Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Katera znana Slovenk se vam zdi avša ali kokoš po domače?

Katera znana Slovenk se vam zdi avša ali kokoš po domače?

Za katero znano Slovenko bi mirne duše in kot iz topa izstrelili, da je avša ali kura po domače? 🙂 Jaz bi rekla, da je to znana blogerka Urška OOpsi in pa Savina Atai. Kaj pa vi?

Jasna Kulaj 🙂

če tele urše tu gor ne bi toliko propagirali, pojma ne bi vedela, kdo je

samo tebi gre pa tako v nos, da moraš vsak teden objavit vsaj pet tem o njej…

doroteja premužič

Lajžje bi bilo odgovorit, katera ne.:))

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Definitivno Urška Čepin in Latoya. Ostale se nekako znajdejo v (samo)promociji in sponzorstvu, torej nimajo samo slame v glavi.

Točno tako! 🙂

Vsaka po svoje in vsaka po malem. Naj bo Lili Žagar s svojimi fintami in zamaskiranimi negotovostmi ali pa misice, eks od Rajkota, iiiiiiiitd. Sicer pa smo tudi me navadne Slovenke prav take!!!!! :))

Meni gre najbolj na živce branka iz gostilna išče šefa

Prav faca je! Popestri! Kot poper ali čili! Ne pa kamilice (kot nekateri)…

Bivše od Damjana J.

Točno tako! :)[/quote]

Se strinjam :)))

Se strinjam

Ja, Savina Atai in Mojca Mavec. Posebej Mojca je neposlušljiva.

Se strinjam[/quote]

Seba Cimerotić no, obnaša se že tok 😉

Tanja Ribič meni.

Vse je o.k., dokler moja RTV naročnina ne gre za oddaje, ki jih vodi Nina Osenar. S tem, da tu ne krivim nje, ker se pač znajde, ampak tiste, ki voditelje najemajo.

Zmaga Mojca Mavec.
Bolj,ko ji leta tečejo bolj želi biti prizemljena ,ne,ne negre to tako.
Že leta jo porivajo pa ne mi rečt,da ni katere ali katerga drugega,ki bi zasedel lahko njeno mesto ali je ona nenadomestljiva.Ko jo slišim in vidim njen posiljen nasmešek,ki želi delovat spontan konec vsega.
Ja pa še teh ,ki so bolj v zadnjih letih v “ospredju” sploh ne poznam razen par cvetk tako na videz ampak kvaliteta pada,pada strmo….

IRIS MULEJ

Par je takih , ki jih nimam preveč rada, takrat pa dam na drug program.

Tako, da zame pravzaprav ni nobena kokoš ali pa avša.

Ker se vsaka po svoje trudi. Vsaka. Čisto vsaka.

če je že tema o avšah in kurah..potem to zagotovo ni mojca mavec…Ok, drugo je okus, ali ti je neka oseba všeč ali ne, tebi pač mojca ni simpatična…ker pod avše in kure jaz smatram, da so to neumne ženske…to pa za mojco zagotovo ne bi rekla…bi pa rekla vse od misic, zmagovalke raznih šovoh, voditeljice šovov na komercialkah itd..tu je ogromno kur in avš..

Se strinjam. MM tako avšasto govori, da ja ni za poslusat.

Danica Lovenjak je meni avšasta. Za njo pa Nina Osenar.

Od znanih Slovenk meni ni všeč Eva Irgl. Največkrat se niti ne oglasi, ko pa že sodeluje v nekem projektu, ta gotovo propade.

Savina Atai je zame največja kura slovenskega kvazi zvezdništva, vendar znajdena kura.
Mojca Mavec je pametna in govori veliko tujih jezikov ter ima zanimive oddaje Čez planke, ona mi ne deluje, kot kura. 😉

New Report

Close