Katera je resnicno grda????
Se strinjam, tudi meni je SJP grda, grda in se 1x grda!
Na splosno so meni grde dolocene igralke, ki jih drugi ne morejo prehvaliti glede lepote: Meg Ryan, Julia Roberts, Cameron Diaz. Ce bi bila scenarist se nikdar ne bi odlocila za njih. Odlocila bi se za Victorio Silvestedt, Frederico Panicucci, Kartiko Luyet.
Glede moskih pa so moji ljubljenci: Andy Garcia, Richard Gere v mlajsih letih, Alessandro Nesta, Alessandro del Piero.
Se strinjam, tudi jaz obožujem filme npr. z Anthonyjem Hopkinsom, Dustinom Hofmanom, Woodyjem Allenom, pa noben od teh ne velja ravno za lepega, so pa izvrstni igralci (no, vsaj prva dva, tretji igra samega sebe, je pa zabaven!)
No, samo mimogrede, saj vem, da nismo o tem razpravljali.
Ampak, zdaj sem se spomnila ene ženske, ki mi je pa res bila zelo lepa – če je kdo gledal film Malena – Monica Belluci! A ni dobra? Taka “femme fatalle”! Pa še ful dober film je! No, take temne so mi bolj všeč, tiste blont pa tudi meni niso kaj posebej (Meg Ryan, Julia Roberts, Cameron Diaz,… so mi preveč običajne).
men se pa zdi tole najbolj butasta tema tu gor….me zanima kako izgleda tista ki je odprla tema, grem stavit da te prekosa Sjp men je ful lustkana …vsak ima kaksno pomanjkljivost men se zdi le bolj favsljivost…glej kako je uspela…je najbl popularna nadaljevanka…in oseba v njej….tut ally ma trenutke ko je simpaticna…v bistvu ma vsak nekaj simpaticnega…zarad tega smo pa tok posebni!!!lp