Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katera stran postelje je vaša?

Katera stran postelje je vaša?

Jaz pa ne ležim ne na desni ne na levi, ampak spodaj, ona pa zgoraj!!

Moja je leva stran, ob steni! za vsak slucaj, da ne padem na tla, ker sem ze bolj v letih in bolj nerodna…

Ta pozicija pa je tak najboljsa!

Spim na njegovi levi, on drugače sploh ne more spat;-)))

Jaz spim na mozevi desni strani.

Jaz na levi, mož na desni.

Jaz spim na levi, mož na desni. Sva se pa že parkrat zamenjala … Na kateri boljše spim, se ne morem odločiti :-)))

_______________________________________ Nick ne odraža dejanskega stanja posledic :)))

Na desni doma in kamorkoli gremo, mož pa na levi. Nama je čudno, če je drugače.

desna je moja.Zanimivo, da sem prepričana, da si vedno babce zberemo stran,kar ostane je pa njegova last he he… A je res a ni?

Na desni, zato da sem bliže vrat.

Vedno spim pri vratih. Ko smo imeli posteljo ob steni, pa niti slučajno za “krajem”, predvsem zaradi vrat. Najprej bliže WC-ja, potem pa bliže otrokom.

Tudi jaz spim na mozevi levi strani si pa vcasih zamenjava stran ker je na levi strani otroska posteljica pac vstane tisti ki je blizje(Se ne zgodi velikokrat) ne spim pa zato na desni strani da mi nebi bilo potrebno prej vstati da me ne bo katera narobe razumela
LP

se kar podpišem po tvojo razlago, da mi ni treba mislit ::))

Tudi jaz spim na moževi desni (kadar ne pride vmes najina pikica), včasih, ampak res redko pa stran zamenjava. Ko pa ga ni doma je pa moja cela postelja (seveda spet le do takrat, ko k meni ne prileze moja mala razbojnica).
Pri najudveh je bilo prej ravno obratno, ko pa sem prvič zanosila in sem morala ponoči velikokrat na stranišče, pa sva strani zamenjala, da nisem vedno lazila preko mojega dragega.

Lahko noč in lepe sanje, pa na kateri koli strani postelje boste že spale.

LP, S.

Tudi jaz sem na desni strani. Ne bi mogla spati na levi strani, pa ne vem zakaj.

Dobro se z dobrim vrača:-)))

Od nosečnosti dalje na njegovi desni, prej pa na njegovi levi.

Vedno na strani, ki je proč od vrat. Ne glede na to, kje spiva. Nikoli pa pri steni, ker mi mora noga ponoči viseti dol s postelje. Tudi jaz se, takoj ko on vstane, prestavim na njegovo stran. Ne vem zakaj. Tudi če ga kako noč ni v postelji (tako kot te noči, ko spi na očesni kliniki :(( ), spim na njegovi strani. Če sem na svoji, se počutim dosti bolj osamljeno.

Ko se ni bilo otrok, sem bila jaz na desni in moz na levi. Tako je bilo obema najbolj všeč. Ko pa se je rodila ta prva, je bilo ob levem robu več prostora za posteljico, pa sva se zamenjala. Je bilo tudi blizje vratom in tako je ostalo tudi potem, ko se je frajla preselila v svojo sobo, pa sem jo hodila ponoči pedenat. In tako je ostalo tudi se pri ta drugem otroku, ampak čim imava pa priliko, se pa prec zamenjava…

lp tanja

Na moževi desni.

jaz sem do poletja spala na njegovi levi … potem smo posteljo selili v drugo sobo … zdaj spim na njegovi desni (sem bila noseča in je bila ta stran bližja vratom in tako wc-ju :)) … ni razlike.

B.

Vedno na strani proč od vrat, vedno ob steni, ne glede na to, kje spiva. Prvič se tako počutim bolj varno, drugič pa sem bolj zmrzljive sorte, on pa se ponoči tudi odkriva. Ko ga ni, navadno spim na sredini ali pa počez.

---------------------------------------- Prevajanje ni poklic, to je stanje duha. http://17slon.moj-album.com http://slovoni.blogspot.com

Doma imam moža na desni strani, če spim na hrbtu in na levi, če spim na trebuhu. :-))
Samo doma sem jaz bližje vrat – povsod drugje je on bližje vrat, ne glede na to, na kateri strani potem spiva.

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Spim na njegovi levi, ker je to pri vratih , po muckanju pa je prav vseeno kje pristaneva, torej si strani večkrat zamenjava. Če pa spiva kje drugje pa spim jaz vedno tako, da me on ščiti, beri pri steni 😉

Lp J

New Report

Close