Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek katera likalna deska – do nekje 50 evrov

katera likalna deska – do nekje 50 evrov

Moram kupiti novo likalno desko. Zdaj imam tako, da mi kar “poka”, ko likam – po mojem je miza tako tanka, da se kr zvija in zato poka. Ja pred časom sem jo dobila za RES majhen denar, zdaj pa bi kupila drugo. Priporočate katero?
hvala.

Enkrat sem bila v Bauhausu priča, kako je en mlad par naredil skor doktorsko disertacijo iz nakupa enga ajmerja in metle za po tleh pomivat (sem morala prodajalko nekaj vprašat in sem pač stala zraven in čakala in poslušala).
No, tole z zbiranjem mnenj pred nakupom likalne deske mi je glih nekaj takega.

Npr. v Leclerc in kupiš eno veliko likalno desko (jaz ji rečem ploščad), jaz sem si jo tam kupila dala okoli 35 eu in sem zadovoljna.

Predvidevam, da so dile danes že vse perforirane, da para prehaja skozi. Pazit, da pločevina ni pretanka. Sama imam rada čim širšo dilo, dolžina mi niti ni toliko pomembna. Aja, pa če si visoka čez 1,7m glej, kakšno ima višino. Višja je , boljše je. Nekatere imajo rokavnike, odvisno od tebe, ali ga potrebuješ ali ne.

Imam Hoferjevo. Zelo zadovoljna. Cena nekje 30 €. Paše mi tudi, ker je precej visoka! Mislim, da jih že imajo ta teden v akciji oz. jih bodo kmalu imeli!

Kupila v Intersparu in je odlična!!!!
Pred letom dni sem za njo dala 30€, se mi zdi.
Tam imajo vedno dobre,

New Report

Close