Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katera pizda…..

Katera pizda…..

…..mi je poslal(a) en gromozanski file?Tu sem že 20 minut…in se ta kaco še vedno nalaga!!!!!!
Če je ženskega spola……bo v naslednjih dneh novo posilstvo!
😉

jst, priznam!

pa ne zameri!

No, jaz ga pa ne upam… Javi na mns, ko boš doma in lahko pošljem moja “svinjarijo” 😉 :))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Če si ti ta packa: Pol kar svojo golo sliko kot odkupnino pošlji!
😉

Če si res….ne odneham,dokler te ne……….;-)))

A jaz? Ne, saj pravim, da nisem… Bi bila datoteka prevelika… Jo bom morala res preko mns-ja poslat… Mojo golo sliko? Hehe, a bi a ne? 😉 :)))))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

… i tata bi, sine! ;)))

:)))))))))))))))))))))

resno mislim……. namreč, da je to vzrok…… hihi

Valjda!Lepih deklet se pa ne branim nikol!Pa ne Altijevih in Razotovih manekenk!Jaz prisegam na domače!!!!!
;-)))

Domaaače… Od celjskih mesnin 😉 :)))))))).

No ja…tud štajerske niso od muh!
😉

Mogoče ti bo pa dala, pa bo potem kronika iz urgence

Zaradi predolgotrajajoče naslade so se ji zataknili kolki. Kirurki so se….

ha, ha

Hej kolega…sem se že premislil….ker mi je dala nekaj tako lepega……;-))))

Pol pa toliko bolje.

New Report

Close