Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Katera je lepa?

Katera je lepa?

Ker je tu govora o lepoti bi vas vprašala katera manekenka ali igralka oz. znana osebnost vam je lepa?In kaj jo dela lepo?

mENI JE SE VEDNO NAJBOLJSA SHARON STONE, NE VEM CE SEM PRAVILNO NAPISALA , MA SAJ JE VSEENO. TA ZENSKA IMA TISTO NEKAJ V SEBI, KI JO NAREDI SUPER. NAJBOLJSA PA JE BILA V FILMU PRVINSKI NAGON. JA SHARON JE RES PRAVA BABA, KOT BI REKLI MOSKI.

..men osebno je več lepih..Demi Moore, Sharon Stone, Andie MacDowel (nevem če je prav napisano)..luštni sta tud Meg Ryan (tk cortek), Julia Roberts..

Men je daleč najlepša od vseh Pamela Anderson. Sej res, da je vsa umetna, ampak men je najlepša ženska na celem svetu.

Drugače sta mi pa ful dobri še Cindy Crawfor in Daniela Pestova. Od igralk pa mogoče Sarah Michelle Gellar (čeprov mi jih je več simpatičnih).

ANGELINA JOLIE!!!

Catherine Zeta Jones.

Meni je pa najlepša (vendar še ni ženska) moja hči. Od drugih, pa moram reči, da mi je Demi Moore izredno simpatična.

1.Demi Moore (po njej imam tudi nick le, da se le-ta malo razlikuje, ker imam še -e na koncu)
2.Catherine Zeta Jones
3.Jennifer Lopez

…in druge…

Zakaj so mi všeč? Ker obožujem temnolaske.Blondinke meni enostavno ne zgledajo simpatično. Od vseh blondink, ki jih poznam preko medijev ali v živo, so mi morda tri všeč. Temnolaske mi enostavno zgledajo bolj žensko.

Jaz pa sem mislil, da Katie Holmes tudi 😉

Catherine Zeta Jones, Jenifer Lopez, obe mi delujeta naravno.

Opa, Don Vito;) Ja, ok, saj ona je tudi luštna. Tak nedolžen cute obrazek in pogled ima;))) Samo ona se mi zdi bolj punca – mlada še. Od žensk pa pri meni nima Demi nobene konkurence. Enostavno mi je ful všeč, ker je tako odločna, strastna, divja, sexy in res taka wow ženska. No, definitivno pa ji je najbližje Catherine.

Aja, Don Vito… Predvidevam, da je tebi najlepša Sandra Bullock;)

Definitivno Angelina Jolie!

Od temnih:Catherine Zeta Jones,Jennifer Lopez
Od svetlih:Cameron Diaz,Michelle Gellar

Od manekenk, Cindy Crawford, Tyra Banks, Elle Macpherson…prav manekenske legende:)
Od igralk in pevk mi je luskana Sarah Michelle Geller, Alicia Keys pa navsezadnje tudi obrazek Britney Spears

Ne rečem, Sandrica je mega miškica, samo je Cosma Shiva Hagen še bolj huda. Sie ist eine eschte schnuklige, kuschelige Berlinerschauschpielerin :))))))

Ne, ne, ni šans, ti si Katie ;-))))))

:)) Ok, če že tako trdiš, da sem ji tako podobna, pol sem pač Katie;)) Samo kljub vsemu ne bom imela tak nick, ker bo pol vsak mislil, da mi je ime Katja;) No, zadnje čase sem slišala, da sem podobna eni drugi, ki mi je dost bolj všeč:)) Samo ne vem kako ji je že ime;)

Sicer pa zadnje čase res premišljujem, da si bom zamenjala nick… Malo sem se že naveličala. Ti si pa itak kameleon v tem;))

MICHELE PFEIFER, NASTASIA KINSKI

Meg Ryn, Claudia Shiffer, Linda Evangelista. Vse izžarevajo neko pozitivno energijo, nežnost, zapeljivost.
Sicer so mi pa že od malega bile najlepše plavolaske. Je pa zanimivo, da mi pa blond moški načeloma niso všeč(no, vsaj tisti ta pravi blondinci ne).

Monica Brant

Kim Basinger, Linda Evangelista, Geena Davies (mi je tako – posebna), Susan Sarandon (enako), Andie MacDowel, … Sharon Stone sicer ja, do neke mere, a mi je nekako preveč običajna – nič posebnega, je pa lepa vseeno. Všeč mi je, če ima nekdo kako posebnost, ki ga dela unikatnega, da ni kot “iz kalupa”.

Mogoče sem, ampak vsaj ne pišem perverzno-pedofilsko-fetišističnih svinjarij na forum kot določeni osebki ;))) Pa nikoli ne razlagam če odhajam iz foruma, če prihajam nazaj, … Meni preprosto forum ni oder da se razkažeš v vsej svoji ozaljšani podobi. Je le forum, ne pa real-life, tako ga tud jemljem.

Ok, Katie, fajn se mej 😉

Meg Ryan, Shakira, Jennifer Lopez…. najbolj pa JAZ, seveda. 🙂

super, da imas tako visoko samozavest

Ja, mora bit. Kdor je samozavesten, je lep.

New Report

Close