Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Katera maskara

Katera maskara

Zanima me katero maskaro uporabljate, ker imam dokaj kratke in zelo ravne trepalnice. Probala sem že nekaj maskar vendar tudi če si jih pred nanosom zaviham z vihalcem, se mi takoj po nanosu čisto zravnajo. Pa prosim primerne cene 😊
Torej predlogi?

Kakšen predlog?

Jaz še vrsto let uporabljam Max Factor 2000 Calorie in mi je najboljša.

Sem ze probala vendar mi jih po nanosu zravna😔 Mogoce ker je premokra?

Si mogoče pomislila, da bi preizkusila serum za podaljševanje trepalnic?

Pa te serumi res delujejo, so učinkoviti in ne rabiš uporabljati maskare?

Odvisno, kakšen look želiš. Če želiš bolj naravnega, je serum idealen, ker zgosti in potemni trepalnice. Tudi manj izpadajo, če ga redno uporabljaš. Lahko pa zraven uporabljaš tudi maskaro in ostala ličila, če želiš še bolj poudariti trepalnice. Tako da za vsak dan in recimo poleti za na plažo, da ne matraš oči in trepalnic z maskaro je super in zraven še lepo neguje trepalnice. Da so optimalni rezultati do poletja, bi ga morala pričeti uporabljati čim prej.

Aha, super, hvala za informacije. Piše veliko tudi na njihovi spletni strani, ampak vedno je dobro slišati tudi kakšne izkušnje iz prakse. Imam kar svetle trepalnice in obrvi, glede na barvo las, kar me zelo moti. Je kaj upanja zame in po kolišnem času lahko pričakujem prve rezultate, če se odločim za nakup? Hvala.

Ja saj tudi jaz najraje tako iz prve roke in izkušen dobim. Tudi jaz imam svoje obrvi in trepalnice zelo svetle, no sem jih imela – s serumom sem jih uspela potemniti in zgostiti. Kar v akcijo, poskusi in boš hitro videla rezultate. Ob redni uporabi že po cca 3eh, 4ih tednih…

Aha, hvala za info… Kateri serum pa uporabljaš oz. bi ti priporočala?

Jaz uporabljam serum od Lux Factorja. Sem do sedaj edino tega probala in ker mi je takoj ustrezal in navdušil, ti drugega ne morem priporočati 🙂

Hvala za nasvet. Logično, če imaš srečo in takoj najdeš nekaj kar ti odgovarja, ne menjaš… Je samo preko spleta na voljo? Koliko časa si ga uporabljala za neke vidnejše rezultate in ali ga moraš potem skos uporabljati? Hvala.

Preko spleta ja, na njihov spletki ga naročiš, simple 🙂 Če ga boš uporabljala zjutraj in zvečer redno, boš prve rezultate opazila že po treh, štirih tednih… odvisno tudi kakšne trepalnice imaš. Na začetku definitivno priporočam redno uporabo kar nekaj časa, saj boše le tako dosegla optimalne rezultate.

Super, hvala za pomoč! Definitivno sprobam kmalu! 🙂

Sprobaj, sprobaj, ne bo ti žal! In javi se pol, kako ti je všeč!

A to govorita o maskari?

Ne 🙂 Sva si malo sposodili temo, ker sem rabila nasvet… O serumu lux factor, ki naj bi bil super, kakor so mi priporočile punce. Sem ga naročila in ga kmalu preizkusim.

Ajaaa, nisem nikoli pomislila na serum, večna uporabnica maskare haha 🙂 Ampak mogoče pa res ne bi bilo slabo, da si malo odpočijejo in da jih malo ponegujem. Kako pa deluje ta serum? Se ga nanese kot maskaro?

Če tvoje trepalnice ali tudi obrvi potrebujejo malo “boosta”, potem je serum super rešitev! Serum je v podobni embalaži kot maskara ja, naneseš ga pa na korene trepalnic zjutraj in zvečer – vsaj na začetku za par mesecev je dobro uporabljati 2x na dan za optimalne rezultate.

Aaa ok, ni preveč zapleteno 🙂 A za obrvi je tudi? The best, pol za dve stvari naenkrat poskrbim. Če mi znese, ga pa mogoče kar že danes naročim! Hvala 🙂

New Report

Close