so mrknili, ker se bojijo zamere, hehehehe!
A greva delat?! Bi bilo dobro, ne?!

Cmoka na Primorsko!

Delat???? Kaj je to?????

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ja ja … fatje so dali rep med noge pa CIAO … hah … Pa tolko so se repenčli prej tle … :))))

lp, Bgv

delati pomeni prestaviti papirje z enega konca mize na drugega.
Potem pa nazaj na forum….

:-)))

Ja,predvsem joške mi pošlji še enkrat v oceno..a te moram kar naprej na to spominjat?
😉

Jaz bi opazoval kak se ženske znajdejo v različnih situacijah in bi to ocenjeval.

Situacije bi bile – uporaba metle na stopnicah, uporaba sesalca pri odstranjevanju pajčevin, brisanje tal na prepihu, umivanje posode s hladno vodo in hitrost s katero ženska prinese pir do TV-ja, ko ji rečeš!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

:))))))))))))) To to … se mi je zdelo, da bi moglo bit neki tazga, ja … :))))

Lp, Bgv

Pridi v ponedeljek v Gorico pa jih boš lahko ocenjeval v živo … Sej zadnjič si bil preveč šokiran, da bi se jim kakorkoli posvetil … ;))) :))))

Lp, Bgv

No ja…v tej kategoriji ne bo nagrade zame, čisto slovensko povprečje z rahlo tendenco vleke v levo, yap.

Ni najdaljši.
Ni najmlajši.

Je pa najslajši :)))))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Če sem pa tvoje očke lepe buljil…..;-)

JEST – BEMTIŠ!

Slikca je pa v profilu !!!!!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

New Report

Close