Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek katera pa vam je sploh všeč?

katera pa vam je sploh všeč?

Ni vam všeč Vida Petrovčič, niti Darja Zgonc…Alenka Arko se vam ne zdi luštna, pomisleke imate pri Tamari Vonta…
Kdo pa vam je sploh lušten potem?

Meni so vse dobre novinarke – moraš biti lušten, če hočeš biti novinar :)?

:))))))))) Podoba v ogledalu ;)))))

No, na srečo ne buljimo v TV samo zaradi iskanja lepotcev in lepotic malih ekranov :))))))))))))))))))))))))

Nina Osenar, vendar.

ceni se njihovo delo in voditeljstvo,ne pa lepota

Kot voditeljica mi je najboljša Lidija Hren. Res odlično opravi svoje delo! Pri Dnevniku pa Manica J. Ambrožič.

Toncka

Joj, samo Manica ne! Tisti njeni narejeni nameški, brrrrrrrr

Anja Tomažin

Jelena Aščič je huda!

Katarina Čas

GaGa se strinjam!

Jaz pa samo one mlade vremenarke na POPu ne morem, pa Trontlja. Ostali so bolj ali manj prebavljivi. 🙂

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

O, men je pa ravno Katja tako simpatiko – prav pozitivno energijo izžareva, to imam pa jaz rada pri ljudeh.

Sem mislila, da je spraševala, katera je všečna, pa je spet polno kritik v odgovorih…

Toncka

Razmislite koliko od zgoraj navedenih je novinarjev….. in koliko je le oseb, ki se pojavljajo na TV – napovedovalcih oz. bralcih.

Je vprašanje o všečnosti oseb ali novinarjev?
Je vprašanje o všečnosti po izgledu ali interpretaciji napisanega?

LP, V. =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘= Ste že slišali, da ni nihče popoln??? =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=

Tudi meni je najlepša Katarina Čas.

Najbolj simpatična mi je Manica Janežič. Pa dobr zgleda kljub dvem otročkom

ne gledam lepote, pač pa strokovnost .

recimo – brez zamere – v oddaji dobro jutro mi navsezgodaj dvigne pritisk gdč Tanja Postružnik – za moje pojme bi ona zelo lepo uspevala v otroškem vrtcu! ko se z gosti pogovarja – akademiki, zdravniki, plesalci, zbiratelji, politiki, glasbeniki, … – se do njih obnaša tako, kot da bi jim glihkar morala obrisat svečko pod nosom in ponudit kahlico.
upam, da bo to prebrala.

O lepoti ne bi. Mi je pa zelo OK Mojca Mavec s svojimi oddajami.

lp

Absolutno je to Mojca Mavec.

Všeč mi je njena sproščenost, nasmejanost, simpatičnost, strokovnost in še bi lahko naštevala.
Spremljam jo že od njenih začetkov in izredno mi je všeč da je ostala ista Mojca, od začetkov do danes, nista je zaslepila ne uspeh in ne slava.

Ja, Mojca Mavec je res dobra. Čudim se, kako da ji ne ponudijo kakšno odajo za voditi, ker je res dobra, sproščena in vodi zelo dobro. Škoda.

Pa saj so vse luštne, no, ne ravno lepotice, ampak , a je to važno, če hočeš narest dobro oddajo. Sicer so pa simpatične.

New Report

Close