Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija katera športna kamera??!!??

katera športna kamera??!!??

Pozdravljeni!
Zanima me nakup športne kamere vendar ne vem katera je prava.Potrebujem jo za jahanje (se pravi:mora biti nastavljiva za jahalni čelado ali nekaj podobnega).
Lp.

GoPro recimo.

Tako ja. GoPro kamera je zelo znana, kvalitetna in namenjena tudi športu…
Jaz sicer uporabljam Xdreme kamero.

Po mojih izkušnjah kamera za šport naj bo čim manjša, ker drugače bo težava s težo in velikostjo. Če jo bi uporabljal za recimo snemanje v vozilu, je seveda možno izbrati malo večjo in težjo, kar ne bi predstvaljalo problem.
Predlagam, da ob nakupu naročiš tudi vsaj par baterij! Ponavadi ena baterija zdrži tja do 3-4 ure snemanja – odvisno od kamere in samih nastavitev. Če pa hočeš snemat več časa, pa to pomeni, prekinitev s snemanjem in ponovno polnitev…. Velikokrat te kamere uporabljajo posebne baterije, ki jih ne dobiš ravno povsod in običajne recimo AA (iz trgovine) sploh ne pridejo v poštev.

Nekatere kamere uporabljajo zunanji pomnilnik in zunanjo baterijo. Pomeni, da baterijski sklop in pomnilnik (za shranjevanje podatkov) so povezani s kamero preko kabla. Za šport je ta varjanta najboljša, ker tako ima recimo na čeladi pripeto samo kamero in je zadeva še lažja. Je pa tudi dražja…
To je pač tvoja odločitev, kaj boš izbrala.

Dobro je tudi pregledat lastnosti kamere. Podpira znane videjo in slikovne formate? Podpira posnetke z veliko ločljivostjo?
Boš še presenečen, kakšne vse lastnosti ima kamera!

LP

hej, probaj SJ4000 in SJ6000 dobiš na http://ibuy-electronics.com/sl/izdelek-kategorija/kamere-sl/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close