Katera torta z Lidla ali Hoferja je res dobra?
Za Lidlove ne vem, Hoferjeve pa so bile vse do sedaj poskušene super!
Klasična višnjeva oz. črni gozdiček je zelo dobra, v večno lepem spominu pa mi bo ostala ena skutina, ki sva jo po resnem športnem podvigu enkrat zmazala z drago. Res je bila dobra! Če se prav spomnim, narejena v neki slaščičarni ali pekarni v okolici Lj.
Imam toliko denarja in toliko premoženja, kot ga ti v življenju videl/a ne boš.
In veš kaj ti povem? Najboljše torte so mi iz Interspara :-)))
Če ti misliš, da so dobre tiste iz slaščičarn, ki stanejo, mimogrede, cca 60€, se mi smiliš.[/quote]
ne bi, bi pa o torti iz Hoferja. Nam so zelo dobre. Tiste iz skrinje in tiste iz hladilnika.
V tej vročini se tudi meni ne da peči tort. Ne zaradi denarja.
Tudi nam niso dobre torte iz slaščičarn.
Nekaj industrijskih odpadkov, pa veliko barvil in pol kile ojačevalcev okusov. Pa bodo MONe umirale od prečudovite torte za par evrov. Naravne in kvalitetne sestavine seveda nimajo tako močnih okusov, zato v tem nikakor ne morejo parirati sintetični plastiki. Ampak važno je da je POCENI in da je OKUSNO. Potem se pa čudijo zakaj imajo doma namesto otrok zavaljene prašičke, ki imajo že pri 20 letih 2x preveč holesterola, 60 let bo pa za njih nedosegljiva starost.
A bejž no. Naj jaz mojega enega, s čist premal kilami zdaj začnem filat s temi tortami. Pa jo je prejšni teden zmazal celo dva kosa in to ene zmrznjene z Lidla. Uspeh, ker ponavad samo mal premeša in mu nobena ne gre. Zdaj pa čakam, kdaj bo na vagi pokazal več kot 40kil, mrbit pa le bo.
Zaradi par kosov letno ni važno kake torte otrok ne bo zavaljen, temveč bo le to od negibanja in ostalega fastfooda, ki jim ga na hitro poturite na krožnike.
Ni pa kvaliteta torta soodvisna od keša, ki ga daste zanjo.
Ne moreš na MON-u spraševat o kvaliteti torte iz Lidla ali Hoferja. Saj veš, da članice MON-a torte pečejo izključno same in to iz izbranih eko, bio … seetavin. Nobenih umetnih dodatkov, v njihovih tortah ni nobenega E-ja…. če že kupujo torto, ker jih čas slučajno ne dopušča, da bi same pekle., potem so to torte priznanih slaščičarn, kjer plačajo za torto od 70 eur navzgor.
Drugače pa je meni zelo dobra Hoferjeva sadna (borovnuičeva, gozdni sadeži, višnjeva…) torta. Lidlove še nisem poskusila.