Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Katera je resnicno grda????

Katera je resnicno grda????

Na sreco, ko ste nastevali lepe, nahce ni omenil Sarah Jessice Parker. Ona se meni zdi tako vulgarno grda, da samo zaradi nje ne zdrzim pri drugace kul Seksu v mestu.Jak!! Kaj vi mislite?A se komu zdi vsaj malo simpaticna in zakaj?
Claire

Vulgarno grda??? No, meni grda ni! Dalec od tega…ima dolocene trenutke, ko je prav luskana…od vseh zensk pri sex v mestu, mi je se najbolj simpaticna.

No ja, grda ravno ni (meni se zdi ful grdo za nekoga, ki ga ne poznaš, reči, da je grd, ker pri grdoti ima veliko vlogo tudi karakter).
Meni ona ni všeč. In strinjam se, da je antipatična. Tako kot ostale tri v tej nanizanki, ampak ona je še najbolj.

No, ce je kdo na TV, je tezko govoriti o karakterju in ko sem rekla grda sem mislila zgolj njen videz, obraz in nic drugega, to pa je itak odvisno od okusa, vsaj v neki meri. Moj je pac tak.

Meni je tudi simpatična – ja, okusi so različni! 🙂
Ima malo velik nos, a ni mi grda, je le nekoliko drugačnega, posebnega videza.

Meni je Calista Flockhart (Ally) ful grda.Cuden obraz, nic josk…

Ajde, tudi meni ni simpatična SJP, tako kot npr. Minnie Driver ali pa vse članice skupine No Angels. Kr neki.

ah mogoče samo deluje kot kakšna prikupna čarovnica,ker ima bradavico al kaj na bradi..al kje že..ni grda…bi se spomnla zagotovo kakšne druge..samo drugačna je..na tv ni grdih žensk..ker jih tako našminkajo..razen če tko hočejo

men je grda, ta iz sexa v mestu.
pa ally tud
pa ona iz prijateljev, rachel – fuj!!!

Meni SJP ni všeč, ker mi preveč shirano deluje. Če bi mela kak kg več, bi po mojem mnenju bila bolj simpatična. Zdaj pa je kot nek okostnjak.

no sej SJP pa Ally sta obe shirani, morm pa rect da je Ally se kr nekak simpaticna, SJP pa je zame nekam posebna, ni grda pa pretirano lepa tud ne. Drugače pa jaz za lepo žensko imenujem le Jennifer Lopez. Ajde, rit ma res vlko, ampak faco ma pa najboljšo.

Ja, saj razumem. Tisto v oklepaju sem se sama s sabo pogovarjala. 🙂 Saj jaz tudi včasih rečem, da je nekdo grd, ampak imam potem kar slabo vest.
Brez zamere.

Se strinjam, tudi meni je SJP grda, grda in se 1x grda!
Na splosno so meni grde dolocene igralke, ki jih drugi ne morejo prehvaliti glede lepote: Meg Ryan, Julia Roberts, Cameron Diaz. Ce bi bila scenarist se nikdar ne bi odlocila za njih. Odlocila bi se za Victorio Silvestedt, Frederico Panicucci, Kartiko Luyet.
Glede moskih pa so moji ljubljenci: Andy Garcia, Richard Gere v mlajsih letih, Alessandro Nesta, Alessandro del Piero.

a vi ste pa vsi lepi?

Marsikdo je igralec tudi zato, ker dobro igra!
Jaz ne grem gledat filme Anthony-ja Hopkinsa, ker je mi lep, ampak ker super igra!
Madona, ce gres v kino le zaradi igralca, je pa res zalostno!

Grda ravno ne, ampak antipatična…Cameron Diaz, definitivno.

Vsak je po svoje lep. Tako, pa sem povedala. 🙂

Meni je SJP cist fletkana. Nima obraza nkega supermodela, sam..kaj ji pa manjka. Btw, Cindy Crawford men ni bla nikol nic posebnega 🙂 Ne grda, ampak samo nic posebnega.

Se strinjam, tudi jaz obožujem filme npr. z Anthonyjem Hopkinsom, Dustinom Hofmanom, Woodyjem Allenom, pa noben od teh ne velja ravno za lepega, so pa izvrstni igralci (no, vsaj prva dva, tretji igra samega sebe, je pa zabaven!)
No, samo mimogrede, saj vem, da nismo o tem razpravljali.
Ampak, zdaj sem se spomnila ene ženske, ki mi je pa res bila zelo lepa – če je kdo gledal film Malena – Monica Belluci! A ni dobra? Taka “femme fatalle”! Pa še ful dober film je! No, take temne so mi bolj všeč, tiste blont pa tudi meni niso kaj posebej (Meg Ryan, Julia Roberts, Cameron Diaz,… so mi preveč običajne).

Imaš prav, Elle.Tudi jaz De Niro-ta ne grem gledat zaradi lepote, ampak ker vem da bo spet izjemen.No, pa tudi privlačen se mi zdi, za starejšega tipa je še kar.Ane??

Pa saj jaz grem tudi zelo rada pogledat kaksen affleckov film, ker mi ful seksi deluje…ampak zihr pa ne bom sla gledat vse filme zaradi lepih ljudi:)

Aha, Affleckova pa res ni grda.

Meni osebno je SJP grda pa Julija Roberts tudi, ker ima tako velikae ustnice. Všeč pa mi je Meg Rayn, ker je tako ljubka in se simpatično smeji.
Calista pa je preveč suha.
Od moških pa mi je najlepši glavni igralec v JAGU.Se ne spomnim kako mu je ime.

men se pa zdi tole najbolj butasta tema tu gor….me zanima kako izgleda tista ki je odprla tema, grem stavit da te prekosa Sjp men je ful lustkana …vsak ima kaksno pomanjkljivost men se zdi le bolj favsljivost…glej kako je uspela…je najbl popularna nadaljevanka…in oseba v njej….tut ally ma trenutke ko je simpaticna…v bistvu ma vsak nekaj simpaticnega…zarad tega smo pa tok posebni!!!lp

Meni sta pa luštkani BriTtany Daniel in Josie Davis. Tudi Mag Ryan mi je všeč. Pa še veliko drugih. Grda pa mi do sedaj še ni bila nobena in noben. Ali so plavolaske ali temnejše mi je vseeno. Vsak nekaj svojega izžareva. Nekateri opazovalci to vidijo, drugi ne.

New Report

Close