Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Katera je najbolj podcenjena kriptovaluta trenutno?

Katera je najbolj podcenjena kriptovaluta trenutno?

Kaj mislite? Verjetno se splača gledati tiste z nižjo kapitalizacijo?

ETH, ni pa z nižjo kapitalizacijo.

Jaz bi rekla, da Iota. Vse raste, samo to ne. Dober projekt, ki je trenutno zapostavljen zaradi PR bedarije. Priložnost za poceni nakup.

ja IOTA zna bit tista, ne gre za blockchain, kar ji omogoča brezplačne in zelo hitre transakcije (škoda sicer za nas rudarje, ampak ok 🙂 … gre za IOT – internet of things, kar je v bistvu zelo vznemirjujoče in tudi mal strašljivo, ker tu ne bo šlo več samo za transakcije med osebami, ampak tudi med mašinami … mal ZF, ampak v resnici se to že danes lahko dogaja.
Po velikem skoku se je tudi vrednost mal umirila in mogoče je res čas za nakup, al bi še mal počakali? to se še nisem odločila. Kaj vi mislite??

ta vikend sem zelo zadovoljna s skokom DASHa, pa tudi ETH, BCH in BTC so ok.
ADA, EMC2, XLM, GNT so vsi v zelo lepem zelenem.
Hvala za zelo dobre namige, kaj nabavit 🙂 ostale omenjene še preverjam, če kdo še kaj najde, naj deli.

btw … Monero in NEO gresta na Coinbase, sledi skok?

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Ups, too late, iota že raste. 🙂

Gleda Coinbasa – tako pravijo, sama pa nisem spremljala.

MonaCoin@ imam kar nekaj iot tko da upam na vse najbolje zdaj bom potrpezliv in drzal.

ni hudega, še je čas 🙂

jupiter
… tudi jaz altcoine nabavim izključno dolgoročno, nimam živcev, ne volje, ne časa za dnevno trgovanje 🙂

mal sem brskala in našla še par potencialno zanimivih za 2018 .. WABI, ARK, Vertcoin, ChainLink, Walton …

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Neo, Stellar Lumens, Sia coin ter Digibyte.

New Report

Close