Najdi forum

Splash Forum Koronavirus katere antidepresive jemljete proti korona strahu?

katere antidepresive jemljete proti korona strahu?

Katere naj jemljem?

Ne glej Tv. Pa stay away from farmaceutski izdelki bullshit…

zdaj bo totalno vse zaprto , mene je strah tega ali se raje naj drogiram z mastnimi čokoladami, potem bo do poletja 150 kil

Tablete??
Ne, hudiča, no… Daj spravi se k sebi s kakšnim gibanjem, športom v naravi, ne pa reševati tabletami.

ma kakšne tablete stari… kaj boš dajal tisto kemijo iz laboratorija vase… jebes to. imej se bolj rad.

Mi vam Istinu šaljemo, ali većini vam je Istina odvratna.

nimam se rad, nihče me nikoli ni imel rad, niti ne vem kaj to pomeni imeti rad?

Vsake toliko vzamem kaksen Lexauri, pomirjevalo. Vzrok zato je posredno tudi korona. Ce ti korona zapre dejavnost in imas 100 procenten izpad dohodka si gotovo zivcen. Ce si zivcen pa slabo spis in tezko normalno funkcioniras. Tableta kar pomaga, da prebrodis najhujse case.

Ko sem nehala brat članke o koroni in nehala gledat tv, se mi je dvignilo razpoloženje. Če ljudje ne bi nosili mask, sploh ne bi vedela za korono. Življenje zunaj teče normalno. Na podeželju ni maskarjev, vsi živi in zdravi.

Če ne maraš Corone, prešaltaj na Laško. Ali Union.

Jaz vzamem običajno kakšen antidepresiv, ki se imenuje Alventa in moram reči, da po njem funkcioniram zelo v redu, seveda pa kombiniram jemanje z športom, sprostitvijo in miselnimi vajami. Sicer bi ta korona bila še bolj užas za mene.

Priporočam THC za res kvaliteten spanec, umiritev, apetit. Pri čustveni/psihični ranjenosti pa CBD s vsaj 3{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vsebnostjo thc-ja. Toplo priporočam en zelooo velik obvoz od pomirjeval, antidepresivov ter ostalega umetnega farmacevtskega sranja. Potem narava, gibanje … npr.tek zelo pomaga; dober sex, itn. 🙂

New Report

Close