Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katera ustna voda?

Katera ustna voda?

Prosim tiste ki uporabljate ustno vodo za nasvet, katera je bolj blaga.

Zadnjič sem kupila Listerin vijola….mater po treh sekundah mi jezik razžre, ni šans da plunkam 30 sekund. Obstaja kakšna bolj mila ?
Hvala

dontodent antibakterielle (DM)

V kozarec vode daj par kapljic.

Alkoholiki imajo precej pogosteje raka v ustni votlini. Kaj mislite, da ustne vode na osnovi alkohola (listerin, verjetno 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}+ etilni alkohol) povzroča, če si z njimi vsak dan spiramo in grgramo gobec? Statistično je obolevnost za rakom ustne votline baje 10x višja pri tistih, ki uporabljajo ustne vode. Zamislite se in ne nasedajte na vsako marketinško foro.

Uf Listerin je res premočen. Meni je povsem porušil ustno floro in sem fasala kandido. Groza. In je potem trajalo kar dolgo časa, da je stanje prišlo nazaj v normalo.
Sedaj uporabljam izključno ustne vode brez alkohola, na osnovi zelišč. Pomagajo in so hkrati nežne do ustne votline. Čeprav se na prvi vtis zdi, kot da nimajo nobenega učinka, ker ne dajo tistega “svežega” občutka. Če ustna voda “peče” je ne uporabljam. Kupim pa v DM ali Leclercu. Znamk pa ne vem točno.

Listerine si jaz redčim, ker mi ob uporabi kar solze pritečejo 🙂 Parodontax je zelo blaga in prijetnega okusa, poskusi.

New Report

Close