Katera je lepa?
1.Demi Moore (po njej imam tudi nick le, da se le-ta malo razlikuje, ker imam še -e na koncu)
2.Catherine Zeta Jones
3.Jennifer Lopez
…in druge…
Zakaj so mi všeč? Ker obožujem temnolaske.Blondinke meni enostavno ne zgledajo simpatično. Od vseh blondink, ki jih poznam preko medijev ali v živo, so mi morda tri všeč. Temnolaske mi enostavno zgledajo bolj žensko.
Opa, Don Vito;) Ja, ok, saj ona je tudi luštna. Tak nedolžen cute obrazek in pogled ima;))) Samo ona se mi zdi bolj punca – mlada še. Od žensk pa pri meni nima Demi nobene konkurence. Enostavno mi je ful všeč, ker je tako odločna, strastna, divja, sexy in res taka wow ženska. No, definitivno pa ji je najbližje Catherine.
Aja, Don Vito… Predvidevam, da je tebi najlepša Sandra Bullock;)
:)) Ok, če že tako trdiš, da sem ji tako podobna, pol sem pač Katie;)) Samo kljub vsemu ne bom imela tak nick, ker bo pol vsak mislil, da mi je ime Katja;) No, zadnje čase sem slišala, da sem podobna eni drugi, ki mi je dost bolj všeč:)) Samo ne vem kako ji je že ime;)
Sicer pa zadnje čase res premišljujem, da si bom zamenjala nick… Malo sem se že naveličala. Ti si pa itak kameleon v tem;))
Kim Basinger, Linda Evangelista, Geena Davies (mi je tako – posebna), Susan Sarandon (enako), Andie MacDowel, … Sharon Stone sicer ja, do neke mere, a mi je nekako preveč običajna – nič posebnega, je pa lepa vseeno. Všeč mi je, če ima nekdo kako posebnost, ki ga dela unikatnega, da ni kot “iz kalupa”.
Mogoče sem, ampak vsaj ne pišem perverzno-pedofilsko-fetišističnih svinjarij na forum kot določeni osebki ;))) Pa nikoli ne razlagam če odhajam iz foruma, če prihajam nazaj, … Meni preprosto forum ni oder da se razkažeš v vsej svoji ozaljšani podobi. Je le forum, ne pa real-life, tako ga tud jemljem.
Ok, Katie, fajn se mej 😉