Katera znana Slovenk se vam zdi avša ali kokoš po domače?
Nobena zenska se ne preserava na svojem instagramu kot Danica Lovenjak. Mislim, prav nagnusno je. Pa naredi eno diplomo po bolonjcu in je takoj magistra hahaha. Pa stalno njen kič kaze, ki ga nosi in naj vsak dan vemo, da ona zre v As restavraciji in na gradu. Obup! Sama se financno precej na dobrem polozaju, ampak nikoli v lajfu ne bi dajala takih izjav in takih stvari na instagram. Pol pa zves, da ima gucci stvari z trznice s Trsta 😉
A Irglova se ti zdi kura? Če bi tebi dali v vodenje delovno telo državnega zbora, bi se podelala od strahu. Naj ti zaupam, da ona ni zastonj že več mandatov v državnem zboru. Nekaj že mora imeti v glavi.[/quote] Ona bo v parlamentu natanko toliko časa, dokler bo lezla v rit janševiku, da bo lahko kandidirala na njegovi listi. Ko/če se mu bo uprla, jo bo pa doletela enaka usoda kot Čuša in ostale “izdajalce”. In ko smo že ravno pri tem, koliko ima kdo v glavi, če bi bila vsaj povprečno inteligentna, bi uspela končati vsaj eno od vseh teh silnih fakultet, ki jih je začela, pa nikoli končala. Zato, ker je tako inteligentna![/quote]
Saj jih (zaenkrat) ne rabi imeti. Ona ima brez fakultete višjo plačo od marsikoga s fakulteto, da ne pišem o tistih, ki službe sploh ne morejo dobiti. Ni bistveno, koliko fakultet imaš, ampak kako se v življenju znajdeš. Žal je tako, pa čeprav ti ni všeč. Pa imam sama fakulteto.
Ja, tele so kar taprave, pa še Irglova, Lovenjakova, Likovićka, pa jaz sem tudi včasih 8P[/quote]
A Irglova se ti zdi kura? Če bi tebi dali v vodenje delovno telo državnega zbora, bi se podelala od strahu. Naj ti zaupam, da ona ni zastonj že več mandatov v državnem zboru. Nekaj že mora imeti v glavi.[/quote]
in nekatere pripomočke v roki…
Jih je preveč, da bi naštevala :)))) Res lažje povem katera mi ne deluje kura…od vseh, ki ste jih naštele mi Mojca Mavec definitivno ni kura. Razgledana ženska, ki se ne prodaja po raznih trač revijah in BB-jih z fejk joškami in žnablji ampak ima veliko veliko v glavi In zato jo spoštujem. Da vam je antipatična iz kateregakoli razloga še ne pomeni, da je kura! Kura ne more bit izobražena ženska, ki dela kariero na podlagi svojega znanja in pameti. In tudi njeno občinstvo ne more bit kar ena kura kateri je najbolj pmembno kako bo njen sonček oblečen danes in kako bo njegovih 5000 slik delila z ostalimi kurami. To je primer ENE izmed kur, vaše tako opevane upsike. Ne morem reči, da mi katera gre na živce, ker jih ne spremljam ravno s tem namenom, ampak to ne spremeni dejstva da so kure.