Katera stran postelje je vaša?
Tudi jaz spim na moževi desni (kadar ne pride vmes najina pikica), včasih, ampak res redko pa stran zamenjava. Ko pa ga ni doma je pa moja cela postelja (seveda spet le do takrat, ko k meni ne prileze moja mala razbojnica).
Pri najudveh je bilo prej ravno obratno, ko pa sem prvič zanosila in sem morala ponoči velikokrat na stranišče, pa sva strani zamenjala, da nisem vedno lazila preko mojega dragega.
Lahko noč in lepe sanje, pa na kateri koli strani postelje boste že spale.
LP, S.
Vedno na strani, ki je proč od vrat. Ne glede na to, kje spiva. Nikoli pa pri steni, ker mi mora noga ponoči viseti dol s postelje. Tudi jaz se, takoj ko on vstane, prestavim na njegovo stran. Ne vem zakaj. Tudi če ga kako noč ni v postelji (tako kot te noči, ko spi na očesni kliniki :(( ), spim na njegovi strani. Če sem na svoji, se počutim dosti bolj osamljeno.
Ko se ni bilo otrok, sem bila jaz na desni in moz na levi. Tako je bilo obema najbolj všeč. Ko pa se je rodila ta prva, je bilo ob levem robu več prostora za posteljico, pa sva se zamenjala. Je bilo tudi blizje vratom in tako je ostalo tudi potem, ko se je frajla preselila v svojo sobo, pa sem jo hodila ponoči pedenat. In tako je ostalo tudi se pri ta drugem otroku, ampak čim imava pa priliko, se pa prec zamenjava…
lp tanja
Vedno na strani proč od vrat, vedno ob steni, ne glede na to, kje spiva. Prvič se tako počutim bolj varno, drugič pa sem bolj zmrzljive sorte, on pa se ponoči tudi odkriva. Ko ga ni, navadno spim na sredini ali pa počez.