katera krema!?
Pozdravcek,
prosim vas za nasvet in sicer:
Katero kremo za obraz mi priporocate. Stara sem 28 let in bi rada pocasi pricela uporabljati nekaj, kar bo pripomoglo, da pri 50 ne bom povsem zgubana hodila naokoli!
Hvala vsem!
Vichy
Thalgo (vrhunska kozmetika, ne preveč draga, prodajajo po nekaterih kozmetičnih salonih)
alfa flavon nivea visage bi bila še čist uredu…če boš že sedaj razvajala kožo z močnimi kremami…….bo potem joj….
Bi si upala trdit, da preventiva precej bolj koristi kot kasnejse jokanje. Proti tapravim gubam ne pomaga zal nobena krema.
JUSTOVO SLEZENČEVO KREMO, KI HRANI IN VARUJE KOŽO, NARAVNA KREMA BREZ DODATKOV KEMIKALIJ, JAZ SEM Z NJO ZELO ZADOVOLJNA, STARA PA SEM 27.
Nivea + 1x na teden peeling in maska. Predvsem pa ne pozabi na kremo za okrog oči. Pa masiraj vrat in dekolte.
Živjo,
jaz uporabljam Lush-evo Skins Shangri-la, in ne bi mogla biti bolj zadovoljna. Za ponoči pa Eve Lom TLC. Sem tvojih let.
LP
Tudi jaz sem tvojih let,
imam suho kožo(malo),
ful mi ustreza od DECLEOR-JA
krema Nutri-Delice,
to je Ultra-nourishihg cream,
taka bogata je!
V Muellerju vprašaj za testerček,
probaj in če ti bo odgovarjala je to to.
Nočno imam pa od Elizabeth Arden(čez to je ni)
Good Night’s sleep se ji reče in je zakon,
vsaj meni.
Evo, še odgovor zrele dame: aprila bom praznovala 40. let in še zdaj uporabljam take povsem običajne hidratantne kreme, največkrat Vichy, v zadnjem času tudi L’Occitane ali Clinique (zadnjo zgolj in samo zato, ker se mi zdi, da se za gospo v zrelih letih spodobi, da si kdaj privošči tudi kaj dražjega, ne pa iz potrebe, torej golo zapravljanje:)). VEDNO pa kožo očistim zjutraj in zvečer, navadno z L’Occitanovim dermatološkim milom (toplo priporočam). In enkrat na teden piling in masko iz hladilnika (kar je pri roki – kumara, jajce, med, whatever). Aja, še to: zjutraj se pod kremo namažem s 100-odstotnim gelom aloje vere (Matik). Naj se pohvalim, da gub (razen tiste od nosu proti ustom na levi strani – od hudega pačenja) tako rekoč nimam, ne na vratu ne na čelu, okoli oči pa nekaj komaj opaznih. Mislim, da pri 28 letih še ne potrebuješ kakšne “hude” kreme …
Forum je zaprt za komentiranje.