Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek katera krema za suhe razpokane roke?

katera krema za suhe razpokane roke?

Lahko predlagate kaj kar res odlicno ucinkuje?

Po tem kar se je pri nas sprobalo lahko recem, da je se najbolj pomagala Neutrogena concentrated, mi pa ni vsec ker se ne vpije, in jo namazem bolj kot ne pred spanjem, se vedno pa je glede tega boljsa kot Nivea ali Amai v kozarcih.

Imam se dve lekarniski, ki tudi nista ne vem kaj.

Trenutno pa narocam nekaj na amazon.de, pa bi se lahko zraven se kaksna dobra krema, ki se morda pri nas ne dobi narocila.

Kaksen predlog?

Cez dan ognjiceva iz Hoferja, ko pa se dol vsedem ognjiceva v loncku iz DM, sam pol si dam pa bombazne rokavicke gor za pol ure.
Vse ostalo je meni kr neki.

Za čez dan ognjičeva od Dr. Schellerja, za ponoči pa Melem. Predvsem pa redna uporaba rokavic, najprej bombažne, čez volnene.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Kaina- zaščitna krema (zelena ali roza tuba)75 ml, dobavitelj: lomas
Vrhunska, deluje takoj.
Cena 2.37€

….jo kupujete?

Drugače meni najboljša Neutrogena concentrated, dodam kapljico ali dve vode.

Deluje, preverjeno na meni in še par osebkih s težavami. Sama sem jo odkrila še v Leclercu oziroma Sanaturi, vendar so jo tam nehali prodajati. Lahko naročiš preko Ebay-a – iz Anglije.

https://trgovina.mercator.si/market/img/cache/products/8229/product_medium_image/00005453.jpg

Mene je ta najbolj obicna, temnomodra nivea (ki pride zelo gosta, bela) cisto zrihtala v enem tednu. Pa sem imela razpokano do krvi :/

Jaz uporabljam od justa ognjičevo je fina ker se takoj vpije in nimaš mastnih rok in tudi se mi ni treba namazati vsak dan pa je ok (čeprav to je verjetno odvisno od kože)
ali pa od avona s kakavovim maslom

Camomille za roke, v škatli. meni najboljša. Mercator in mislim da tudi Spar.

Probala vse živo, ampak najbolj se mi obnese Medexova krema za roke, prav tako njihova za ustnice

Ja, kar dobra krema za to ceno. Priporočam.
jaz sicer čudežne kreme za roke še nisem odkrila, ker imam alergijo na mraz, je pa pozimi itak za znoret. Vse instant variante, s tem mislim tiste, ko namažeš in imaš občutek, da to pa je to, mene ne prepričajo, ker vse to je le trenuten efekt, ki ob prvem stiku z vodo izgine. Žal, če že, drage, drage, najdražje, vse tele zgoraj naštete meni dolgoročno stanje poslabšajo in se ne grem več. Lekarniške kreme so zelo dobre in jih uporabljam redno, nekajkrat na dan, ker v resnici zdravijo, vendar je učinek viden po daljši in redni, nekaj krat na dan, uporabi, ne pa ob prvem nanosu, ko imaš občutek, da nekaj manjka. Ob ekstremnih situacijah pozimi pa še kakšno recimo od Burts Bess, melvite recimo.

Kot sem že nekje pisala. Za zaščito zunaj eno mastno kremo, ki naredi bariero, npr.ognjičeva od DM. Doma uporabite Bepanten plus, da se pozdravijo ranice in razpoke. Ponoči pa Hansaplast za trdo kožo na stopalih, ker od vseh kremo vsebuje največji delež uree, ki vlaži.

Poskusi tudi čisto navadno limono. Nekaj kapljic limone dela čudeže.

Sorodnik keramičar je imel celo življenje suhe, razpokane roke. Odkar si je začel roke mazati z limono, teh težav nima več. Če imaš roke razpokane do ranic, potem te bo v prvih dneh peklo, ampak vztrajaj vsak en teden, pa boš videla, če ti pomaga.

O mešanici limone in vode za roke sem pisala tudi jaz , kjer smo govorili orokah in kremah ,v temiKdaj bo konec ekstremnega mraza. To naneses n a vlazno kozo, cez pa mastno bariero, npr karite maslo, jojoga olje, omenim naj se Linola urea, iz lekarne se lepo vpije, z veliko sečnine-uree.

Moj mož prisega na avonovo z glicerinom
drugače pa neutrogena

Najboljsa krema za razpokane roke in ustnice je od justa Pedicrem…krema za noge.
In za vneto otrosko ritko.
100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} preverjeno.

http://www.monna.si/izdelek/naravna-krema-za-roke/ meni je ta super, hitro se vpije in lepo diši

Meni zelo odgovarja krema za roke iz Lidla – belo rumena embalaža, ne spomnim se kako se imenuje.

New Report

Close