Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek katera krema za obraz

katera krema za obraz

Sem 40 in še par. Do par let nazaj sem uporabljala teenage kreme za obraz in so mi bile super, potem pa so postale malo bolj švoh za mojo kožo. Kreme za 30+ in 40 so mi premočne, pretežke.
Imam kožo nagnjeno k ogrcem in mozoljem, a spet nekako suho. Zdaj sem že nekaj let samo na vodi in le kdaj pa kdaj se namažem, odvisno od vremenskih razmer in izpostavljenosti (sonce, mraz). Mozoljev nimam, ogrcev malo, na videz je koža ok, a včasih čutim, da je suha, sploh zjutraj.
Ima še katera tako kožo in katero kremo priporočate? Ne bi zdaj rada probala nešteto krem in zmetala kupe denarja za nekaj, kar mi ne ustreza. Predvidevam, da bi potrebovala nekaj bolj vlažnega in brez dodatkov proti gubam. Ali pač ne?

Jaz uporabljam http://www.pinkmelon.de/magazin/pflege/balea-aqua-intensiver-frische-kick-fuer-feuchtigkeitsarme-haut.html Balea aqua, res zelo vodena, ne pa mastna 🙂

Meni je zelo všeč Afrodita korenček ali pa mandelj. Mandelj je malo bolj močna, za pozimi, za zdaj, torej. SEm kupila letos poleti prvič korenček, bila pozitivno presenečena. Zdaj sem pa mandelj nabavila.

gel? serum? ali celo kolekcijo aqua?

Nabavila afroditino mandelj, ki jo dobiš v dm-u, in sicer 2 za ceno 1(ravno zdaj je akcija), stane pa dobrih 5 eur, če se ne motim. Lahka krema, ki vlaži in ne masti. Sicer pa koža v teh letih rabi predvsem vlaženje in ne maščob. Meni je super, pa sem poskusila že 20+ krem sigurno.

gel? serum? ali celo kolekcijo aqua?[/quote]

Samo kremo.

Afrodita mi je bila premalo vlažna in preveč mastna.

gel? serum? ali celo kolekcijo aqua?[/quote]

Samo kremo.

Afrodita mi je bila premalo vlažna in preveč mastna.[/quote]

Hvala, bom probala, ta tudi cenovno ni nek hud zalogaj.

Sem sicer malce starejša, pred par leti sem iz firbca kupila kremo v Hoferju, Ombia Age Control[/url] in mi super odgovarja. Prej sem leta kupovala razne Vichy in podobne zadeve za veliko denarja, tale stane neke 3 evre in je super, vsaj za mojo kožo. Potem sem v reviji VIP brala test krem proti gubam, in je najboljšo oceno dobila Lidlova krema (seveda z opombo, da so vse te kreme, tudi tiste najdražje in najbolj zvenečih firm, bolj larifari), ravno tako za 3 evre. Zdaj uporabljam to in mi tudi super odgovarja. Preveri, saj sta obe tako poceni, da ni kak hud strošek. Jaz sem si rekla, če ne bo v redu, si bom pa noge z njo mazala.

Z mandljem imam res bolj mastne izkušnje in mi je za telo super, za obraz pa…

Tudi jaz uporabljam LIDLOVO. Zjutraj tisto z rumenim pokrovom, zvečer nočno – modri pokrov oz. modra škatla.
Mi obe super ustrezata – stara sem 52 let.

Jaz pa prisegam na Lefery kozmetiko 🙂 malo dražja, ampak je naboljše krema, ki sem ko kdajkoli imela

a je to ta le krema ? http://lefery-galerija.com/lepota/d-lefery-sp-vie/ razmišljam ali bi naročila ali ne…. a ima še kdo kakšne izkušnje? ste bili zadovoljni?

ja, tukaj sem naročila!

hvala! naročila sem si to kremo lefery! bomo videli kak bo rezultat!

New Report

Close