Katera od teh variant vam je najprivlačnejša kombinacija lasje-oči?
Odvisno od potez, lepota ne deli med barvami.
Če gledam na splošno (povprečen izgled), so mi pri obeh spolih bolj všeč svetle oči, prav temni lasje sploh ne, bolj recimo svetlo rjavi pri moškem ali svetli pri ženski. Po drugi strani pa ne morem zanikat, da je tisti turški igralec (ne spomnim se imena, bil je tudi v Sloveniji), ki ima temne lase in oči, res lep, ampak ta bi bil lep tudi v svetlejših tonih.
Za žensko: zelene oči in rjavi lasje ( moja hči) in svetli lasje in azurno modre oči ( jaz)
Za moškega: do nekje 35ega leta: pšenično svetli rahlo valoviti daljši lasje in modre oči, pa telešček nenapurmano napihnjen, skinny mišičnjaček ( tak California Surfer stil), nekaj takega:
ali pa takega-Paul Walker 🙂
Kasneje po 50em pa kaj takega pride v poštev – temni lasje pa svetle oči, Richard Burgi naprimer – fit:
svetle oči so zakon, 28.10.2021 ob 15:47
Za žensko: zelene oči in rjavi lasje ( moja hči) in svetli lasje in azurno modre oči ( jaz)
Za moškega: do nekje 35ega leta: pšenično svetli rahlo valoviti daljši lasje in modre oči, pa telešček nenapurmano napihnjen, skinny mišičnjaček ( tak California Surfer stil), nekaj takega:
ali pa takega-Paul Walker 🙂
Kasneje po 50em pa kaj takega pride v poštev – temni lasje pa svetle oči, Richard Burgi naprimer – fit:
Primer lepe ženske naravne, zelene oči in rjavi lasje Adriana Lima, ko še ni bila splastificirana -taka podobna je moja hči, morda še malo bolj svetle naravno rjave lase, pa zelene oči ima, ne modre:
CrazY FroG 🍀, 28.10.2021 ob 15:53
Tale zadnji je pa še najbolj fajni. Ti komentiraš sebe in hčerko, a dec je pa tk anti, da morš po tujem posegat?
Ne; po XX letih se mi je tako i onako popeo navrh glave, kar je pa najhuje pa je, da se je zapustil in zapil, službena mana in razvada, pa je prešlo v odvisnost. Sicer s turškimi uskoki v njegov rodovnik, čisto nasprotje moških, ki so mi bili vedno všeč (višina skoraj 2m sploh ne lep, pajkaste suhe roke in noge), samo šarmerski je pa bil ja, je znal jezik vrtet, da je vedno dobil, kar je hotel.
svetle oči so zakon, 28.10.2021 ob 16:01
Ne; po XX letih se mi je tako i onako popeo navrh glave, kar je pa najhuje pa je, da se je zapustil in zapil, službena mana in razvada, pa je prešlo v odvisnost. Sicer s turškimi uskoki v njegov rodovnik, čisto nasprotje moških, ki so mi bili vedno všeč (višina skoraj 2m sploh ne lep, pajkaste suhe roke in noge), samo šarmerski je pa bil ja, je znal jezik vrtet, da je vedno dobil, kar je hotel.
Hehe,.. ja glej s svetle plati, ti je vsaj hčerko, po tvojem opisu, fajno spacal. Pravijo, da je vse za nekaj dobro, sej bo..😉👍
CrazY FroG 🍀, 28.10.2021 ob 16:04
Hehe,.. ja glej s svetle plati, ti je vsaj hčerko, po tvojem opisu, fajno spacal. Pravijo, da je vse za nekaj dobro, sej bo..😉👍
Hči je meni podobna, ne njemu – po potezah in barvi oči bližje meni, samo lasje bližje njemu 🙂 “Smart ass” karakteristike pa tako ali tako prenaša X kromosom na potomce ( torej samica, ženska ) 🙂
svetle oči so zakon, 28.10.2021 ob 15:52
Primer lepe ženske naravne, zelene oči in rjavi lasje Adriana Lima, ko še ni bila splastificirana -taka podobna je moja hči, morda še malo bolj svetle naravno rjave lase, pa zelene oči ima, ne modre:
zobi pa taki da za kozlat in te vidne dlesni
fuj
ni grsega
ali pa konjski zobje s shirano faco
🤢
fujfuj, 28.10.2021 ob 17:05
zobi pa taki da za kozlat in te vidne dlesni
fuj
ni grsega
ali pa konjski zobje s shirano faco
🤢
daj mona zafrustrirana – zagotovo imaš 15-20kg preveč. tile zobki so eni izmed najlepših zobkov, vsak zobotehnik oz. zobozdranik ti bo potevdal, da je taka oblika naravnih zob “creme de al creme” – klavirske tipke v ustih vse poravnano v eno linijo so pa znak umetnih venirk in izgleda zelo umetno, ja.
v tebi črviči globoko frustra, 28.10.2021 ob 17:58
daj mona zafrustrirana – zagotovo imaš 15-20kg preveč. tile zobki so eni izmed najlepših zobkov, vsak zobotehnik oz. zobozdranik ti bo potevdal, da je taka oblika naravnih zob “creme de al creme” – klavirske tipke v ustih vse poravnano v eno linijo so pa znak umetnih venirk in izgleda zelo umetno, ja.
Ko pa to preberes te pa kap😂😂😂😂😂
njjama zelo privlacno
😂😂😂
to je lepa bejba
Melonca350, 28.10.2021 ob 19:07
Ko pa to preberes te pa kap😂😂😂😂😂
njjama zelo privlacno
😂😂😂
to je lepa bejba
Jasno, da ima narjen zanalšč tak zevajoči nasmešek – to ni spontan naravani – saj je ja manekenka, no. Prodaja nasmeh skušaj z dlesnimi. Tako da – pretiravat vam res ni treba.
Meni je rjava barva las lepša kot blond.. če pomislim za nazaj, mi res noben blondinec ni bil všeč, res je pa tudi, da mi je bilo zelo zelo zelo malo moških všeč.. pač rabijo imeti mnogo več kot luštn obraz in privlačno telo.. um srce in dušo na mestu…
Barva oči mi ni merilo, če pa že imam v tej anketi za izbirat se pa tudi odločim za rjave okice..